Te chusteczki Cleanic Kindii są beznadziejne!
dokładnie
nie wiem co mnie podkusiło aby je kupić… Chyba tylko chęć przetestowania…szkoda,ze kupiłam 3-pak ![]()
ja 6pak
połasiłam się, że są tanie…
roxi133 takie twarde są chusteczki te?
Chusteczki te są dziwne, żeby wytrzeć zabrudzoną skórę dziecka kupką należy zużyć bardzo dużo chustek, żeby doczyścić skórę.
Udało mi się dostać ostatni karton panpersow a byłam w biedronce koło 13 godziny. Chusteczek i innych rzeczy było dużo, szkoda że tych z “+” nie ma w kartonach są troszkę dłuższe. Ale to nic zapas jest ![]()
Muszę się jutro skoczyć po te dady. U nas na szczęście biedronek całe obfitości, bo w moim mieście jest ich aż 6 i zwykle te pudła stoją cały miesiąc ![]()
Są paskudne, są. Ja je tylko u mojej bratowej widziałam, więc z góry wiedziałam, że ich kupować nie będę.
Jeśli chodzi o białe pampersy to są naprawdę super, chociaż dużo ludzi na tę siateczkę narzeka. Dosyć dużo ich kiedyś nakupiłam, bo były w carrefourze za chyba 37 zł. Pierwsze dwa miesiące Anka tylko te miała zakładane. Wiecie, że one są inaczej klejone niż na przykład te zielone? Swego czasu musiałam wycinać pampersy, to ja te przecięłam po bokach, to się całe rozpadały. Ale w całości są super:) Najlepsze było to, że dopiero przy 3 paczce się kapnęłam, że ten pasek zmienia kolor ![]()
Też nacięłam się na chusteczki Kindi, a kupiłam 4pak. Jestem bardzo zadowolona z Pampers bo są delikatne i wilgotne. Dada ok i chyba też wybiorę się do Biedronki po nie bo właśnie kończy mi się opakowanie. Miałam z Rossmanna, ale jak dla mnie słabo nawilżone. Mogę polecić też Tami i Hippa.
Chusteczki pampers są super!
Też je lubię. Chusteczki z Johnsona różowe też są godne polecenia.
Ania twarde i sztywne ![]()
Riki,to chyba zmienia w tych mniejszych bo ja teraz mam 4 i nic nie zauważyłam
no chyba,że ślepa jestem ![]()
Chociaż ja białe miałam z Norwegii do drugiego rozmiaru i one były typowo białe bez żadnych obrazków i wtedy pasek było widać
potem już kupowałam w Polsce to sie nie przyglądałam ![]()
Z chusteczek Johnsona nie byłam zadowolona. Nigdy nie miałam tych pampersow białych. Jakoś nie rzuciły mi się w oczy. A miałyśmy pieluszki Happy ? Korci mnie żeby kupić i wypróbować.
A ja z Johnsona byłam bardzo zadowolona. Białe pampersy największe miałam 2, później przeszłam na dady i okazjonalnie pampers zielone, jak dostaliśmy od kogoś. Bella happy są dosyć grube i masywne. Nie powalają, ale też szału nie ma. Są chyba ciut większe, niż z innych firm. Tak przynajmniej kojarzę. Używaliśmy ich na zmianę z pampersami i Anka się w nich topiła.
Happy bez rewelacji, jakieś takie mało podatne. Przy czym miałam tylko 1, więc pielucha na pupie nie siedziała zbyt długo.
Bella chyba nie są chlorowane i nie są wybielane
i moze pod tym względem są lepsze. Nie próbowałam i testować też raczej nie będę ![]()
A to jak nie polecacie to nie kupuje. Zostane przy zielonych pampersach i przy Dadzie.
Ja właśnie zrobiłam zapas Dady pieluszek i chusteczek tych z pojemnikiem. Pojemnik super - nigdy takiego nie miałam. Chusteczki na razie leżą, aż skończę te bieżące. Z Dady jeszcze nie próbowałam nigdy, zobaczymy jak się sprawdzą te chusteczki.
a od 18 maja w biedronce sa rozne akcesoria dla mamy i maluszka widziałyscie oferte? nawet i bogata
Ja od początku tylko i wyłącznie chusteczki Pampers. Żadne inne…![]()
Ja wczoraj rowniez zakupilam pieluszki dada (cyrk)
wygrzebalam ostatnia paczke Midi, i kupilam tez te chusteczki zielone w 4-Paku z pudelkiem i powiem szczerze pudelko jest rewelacyjne!
Chysteczki takie sobie zapas na miesiac co prawda jest ale i tak uwazam ze dada z bawelna sa najlepsze.
Zastanawialam soe jeszcze nad tym papierem nawilzanym z pudelkiem, kupila ktoras z was?
A tak dla swiezo upieczonych mam chusteczki dada newborn 2pak 7,99zl dla noworodkow ![]()