Ja kupiłam ostatnio Dada Premium Comfort Fit i faktycznie są nieco lepsze ale mam wrażenie ze mimo wszystko mało chłona i zostawiaja uczucie mokrości. A chusteczki używamy z haggies.
Ja kupiłam raz chusteczki z Nivea. Faktycznie pięknie pachną i są mile w dotyku ale jak dla mnie za mało nawilżone. Póki co najlepsze chusteczki to z pampersa fresh.
Pampers fresh to moje ulubione ,ale przy takich ilościach które są używane przy dziecku taniej wychodzi kupowanie chusteczek w biedronce. A powiedzcie mi czy ma któraś z mam dady 1 lub używała chciała bym wiedzieć czy są takie same w środku jak inne rozmiary
Ja używałam Dady newborn. Takie same jak pozostałe Dady.
Dzisiaj widziałam że są jeszcze pampersy w kartonach może uda mi się znaleźć 1 to kupię już na wyprawkę dla dzidzi. Może lepiej od razu kupować jedną markę żeby później nie było problemów.
Niestety pieluszek Dada w rozmiarze 1 newborn nie ma w kartonach.
a ja 1 newborn z dada nie widzialam w kartonach bo kupilam do szpitala jedna paczke a chetnie bym się zaopatrzyła w wiecej bo sa przez was tak chwalone
Niestety nie ma tego rozmiaru w kartonach
Szkoda dzisiaj zostały tylko piątku i dwójki ,więc synkowi wzięłam. Dzidzi kupię jak może będzie jakaś promocja na razie mam czas .
U mnie w biedronka po trzech dniach juz tych kartonów nie było. Chciałam kupić 3 bo tak mi spasowaly no ale trudno. Następnym razem będę wiedzieć żeby kupić więcej.
Skoro nie ma jedynej w kartonach to poczekam aż będzie promocja na te w normalnym opakowaniu. Zuza jak będę wiedzieć że są to dam znać bo dość często sprawdzam różne promocje
Teraz z doswiadczenia widze ze nam np pampersy babydream odpowiadaly bardziej niz pampers. Wykorzystam teraz zapas pampersow ktore maz kupil i sprawdze biedronkowa dade. Jesli chodzi o chusteczki na poczatku mielismy kindla sa ok a teraz zaczelysmy dade lawendowe i obydwie firmy sa w pozadku odpowiednio nasaczone nie za suche nie za mokre
Nas synek dostał niestety uczulenia na chusteczki Pampersa, wiec myjemy mu pupę wacikiem lub chusteczka higieniczna nawilżone przegotowaną wodą. Super się sprawdza.
A na wyjścia mamy chusteczki Johnssona, tez są ok u nas.
Pieluszki- używamy białych Pampersów lub Dady. Dostaliśmy tez pieluszki Babydream, ale młodemu się ciagle zsuwały i przeciekały, wiec zrezygnowaliśmy.
Ja coraz bardziej zaluje ze mam taki zapas pampersow… Taka firma, takie drogie a nawet te rossmanowskie sa 100 razy lepsze… Przy kazdej zmianie pampersa nasza mala ma okropnie czerwona pupke…
Wogole biorac do reki pieluche pampers a babydream widac stanowcza roznice… Pampers jest strasznie cienki twardy i sprasowany jak by go ciezarowka rozjechala, natomiast babydream sa mieciutkie napuszone grubsze i mimo tego ze nizsze od pampers to duzo lepsze.
Dobrze wiedzieć nigdy nie zdecydowałam się na ich zakup bo z pampersow byłam zadowolona a tych Babydream nigdy u nikogo nie mogłam zobaczyć i nie chciałam na darmo kupować tak jak mieliśmy wpadkę z pampersami Huggis przeciekaly i wylatywalo z nich wszystko mały zawsze był mokry a siku nie wchlanialo się tylko latalo po pampersie.
Agata to pewnie zalezy od dziecka. Ja babydram sobie chwale, siuski sie wchlaniaja ladnie i nie odparzaja pupki malej.
Złamałam się i kupiłam nowe Dady. Nie kupiłabym ale nie było naszych Pampersów u mnie w sklepie więc musiałam i się zdziwiłam pozytywnie,że takie fajne i miękkie nie sądziłam,że tak się ulepszyły
mam nadzieję,że nie będzie znowu niespodzianki,że będą mi przeciekać w środku nocy bo się wścieknę
Roxi ja dade kupiłam tylko dlatego , że tu mnie dziewczyny namowily. Jestem nimi bardzo zaszokowana i pozytywnie zaskoczona. Są bardzo dobre. Lepsze od oryginalnych pampersow. Mam te nowe cienkie Dada . Nie wiem jakie były te stare. Te nowe są bardzo dobre.
A ja właśnie jestem zmuszona zmienić zdanie… Od dwóch nocy przebieram dziecko bo przecieka i dzisiaj kupa wyciekła i był cały w kupie znowu się zawiodłam ehh… a myślałam na pierwszy rzut oka,że nam będa pasować ale ogółem wściekam się i idę dziś po normalne Pampersy bo oszaleję… I oczywiście odparzenie się zrobiło pod jajeczkiem ma aż krostki-znowu
widać nam nie służą…
A no widzisz , nie ma reguły. Jednym pasują a drugim nie.