Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

W biedronce nie jestem aż tak często więc więcej informacji o promocjach jest od was :slight_smile:

Agata ja tez jestem raz na tydzien w biedrze ale sledze oferty na bierzaco online :slight_smile:

Fajne są czasem promocje ale ja też nie jestem aktualnie na bieżąco z nowościami czasem mi przyjaciółka coś pisze co tam fajnego jest czasem ktoś wspomni i wtedy wiem

Dziewczyny,
a jakie pampersy stosujecie na noc, gdy wasze dziecko przesypia większą część nocy? Czy stosujecie te same co w ciągu dnia?

Klio u mnie na noc te same co w ciągu dnia tj. Pampersy, wcześniej zielone a teraz pomarańczowe, bo była promocja :-). I nic się nie odparza ani wylewa.

Klio tak ja stosuję te same. Kiedyś miałam na noc pampersy, ale teraz normalnie stosujemy Dadę premium i u nas nic się nie wylewa.

klio,ja za dnia zielone a na noc białe Pampersa :slight_smile: Wydają mi się lepsze i jak dziecko budzi mi sie na mleko o tej 4 rano to zawsze to jest 6-8 godzin w pieluszce i nie jest jakoś specjalnie wilgotna i spuchnięta ale i tak zmieniam,bo on w nocy dużo siusiu robi :slight_smile: ostatnio na 10 godzin zalożyłam w nocy zielonego i przemókł mi,bo mały nie wstał na jedzenie i nie obudziłam się żeby go przebrac :slight_smile:

Od dzisiaj w Biedronce pampersy w pudlach za 49.99 :slight_smile:

Ooo Zuzanna dzięki za info.
My przeżucamy się na dady z racji tego,że u nas od dłuższego czasu nie ma tych oryginalnych pampersów
w kartonach.Gdzieś w innych sklepach są ale dużo dużo droższe.
A ostatnio na szybko kupiłam pampersy z tesco i prawie każdy jeden mi przecieka od góry.

Właśnie! Dady w kartonach w promocji! :slight_smile: U nas były już dwa dni temu. Pojechałam po zwykłe zakupy i nagle patrzę, a tu kartony wystawili ;p Pomyślałam, że może nie zeszły i muszą się pozbyć. Wzięłam od razu dwa kartony.

Lilka - ja uzywam Dady - i na dzień i na noc. Kupiłam raz paczkę zielonych pampersów (jak Anka miała ok 8-9 miesięcy), ale nie widziałam różnicy. Co więcej Pampers moim zdaniem tak się mocno pompuje, że zaczynają odchodzić brzegi. Zawsze się bałam, że przez to może przecieknąć. No i nie podobało mi się, że po Pampersach Anka miała przyklejone do pupy te żelowe kuleczki. Stwierdzialam, że nie ma sensu przepłacać.
Anka śpi od 20, a budzi się różnie od 6 do 8. Maksymalnie w jednej pieluszce jest 12 godzin. Dada mi nigdy nie przeciekła.

Ja używam pampersów i chusteczek z Pampersa dla mnie najlepsze :slight_smile:

Kupiłam paczkę pieluch Dada. Ostatnio byłam na basenie i założyłam młodej pieluszki do pływania Dada i tez są ok. Polecam.

Myśmy teraz byli na basenie i również zaopatrzyliśmy się w pieluszki do kąpieli z Dady. Sprawowały się super. Z czystym sumieniem mogę je polecić.

Hej!dziś zawiodłam się na pieluchach Dada. Używamy ich od poczatku naszej kariery pieluchowej czyli 4miesiace. Ostatnio przeszliśmy na roZmiar 4, bo synus wazy ponad 7 kg i 3 go cisły w nożki. Zużyliśmy jedna paczke 4 i bylo ok,ale to były te starsze extra soft, teraz maz kupil te nowe comfort fit i sa do d… Wklad chłonny konczy sie centralnie w polowie pupy dziecka! I co?dzis rano synus kupe mial na całych plecach po szyje!:frowning: choc kupy nie było dużo! Potem po umyciu zalożylam swieżego,zasnal na boczku i po godzinie przecieklo z kolei siusiu! Jestem załamana. Bede sie teraz z cała paczka meczyc:-(

Bardzo fajne porównanie chusteczek można zobaczyć na http://www.srokao.pl/2015/06/analiza-chusteczki-nawilzane.html i wychodzi z tego że te markowe nie zawsze są dobre zawierają dużo konserwantów

Ten Comfort chyba wszystkie takie są dlatego ja wolę te Soft
W tamtych zawsze mały był mokry a na dodatek kilka razy pampers pękł i wkład był na całej pupie. Mimo że nie był mocno ssikany

Artan nie szkodzi,zę masz dużo przydadzą się :slight_smile:

Kilo ja używałam zawsze pomarańczowych pampersów pampers, spokojnie wystarczą na całą noc a są tanie:-)

Na basenie z dzieckiem jeszcze nie byłam, ale planuje potem pójść z dwójką :slight_smile:

jakbyście widziały gdzieś w promocji pampersy cleanic to proszę o sygnał :-)))

Pieluchy idą, idą no chusteczki teraz w mniejszym tempie schodzą ale to nie są produkty z krótką przydatnością do spożycia :). My właśnie przerzuciliśmy się na pieluchy w rozmiarze 4, bo mała przekroczyła 7 kg. Dady normalnych pieluch nie próbowaliśmy, bo jak mi mąż przeliczył pampersy na promocjach wychodzą taniej. Ale będę pamiętać, że jak już to tylko soft.

Dziewczyny z racji tego że pakowalam torbę do szpitala kupiłam chusteczki nawilżane Dada lawendowe i wiecie co?
Nie kupię już nigdy tych zielonych , lawendowe pięknie pachną ale nie tak intensywnie jak tamte. Teraz Lawendowe Dady to mój faworyt :slight_smile:
Sa naprawdę super

1

A.Zazulak dobrze ze zi ten zapach odpowiada ja albo ina jestem albo mi się wydaje że wszystkie chusteczki z Dada sa na początku suche a pod koniec opakowania dopiero mega nawlizine co mnie denerwowalo osobiście :frowning:
Artan zgadzam się w zupełności teraz np kupilam pomarańczowe na promocj i tak od promocji do promocji i nie odczuwam żebym strasznie naplacila za pieluchy Pampers :-))))