Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

ja w szpitalu mialam dla dziecka pampery happy i bylam z nich bardzo zadowolona

Super, że będzie promocja pieluszek Dada:)

Zrobię zapasy; ))))

Cyrk, teatrzyk czy domek… Niewazne… Anka i tak będzie próbowała to zjeść :stuck_out_tongue:

U nas Dady zupełnie się nie sprawdziły przy starszaku. Jakoś tak sztucznie smierdziały mi.

Każda pieluszka w konfrontacji z moczem ma specyficzny zapach.

Zuzka a gdzie tą informację znalazłaś? Na stronie biedronki nie potrafię jej znaleźć. Chyba już kupię czwórki, boję się, że kolejnych trójek bym nie zużyła, chociaż teraz są Ance takie w sam raz. W domu mam jeszcze pół paczki, u moich rodziców prawie całą, to na jakiś miesiąc - 3 tygodnie mi starczy, a później już przejdę sobie na dady.

To mi pampersy śmierdzą. Z moczem, bez moczu, z kupą, zawsze!

Mi pampersy tez śmierdzą. Tez zamierzam kupić 4 . Mała wąż 6400 i trójki są w sam raz a mam jeszcze cała paczkę. Akurat je zuzyje i spróbuje 4.
O tej promocji przeczytałam w gazetce .

Do tej pory używałam pampersów activ baby 4,ostatnio przeslismy na 5 i widzę ogormną różnicę.
5 activ baby nie są juz tak chłonne jak 4.
Tak samo zachwalane sa pampersy z tesco zielone,że sa praktycznie takie same jak oryginalne pampersy,a ja nie widzę
podobieństwa,według mnie są dużo gorsze.Chłonnosc też pozostawia wiele do życzenia i są twarde.

Ja używam tylko oryginalnych zielonych pampersow i pampersy Dada. Chociaż od pewnego czasu w większości Dada. Ciesze się , że się na nie skusilam bo w tych pudlach tanio wychodzą i są dobre.

A i jeszcze mają być w promocji takie pieluchy Dada do pływania. To chyba będzie nowość.

Zdjęcie tych pieluch

I te do plywania

Tak! To nowość. Nie było pieluch Dada do pływania.

Zuza a gdzie widziałaś te pampersy co są na zdjęciu z dyskiem? Pisze że od 18 maja czyli Maja takie być w biedronce?

a byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie gazetke Mamo to ja :smiley: i tam właśnie było to napisane. Te pieluchy mają byś dopiero od 18 maja. Pewnie od wtorku bo w Biedronce to chyba od wtorku są nowe oferty.

Dziękuję za info:) zrobię zapasy!

ja to zapasy dady mam jeszcze ze świąt, ale warto zrobic kolejne hihi

Rozmiar 5 to ile kg?

Właśnie o to mi chodziło ,ja też szybko pobiegne po karton żeby zrobić zapas. Tak w kartonie zawsze na dłużej nam starczaja , czasami kupuję dwa i pampersy mam z głowy tym bardziej że nie są drogie :slight_smile: