Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Właśnie ja dostałam dużo 1 A powoli wyrasta lmy wiec kto teraz idzie każe większe kupować juz mowie ze jedynek mam duzo

Ja jedynek używałam nie cały miesiąc najdłużej były 4 i teraz 5 albo 5+ kupuję.

Jaki gadżet wynalazłam. Podgrzewacz do nawilżanych chusteczek firmy Prince Lionheart. Ciekawe czy przydatne urządzenie?

Super sprawa. Dzieciaki nie lubią dotyku zimnych chusteczek. A taki patent z pewnością przypadł by do gustu wszystkim maluchom.

A ile to rozgrzać chusteczkę w dłoniach ? :smiley: sekund pięć. Kolejny zbędny gadżet,strata kasy i miejsca :slight_smile:

A mi bardzo przypadł do gustu

Czego to ludzie nie wymyślą :slight_smile:

W dzisiejszych czasach gadżetów nie brakuje

Chętnie bym wypróbowała
Taki podgrzewacz do chusteczek

Ja również i jeśli by się sprawdził to bym kupiła jeśli okazałby się zbędny oddałabym

Bo te chusteczki strasznie zimne są moją mamą mówi ze takie to zimne jak tym pupę wycierać. Wymyślili gadżet i może fajny pomysł ale latem można położyć chusteczki w ciepłym miejscu i będą przyjemniejsze w użyćiu
użyciu

Moim zdaniem bzdura. Anka nigdy nie protestowała jak jej czyściłam pupę. Zawsze można przytrzymać w dłoni, żeby się ogrzała.

Ogrzać w dłoni większą ilość chusteczek trudno. Szczególnie zimą gdy temperatura nie jest tak przyjazna jak latem. Chciałabym mieć takie urządzenie.

Oj trudno. Nie chciałabym być podcierana zimnymi chusteczkami. Więc ogrzewam je w dłoniach

Bo szkoda mi pieniędzy na taki gadżet

Zależy ile chusteczek się zużywa ;p Jedną chusteczkę nie trudno ogrzać, a jak jest kupa, to pupę zawsze myję pod bieżącą wodą.

Ja kiedyś ogrzewałam w dłoniach ale mój maluch nie protestuje jak go wycieram zimnymi chusteczkami więc juz nie ogrzewam :slight_smile: A zimą przecież w domu się grzeje więc też jakoś specjalnie zimno nie jest :smiley:

Totaki gadżet, który może być w domu ale nie musi

Gdyby był tańszy. . .

Tak. Gdyby cena była przystępniejsza to pewnie bym kupiła takie urządzenie.
Na allegro można kupić używane