Według mnie to urzadzenie jest całkowicie zbędne. Ja maluszkowi nigdy nie ogrzewałam chusteczek, nawet w ręce. Zawsze wycieram go chusteczkami, które leżą na przewijaku i młody nie protestuje.
Gadżetów jest całe mnóstwo. Przydałby się osobny składzik na te wszystkie rzeczy
Oj tak, i cierpliwość żeby to poodkurzać
Ja na te wszystkie synka gadżety mam osobne duże pudło, takie zamykane. Nic się nie kurzy a czasami cos nam się z niego jeszcze przyda.
pudełko jest dobrym pomysłem bo się nic nie zakurzy
Wioletta chyba dłużej ale nie wiem bo nie mam gazetki z netto, a te chusteczki naprawdę fajne są więc zapas zrobiłam
Tyle osób chwali netto i te.chusteczki Skoda ze nie mogę sprawdzić
Ja też je sobie załatwiłam w moim miescie netto nie ma, ale za to jest niedaleko moich rodziców. Tata mi je kupi po drodze z pracy, to zobaczymy jakie są
Pieluchy Dada, chusteczki Fitti ( trzypak za 10 zł dobre i tanie) oba artykuły z Biedronki. Do kompletu dochodzi Bebiko, deserki, jogurty i soczki, także wszystko co najpotrzebniejsze kupimy za jednym zamachem w jednym sklepie Mam akurat to szczęście, że córka nie jest na nic uczulona, jakich pampersów, chusteczek, bądź środków do kąpieli i pielęgnacji bym nie użyła wszystko jest ok
my uzywamy dad i chusteczek pampers ale chyba przejdziemy na fiti albo dady;)
Ja też sobie chwale to, ze w jednym sklepie mogę zaopatrzyć się w pampersy, mleko i chusteczki dla synka> To bardzo duza wygoda, bo u nas często maż robi te zakupy, gdy wraca z pracy i nie musi biegać po sklepach tylko wszystko kupi w jednym. Ostatnio widziałam, ze w biedronce jest promocja na pampersy, ale akurat tych naszych 4+ nie było.
Ja stosuje pampersy z biedronki Dada SA dobre nie mogę narzekać. Wole je od oryginalnych Pampersow. Oryginalne przeciekaly mi mimo ze przebieram córkę co 2 godziny. A chusteczki polecam kindii z firmy cleanic obojętnie które (SA trzy rodzaje) i z yonnsona tez SA tajne chusteczki tylko ze droższe:-(
Ja lubię chusteczki z Hipp a ale są drogie
Pieluszki, jak i chusteczki mam firmy Dada z Biedronki.
A.wilk Hipp w swojej ofercie ma bardzo dobre kosmetyki i preparaty dla niemowląt
Używamy też balsamu migdałowego z Hippa
Ja skusiłam się na dady,te które teraz były w kartonach i co zauważyłam to to,że chłonnością sa takie same jak pampersy new baby dry 5,ale są gorsze od pampersów new baby dry 4+
Ja nie mam za bardzo porównania, bo do tej pory oprócz pampersów z Dady zużyliśmy tylko jedno opakowanie oryginalnych Pampersów, ale z tych z Dady jesteśmy bardzo zadowoleni, bo nie przeciekają nam .
Pampersy z Dady są bardzo dobre
A chusteczki fitti używaliśmy to uważam że są super wystarczająco nawilżone nie za mokre i miękkie tez jestem zadowolona