Fitti troszkę mnie drażnią pod kątem zapachu.
Dady chusteczki mają delikatniejszy zapach
Też tak uważam, chociaż ostatnio po dlugiej przerwie kupilam zielone i pachną mi za bardzo. Wolę brać Dady te niebieskie. Są bezzapachowe.
Lubię też te z Lidla. Mocno pachną, ale zapach jak dla mnie jest baaardzo przyjemny.
A mają dady rozmiar 3+? A może jakaś inna firma? Z tego co kojarzę, to pampers ma, ale u nas pampersy odpadają, a młoda na 3 jest za duża, a na 4 za mała i tak trochę problem mam, bo używamy teraz czwórek, ale widać, że są jej za duże.
Przykro mi, ale ja się nie spotkałam.
Wiem,że z plusem są też Tesco Loves Baby. Ale 4… 3+ nie spotkałam,jedynie Pampersy.
Też nie znam 3 +
Z dady ostatnio wprowadzili rozmiar 4+, bo wcześniej nie było. Widziałam też 5+, ale 3+ to nie kojarzę.
Szkoda no nic, będziemy musiały jakoś lecieć na czwórkach, chociaż mam wrażenie, że Anka się w nich traci…
Chusteczki używamy z Dady zielone, jak dla nas najlepiej się spwdzają, a pieluchy też dady polecam, Jesteśmy już na 3 i są jakby odrobinę za małe już, ale 4 chyba jeszcze za duże będą. Szkoda, że nie ma 3+. Pampersy nam nie służyły, bo odparzenia pupy mały dostał, a lidlowe z kolei sztywne i przy kupie wszystko się przyklejało do pupy razem z pieluchą. Dobre są też tescowe,chyba ten sam producent co Dada, bo badzo podobne.
Dla nas fajne są pieluszki Dada oraz Pampers. Chusteczki kupujemy tylko z Biedronki - dada.
riki,powiem Ci,że np. białe Pampersy jak my używamy a zielone to całkiem różne,mimo,że 4. Białe sa jakby większe o wiele od zielonych i u nas białe trochę wiszą a zielone są w sam raz… Zależy też może jaki to Pampers,bo niby są 3 a może jakiś okaże się większy
Też te białe lubię, ale boję się kupować paczkę 3, bo są dosyć drogie, a jeśli okaże się, że też będą za małe, to mi będą leżeć i wywalę pieniądze.
rikitikitam córeczka szybko podrośnie do tych 4. Ja jak już widziałam, ze powoli przychodzi pora na zmianę numeru to nie robiłam dużego zapasu, bo ta zmiana szybko przychodziła. U nas chusteczki tylko z dady zielone. dwa razy mielismy fioletowe, bo tych zielonych nie było w sklepie, ale miały zbyt intensywny zapach.
Hej.Ja stosuje u Leny pampersy orginalne.Lena na inne ma uczulenie.Moim zdaniem to najlepsze pampersy.Są przwiewne,chłonne,wygodne dla dziecka.Pampersy typu dada są moimzzdaniem wykonane z jakiś sztucznych materiałów.
Ja polecała bym te ale oczywiście każda musi dostaować się do swoich zasobów pieniężnych.
Unas Lena dostała takie podróbki w prezencie i chciałam je sprobować.Szybko jednak żałowałam bo Lena miała ty)ek cały w ranach po 3 pieluszkach.
Ja jestem bardzo zadowolona z pampersów firmy DADA z biedronki… nie odparzają dupci i mają super zapięcia
no i z tego co mi wiadomo DADA produkuje oryginalny PAMPERS
a chusteczek mało używam tylko jak gdzieś jedziemy. Tak to dupkę wycieram wacikiem zamoczonym w przegotowanej wodzie
Pampers produkuje Dade?
Tak, wychodzą z tej samej fabryki
Haha dobre dady są od pampersa nieźle nie wiedziałam
A jaka różnica cenowa