Zgadza się AmiAga, dobrze by było żeby można było kupić kilka sztuk pampersów na wypróbowanie a nie cała paczkę…ja miałam tak z gagą z tesco zawiozłam na wieś i tam leżały na wszelki wypadek, bo dla mnie gaga to tragedia. Ja też kupowałam prawie wszystkie marki, żeby wypróbowac i poszukać najlepszych w rozsądnej cenie.
Co do pampersów z superpharm to nie miałam, ale słyszałam,ze są kiepskie i już lepsze są z rossmana, więc nie kupiłam, bo jak lepsze są rossmana to z superpharm muszą być kiepskie, bo dla mnie te rossmanowskie też są nieciekawie,kupiałm raz i już nie kupię.
AmiAga a co do karty z super pharm to pisałam o promocji pampersów pampers zielonych, bo były już z jakiś rok albo i dalej po 29,90zł i trzeba było mieć właśnie tą kartę, a te zielone pampers no to wiadomo,ze dobre :-)i kupiłam wtedy 6 paczek :-)))) więcej nie mogłam bo było ograniczenie na kartę po3szt, a kupiłam na swoją i na męża.
A są gdzieś teraz w promocji zielone pampersy ?
Wybieram się jutro do miasta i może kupilabym pake
mam 4 z dady ale są jeszcze za duże a miałam w prezencie mała paczkę oryginalnych i były mniejsze , takie w sam raz bo trójki juz są za małe.
Ważne jest, aby kosmetyki do delikatnej skóry maluchów nie zawierały w swoim składzie sztucznych substancji zapachowych czy konserwantów, dlatego że warstwa rogowa naskórka, czyli jego najbardziej zewnętrzna część jest u maluchów jeszcze bardzo cieniutka i przepuszczalna. Cienki i narażony na uszkodzenia jest także narażony płaszcz lipidowo-wodny na skórze, czego rezultatem jest sucha skóra dziecka. Ze względu na jej skłonność do wysuszenia i podrażnienia do pielęgnacji trzeba używać najdelikatniejszych kosmetyków, które w odpowiedni sposób nawilżą i natłuszczą skórę ciała oraz okolice narządów płciowych dziecka.
Ta strona co piszesz agrafka też fajna ja korzystam z mlekoipieluszki.pl i juz o niej wspominałam dziś się zaopatrzylismy w Pampersy z Kauflanda z promocji
Chodzi o te tibelly? Jeszcze nie nabyłam bo mam zapas dady, ale warto spórbować. Tylko czy nie jest tak, że za jednym razem wyciąga się więcej chusteczek?
ja tak każde wyciągam i bez różnicy czy to Dada,Hipp czy Fitti lub te z Netto więc mi ta drobna wada wcale nie przeszkadza na prawdę się zdziwiłam jak wiele mam uważa to za wadę
oj tak mi ta wada akurat przeszkadza. jedyne ktore wychodza pojedynczo to chyba Dada te zielone… Bo reszta to sie ciagnie i ciagnie a czasami jest tak ze sa poprostu zlozone do kupy jedna w druga wiec jak maja wyciagac sie pojedynczo…
A używając pudełka tych na chusteczki też sue wam tak robi bo one bądź co badz maja jakieś ograniczniki mi się nic takiego nie robi z tym że taka wada to dla mnie nie wada ale pewnie wkurza jak chce się jedna chusteczkę wyjąć a wychodzi kilka.
A ja jeszcze od czasu do czasu przy pierwszym dziecku zaglądałam na olx, gumtree, allegro, czasem mi się udawało kupić paczkę zielonych pampersów za bardzo dobrą cenę jakieś pare miesięcy temu ktoś wrzucić post na facebooka, że ma do odsprzedania paczkę zielonych pampersów rozmiar 2 za 30zł, po prostu komuś zostało po dziecku i sprzedawał, zeby sprzedać - napisałam i kupiłam i teraz będzie jak znalazł
i tak też można kupić na olx-ie czy gumtree, ludzie tam zamieszczają bo tam można zamieszczać darmowe ogłoszenia i też mi się udało kupić niekiedy jest nie cała paczka (brakuje 2 czy 3 pampersów) i w naprawdę super cenie i:-)
Manndarynka że też o tym wcześniej nie pomyślałam tylko czaruje na te promocje teraz będę sprawdzać…
Ale to jak szukasz ogłoszeń ze swojego miasta czy w grę wschodzi też wysyłka bo tak jechać na drugi koniec miasta to też się nie bardzo czasem opłaci a ty to gdzieś chyba okolice Warszawy
Jak używam teraz pudełka na chusteczki, właśnie tego dady z ich chusteczkami to wychodzą pojedynczo. A np. Kindi doprowadzały mnie do pasji, za jednym pociągnięciem leciały ze cztery.
Mi tam wszystkie się ciągną albo ja wyciągać nie umiem Dady zielone najczęściej kupuję i jest to samo ale jak wyjdzie mi za duzo to po prostu odłożę tamtą ilość
Najgorzej to jest z dada cotton, chusteczki sa super ale wyciaganie ich doprowadzalo czasem do bialej goraczki 4 to malo czasami byly zlozone tak ze wyciaglao sie ok 6-7 szt.
Roxi to dziwne bo ja kupuje te zielone dady teraz caly czas i nic takiego mi sie nz nimi nie robi Czasami jak mialam bez pudelka to moze ze 3 razy na cale opak wyjely sie dwie sklejone a jak mam pudelko to ladnie sie rozdzielaja
Tak widziałam dzisiaj byłam, ale kupiłam ostatnio chusteczki tami baby w auchan za 2,99zł:-))) jak ktoś ma możliwość to polecam, one są też w kauflandzie, ale nie wiem czy aktualnie w promocji.
Ja to czekam też jak rzucą jaką promocje na chusteczki cleanic - ostatnio kupiłam w swoim osiedlowym sklepie też po 2,99zł za paczkę - bardzo dobra cena, a teraz mają za 4zł, więc czekam.
Jak ktoś robi zakupy w stokrotce to jest promocja na pomarańczowe pampersy za paczkę 27zł:-)
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.