Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ja miałam chusteczki z Kauflandu i byłam zadowolona : ) Zależy też jakie ale miałam zielone te Wickies

Kaufland ma bardzo dobry asortyment. Ja uwielbiam ich wkładki higieniczne.

Ja też je lubię. Są podobne do always platinum.

to pudełko zielone dodawane do dada teraz jest rewelacyjne- super się zamyka i otwiera bardzo łatwo wkłada i widać, że dobrej jakości nawet. mam porównanie do pudełka z rossmana- gdzie pudełko do chusteczek było liche, okropne zamknięcie. więc warto się skusić na te z dady bo posłuzą

Też miałam to pudełko z rosmann. Koszmar

Pudełko z Dady jest rewelacyjne :slight_smile:

Też mamy to pudełko bardzo je lubię :slight_smile: miałam z Nivea ale szybko się zepsuło. Teraz u nas jest promocja znowu na pampersy bo nową biedronka otwierają i chyba kupię dwujki bo jedynki oczywiście się nie kwalifikują do promocji.

Chusteczki nie wysuszają się jak w innych pudełkach

to pudełko z daday jest moim pierwszym pudełkiem i jestem z niego bardzo zadowolona. Łatwo i szybko się otwiera a to dla mnie jest bardzo ważne.
A.Zazulak pewnie, ze kup sobie dwójki. Dzieci szybko z jedynek wyrastaja a pierwsze pieluchy idą jak woda. Warto teraz zainwestować i kupić zapas pieluch bo później jest tyle wydatków , ze szok. Lepiej teraz poszukać oszczędności i już zrobić zakupy.

Też lubię mieć porobione zapasy. Zawsze mam w garażu 2-3 paczki pieluszek, żeby nie musieć kupować w standardowych cenach. Ja w ogóle robię zapasy wszystkiego - chusteczek, kaszek, słoiczków. Żywność długoterminowa też leży u mnie w piwnicy jakby co. Mąż się ze mnie śmieje, że na wojnę jesteśmy świetnie przygotowani. Ale z drugiej strony jest szczęśliwy, że nie musi biec do lidla po kukurydzę, jak potrzebuję do sałatki. :slight_smile:

A co do pudełek na chusteczki. Mnie one jakoś nie przekonują. Miałam jedno, które od kogoś tam dostałam, ale w końcu wylądowało w koszu, bo mi zawadzało. Ja tam nawet lubię, jak te paczki są coraz cieńsze i mogę je wepchnąć do organizera przy łóżeczku:)

ja na razie tez zapasy chusteczek mam bo kto przychodzi w odwiedziny niesie pieluchy i chysteczki to nie nazekam biore co daja :smiley:

Zuza chyba masz rację teraz jest promocja w biedronce więc może warto. Dzisiaj jak byłem to ludzie brali po kilka sztuk zapasów.
A nową biedronka super się prezentuje i w końcu asortyment jest większy :slight_smile:

Dziś byłam w biedronce. Ludzie robili takie zapasy, że aż trudno w to uwierzyć

Dobrze, że biedronka ma taki szeroki asortyment produktów dla dzieci

Dobrze że te pampersy jakościowo są dobre i tanie :slight_smile: możemy oszczędzić. Czekam na coś fajnego na dzień dziecka ale z gazetki wynika tylko że będą zabawki czyli nic dla bobasow

Jak są fajne promocje to ja również robię zapasy, choć też zależy czego. Zapas pieluszek 5 córki zrobiłam dość duży, ale tak wyszło, że szybko oduczyła się najpierw w dzień, a potem i w nocy, że mi paczka została. Mleka też już nie robię zanadto, bo też zostałam z dwoma pustkami kiedyś po córci, za które miałabym nawet jakąś fajną zabawkę i zamiast oszczędzić straciłam.

Czasem warto odpuścić chomikowanie, bo można wyjść jak Zabłocki na mydle

Ja bardzo lubię robić zapasy

Najważniejsze, żeby robić zapasy z głową. Nie kupię przecież trzech kartonów pieluszek w rozmiarze 3, jeśli wiem, że za chwilę przejdziemy na 4. :slight_smile:

U nas jest zawsze paczka więcej chusteczek i pampersów- nie więcej. właśnie dlatego, by nie zostało. Takie rzeczy mają termin przydatności i za długo nie ma co tzrymać;0