W biedronce nie jestem aż tak często więc więcej informacji o promocjach jest od was
Agata ja tez jestem raz na tydzien w biedrze ale sledze oferty na bierzaco online
Fajne są czasem promocje ale ja też nie jestem aktualnie na bieżąco z nowościami czasem mi przyjaciółka coś pisze co tam fajnego jest czasem ktoś wspomni i wtedy wiem
Dziewczyny,
a jakie pampersy stosujecie na noc, gdy wasze dziecko przesypia większą część nocy? Czy stosujecie te same co w ciągu dnia?
Klio u mnie na noc te same co w ciągu dnia tj. Pampersy, wcześniej zielone a teraz pomarańczowe, bo była promocja :-). I nic się nie odparza ani wylewa.
Klio tak ja stosuję te same. Kiedyś miałam na noc pampersy, ale teraz normalnie stosujemy Dadę premium i u nas nic się nie wylewa.
klio,ja za dnia zielone a na noc białe Pampersa Wydają mi się lepsze i jak dziecko budzi mi sie na mleko o tej 4 rano to zawsze to jest 6-8 godzin w pieluszce i nie jest jakoś specjalnie wilgotna i spuchnięta ale i tak zmieniam,bo on w nocy dużo siusiu robi
ostatnio na 10 godzin zalożyłam w nocy zielonego i przemókł mi,bo mały nie wstał na jedzenie i nie obudziłam się żeby go przebrac
Od dzisiaj w Biedronce pampersy w pudlach za 49.99
Ooo Zuzanna dzięki za info.
My przeżucamy się na dady z racji tego,że u nas od dłuższego czasu nie ma tych oryginalnych pampersów
w kartonach.Gdzieś w innych sklepach są ale dużo dużo droższe.
A ostatnio na szybko kupiłam pampersy z tesco i prawie każdy jeden mi przecieka od góry.
Właśnie! Dady w kartonach w promocji! U nas były już dwa dni temu. Pojechałam po zwykłe zakupy i nagle patrzę, a tu kartony wystawili ;p Pomyślałam, że może nie zeszły i muszą się pozbyć. Wzięłam od razu dwa kartony.
Lilka - ja uzywam Dady - i na dzień i na noc. Kupiłam raz paczkę zielonych pampersów (jak Anka miała ok 8-9 miesięcy), ale nie widziałam różnicy. Co więcej Pampers moim zdaniem tak się mocno pompuje, że zaczynają odchodzić brzegi. Zawsze się bałam, że przez to może przecieknąć. No i nie podobało mi się, że po Pampersach Anka miała przyklejone do pupy te żelowe kuleczki. Stwierdzialam, że nie ma sensu przepłacać.
Anka śpi od 20, a budzi się różnie od 6 do 8. Maksymalnie w jednej pieluszce jest 12 godzin. Dada mi nigdy nie przeciekła.
Ja używam pampersów i chusteczek z Pampersa dla mnie najlepsze
Kupiłam paczkę pieluch Dada. Ostatnio byłam na basenie i założyłam młodej pieluszki do pływania Dada i tez są ok. Polecam.
Myśmy teraz byli na basenie i również zaopatrzyliśmy się w pieluszki do kąpieli z Dady. Sprawowały się super. Z czystym sumieniem mogę je polecić.
Hej!dziś zawiodłam się na pieluchach Dada. Używamy ich od poczatku naszej kariery pieluchowej czyli 4miesiace. Ostatnio przeszliśmy na roZmiar 4, bo synus wazy ponad 7 kg i 3 go cisły w nożki. Zużyliśmy jedna paczke 4 i bylo ok,ale to były te starsze extra soft, teraz maz kupil te nowe comfort fit i sa do d… Wklad chłonny konczy sie centralnie w polowie pupy dziecka! I co?dzis rano synus kupe mial na całych plecach po szyje! choc kupy nie było dużo! Potem po umyciu zalożylam swieżego,zasnal na boczku i po godzinie przecieklo z kolei siusiu! Jestem załamana. Bede sie teraz z cała paczka meczyc:-(
Bardzo fajne porównanie chusteczek można zobaczyć na http://www.srokao.pl/2015/06/analiza-chusteczki-nawilzane.html i wychodzi z tego że te markowe nie zawsze są dobre zawierają dużo konserwantów
Ten Comfort chyba wszystkie takie są dlatego ja wolę te Soft
W tamtych zawsze mały był mokry a na dodatek kilka razy pampers pękł i wkład był na całej pupie. Mimo że nie był mocno ssikany
Artan nie szkodzi,zę masz dużo przydadzą się
Kilo ja używałam zawsze pomarańczowych pampersów pampers, spokojnie wystarczą na całą noc a są tanie:-)
Na basenie z dzieckiem jeszcze nie byłam, ale planuje potem pójść z dwójką
jakbyście widziały gdzieś w promocji pampersy cleanic to proszę o sygnał :-)))
Pieluchy idą, idą no chusteczki teraz w mniejszym tempie schodzą ale to nie są produkty z krótką przydatnością do spożycia :). My właśnie przerzuciliśmy się na pieluchy w rozmiarze 4, bo mała przekroczyła 7 kg. Dady normalnych pieluch nie próbowaliśmy, bo jak mi mąż przeliczył pampersy na promocjach wychodzą taniej. Ale będę pamiętać, że jak już to tylko soft.
Dziewczyny z racji tego że pakowalam torbę do szpitala kupiłam chusteczki nawilżane Dada lawendowe i wiecie co?
Nie kupię już nigdy tych zielonych , lawendowe pięknie pachną ale nie tak intensywnie jak tamte. Teraz Lawendowe Dady to mój faworyt
Sa naprawdę super
A.Zazulak dobrze ze zi ten zapach odpowiada ja albo ina jestem albo mi się wydaje że wszystkie chusteczki z Dada sa na początku suche a pod koniec opakowania dopiero mega nawlizine co mnie denerwowalo osobiście
Artan zgadzam się w zupełności teraz np kupilam pomarańczowe na promocj i tak od promocji do promocji i nie odczuwam żebym strasznie naplacila za pieluchy Pampers :-))))