Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Mo mo właśnie bardziej w Tesco bo rozmiar 3 wychodzi mi tam po 47gr za szt a w kauflandzie 51gr.Manndarynka szkoda że 1 nie bywają tak w promocjach jak pozostałe rozmiary bo idzie tego masa na początku :slight_smile:
Rikitikitam dla samego przekonaniami się czy są dobre o czy wam będą pasować może kupić nie dowiesz się jak nie wyprobujsz.

Już ich używałam i nie byłam z nich zadowolona, dlatego mam wątpliwości :wink:

Muszę wypróbować pomarańczowe pampersy ponoć też są fajne a często widzę je w promocji w kauflandzie czy innym markecie

Od razu po urodzeniu używaliśmy Pampers Premium- “0”- dla wcześniaczka i byłam bardzo zadowolona, ponieważ miały fajny wkaźnik “zasikania” pieluszki co dla mnie jako poczatkującej mamy było mega pomocne. Teraz używamy pampersów zielonych i też są super, żadnych odparzeń, chłonne, nie przemakają. Jeśli chodzi o chusteczki to pampers dla mnie są zbyt nawilżone, najbardziej przypadły mi do gustu Dady- fajnie pachną, nie są za mokre i cena dobra :slight_smile: Aaaa, lubię też z Rossmanna Babydream, też są ok :slight_smile:

Premium są chyba najlepsze ale i najdroższe.Wciągają kupki noworodka.

Racja gdyby nie cena to bym kupowała ale są za drogie także miałam tylko jedną paczkę i to tska która ktoś przyniósł :slight_smile:

Też je lubiłam :slight_smile: jedynki używaliśmy praktycznie tylko białe, bo kiedyś w promocji kupiłam je po 35 zł :slight_smile:

Jeszcze nigdy nie miałam tych premium. Tak zachealacie ale cena jest zaporowa. Jakby były gdzieś w promocji to dajcie znać bo chce wypróbować.

mamuski które używacie dla maluszkow pampersy dada - znacie jeszcze jakas firme ktora produkuje podobne pampersy?
niestety corcia nie toleruje pampersow PAMPERS, HAPPY BELLA, BABYDREAM, juz nie wiem jakie mam jej zakupic
a niestety zagranica nie ma pampersow dada a zapasow za duzo nie mogę wziąć a jak kazda z was wie, zapasy kiedys i tak sie zawsze koncza.

dodam, ze absurdmem dla mnie bedzie leciec do Pl specjalnie tylko po pampery

xaniab,podobno te z Lidla są fajne pampersy. Może spróbuj?

Zuzanna,teraz Premium są w promocji w Rossmanie :slight_smile: za 60 zł.

To w Tesco też są Premium na promocji po 46.99zł to taniej jak w Rossmanie :slight_smile:
Co do Dada to tez jest jakaś promocja za 31.99 zł a to przy zakupie 2x tyle chyba za opakowanie wychodzi.

tak ale w Ross. jest więcej sztuk bo 66 (jak się kupuje 4) a ja za 52 bodajże płacę w Tesco.

AmiAga co do jedynek, to będziesz ich raczej krótko używała :slight_smile: mój młodszy synek ma prawie dwa tygodnie i już przeżuciłam się na 2-ki te zielone pampersy pampers, są lepsze,większe a teraz jest promocja na tej stronie feedo.pl (już chyba o tym pisałam) 223sztuki za 119zł :slight_smile: co wychodzi 0,52zł:-))) Jedynki używałam z dada i już są dla nas za ciasne, tzn od bidy założe, ale już widze,ze jak mocniej zasika tomu ciasno, bardziej mokro.

A.Zazulak od początku zachwalam te pampersy pomarańczowe pampers, są bardzo dobre, bardzo chłonne i w dobrej cenie, bo tyle samo co dada, a często są promocje w kauflandzie, stokrotce lub auchan :slight_smile: ale najczęściej w stokrotce jak ktoś ma ją blisko :slight_smile:
Mają swój pampersowy zapach, ale jak kto lubi, mi nie przeszkadza i dziecku na szczęście nie szkodziły, nie uczulały, zobaczymy jak będzie z młodszym.

Manndarynka to szybko weszłas w dwójki ale to fakt zależy od dziecka ile ten twój synek ważył przy urodzeniu? I dla dziecka lepszy komfort w większych :slight_smile:
Ja jedynek używałam chyba z 1.5mc teraz to rozmiar 3 mamy:-)
Roxi no tu słuszna uwaga co do ilości szt swoją drogą trzeba też się tego pilnować. Ja niby ostatnio się na paliłam na promocję w Tesco też o tym pisałam 67.99 w paczce jak dla mnie rozmiar 3 było 128szt a stanęło na tym ze kupiłam 2 paczki w e.leclerc tych pomarańczowych po 25.99 i w paczce po 58szt może mniej jest o 12 szt w sumie ale taniej o 16zł

no pewnie jak maluchowi służą pomarańczowe tak zal nie brać :wink:

Teraz w Biedrze chusteczki Fitti 6-pak z opakowaniem za 2 dyszki :slight_smile:

Roxi a ile w opakowaniu sztuk jest?
Dobre one są czy gorsze niż DADA?

U mnie jedynki pampersy funkcjonowały przez pierwszy miesiąc, ale gdybym miała synka to pewnie na jednej paczce by się skończyło. Chłopcy muszą mieć luźniejszą pieluszkę, żeby jąderka miały odpowiednia swobodę :-), więc dobrze Manndarynko, że używasz już dwójek.

U mnie chusteczki tak szybko teraz nie idą, bo głównie myje wodą i płatkami więc męczę jeszcze zapasy zielonych dady.

A jeżeli chodzi o pampersy to jednak wróciłam do zielonych, teraz czwórki mam za 64 gr/szt.

E.Dylag 72 sztuki :slight_smile: wydaje mi się,że Dada lepsze ale kupuję je naprzemiennie. Wydaje mi się,że Fitti są ok osobiscie nic do nich nie mam :slight_smile:

Ja mam z Babydream bo tylko te nie uczulają pupy mojej córy