Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Zgadza się AmiAga, dobrze by było żeby można było kupić kilka sztuk pampersów na wypróbowanie a nie cała paczkę…ja miałam tak z gagą z tesco zawiozłam na wieś i tam leżały na wszelki wypadek, bo dla mnie gaga to tragedia. Ja też kupowałam prawie wszystkie marki, żeby wypróbowac i poszukać najlepszych w rozsądnej cenie.

Co do pampersów z superpharm to nie miałam, ale słyszałam,ze są kiepskie i już lepsze są z rossmana, więc nie kupiłam, bo jak lepsze są rossmana to z superpharm muszą być kiepskie, bo dla mnie te rossmanowskie też są nieciekawie,kupiałm raz i już nie kupię.

AmiAga a co do karty z super pharm to pisałam o promocji pampersów pampers zielonych, bo były już z jakiś rok albo i dalej po 29,90zł i trzeba było mieć właśnie tą kartę, a te zielone pampers no to wiadomo,ze dobre :-)i kupiłam wtedy 6 paczek :-)))) więcej nie mogłam bo było ograniczenie na kartę po3szt, a kupiłam na swoją i na męża.

A są gdzieś teraz w promocji zielone pampersy ?
Wybieram się jutro do miasta i może kupilabym pake :slight_smile:
mam 4 z dady ale są jeszcze za duże a miałam w prezencie mała paczkę oryginalnych i były mniejsze , takie w sam raz bo trójki juz są za małe.

Zielone Pampersy w kauflandzie tez po 33.99zł jeśli masz gdzieś e pobliżu. Ja niestetyty w drugiej miejscowości bo też się będę musiała wybrać.

Ważne jest, aby kosmetyki do delikatnej skóry maluchów nie zawierały w swoim składzie sztucznych substancji zapachowych czy konserwantów, dlatego że warstwa rogowa naskórka, czyli jego najbardziej zewnętrzna część jest u maluchów jeszcze bardzo cieniutka i przepuszczalna. Cienki i narażony na uszkodzenia jest także narażony płaszcz lipidowo-wodny na skórze, czego rezultatem jest sucha skóra dziecka. Ze względu na jej skłonność do wysuszenia i podrażnienia do pielęgnacji trzeba używać najdelikatniejszych kosmetyków, które w odpowiedni sposób nawilżą i natłuszczą skórę ciała oraz okolice narządów płciowych dziecka.

Ta strona co piszesz agrafka też fajna ja korzystam z mlekoipieluszki.pl i juz o niej wspominałam dziś się zaopatrzylismy w Pampersy z Kauflanda z promocji :slight_smile:

Chusteczki nawilżane w netto są super

Chodzi o te tibelly? Jeszcze nie nabyłam bo mam zapas dady, ale warto spórbować. Tylko czy nie jest tak, że za jednym razem wyciąga się więcej chusteczek?

ja tak każde wyciągam i bez różnicy czy to Dada,Hipp czy Fitti lub te z Netto więc mi ta drobna wada wcale nie przeszkadza :smiley: na prawdę się zdziwiłam jak wiele mam uważa to za wadę :slight_smile:

oj tak mi ta wada akurat przeszkadza. jedyne ktore wychodza pojedynczo to chyba Dada te zielone… Bo reszta to sie ciagnie i ciagnie a czasami jest tak ze sa poprostu zlozone do kupy jedna w druga wiec jak maja wyciagac sie pojedynczo…

A używając pudełka tych na chusteczki też sue wam tak robi bo one bądź co badz maja jakieś ograniczniki mi się nic takiego nie robi z tym że taka wada to dla mnie nie wada ale pewnie wkurza jak chce się jedna chusteczkę wyjąć a wychodzi kilka.

A ja jeszcze od czasu do czasu przy pierwszym dziecku zaglądałam na olx, gumtree, allegro, czasem mi się udawało kupić paczkę zielonych pampersów za bardzo dobrą cenę :slight_smile: jakieś pare miesięcy temu ktoś wrzucić post na facebooka, że ma do odsprzedania paczkę zielonych pampersów rozmiar 2 za 30zł, po prostu komuś zostało po dziecku i sprzedawał, zeby sprzedać - napisałam i kupiłam i teraz będzie jak znalazł :slight_smile:
i tak też można kupić na olx-ie czy gumtree, ludzie tam zamieszczają bo tam można zamieszczać darmowe ogłoszenia i też mi się udało kupić :slight_smile: niekiedy jest nie cała paczka (brakuje 2 czy 3 pampersów) i w naprawdę super cenie i:-)

Manndarynka że też o tym wcześniej nie pomyślałam tylko czaruje na te promocje teraz będę sprawdzać…
Ale to jak szukasz ogłoszeń ze swojego miasta czy w grę wschodzi też wysyłka bo tak jechać na drugi koniec miasta to też się nie bardzo czasem opłaci a ty to gdzieś chyba okolice Warszawy :slight_smile:

Jak używam teraz pudełka na chusteczki, właśnie tego dady z ich chusteczkami to wychodzą pojedynczo. A np. Kindi doprowadzały mnie do pasji, za jednym pociągnięciem leciały ze cztery.

Artan. Bebetto

Mi tam wszystkie się ciągną albo ja wyciągać nie umiem :slight_smile: Dady zielone najczęściej kupuję i jest to samo :slight_smile: ale jak wyjdzie mi za duzo to po prostu odłożę tamtą ilość

A takie, no jeszcze nie widziałam, ale dzięki za info.

Najgorzej to jest z dada cotton, chusteczki sa super ale wyciaganie ich doprowadzalo czasem do bialej goraczki 4 to malo czasami byly zlozone tak ze wyciaglao sie ok 6-7 szt.
Roxi to dziwne bo ja kupuje te zielone dady teraz caly czas i nic takiego mi sie nz nimi nie robi :slight_smile: Czasami jak mialam bez pudelka to moze ze 3 razy na cale opak wyjely sie dwie sklejone a jak mam pudelko to ladnie sie rozdzielaja :slight_smile:

a ja nie wiem może wyciągać nie umiem haha :slight_smile:

Teraz chusteczki Dada za 3.99 w Biedronce :wink:

Tak widziałam dzisiaj byłam, ale kupiłam ostatnio chusteczki tami baby w auchan za 2,99zł:-))) jak ktoś ma możliwość to polecam, one są też w kauflandzie, ale nie wiem czy aktualnie w promocji.

Ja to czekam też jak rzucą jaką promocje na chusteczki cleanic - ostatnio kupiłam w swoim osiedlowym sklepie też po 2,99zł za paczkę - bardzo dobra cena, a teraz mają za 4zł, więc czekam.

Jak ktoś robi zakupy w stokrotce to jest promocja na pomarańczowe pampersy za paczkę 27zł:-)

Prze to nasze forum mam teraz hurtowy zapas i pampersów i chusteczek … Ale zawsze takie newsy bardzo przydatne :slight_smile: