Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ja kupiłam ostatnio Dada Premium Comfort Fit i faktycznie są nieco lepsze ale mam wrażenie ze mimo wszystko mało chłona i zostawiaja uczucie mokrości. A chusteczki używamy z haggies.

Ja kupiłam raz chusteczki z Nivea. Faktycznie pięknie pachną i są mile w dotyku ale jak dla mnie za mało nawilżone. Póki co najlepsze chusteczki to z pampersa fresh.

Pampers fresh to moje ulubione ,ale przy takich ilościach które są używane przy dziecku taniej wychodzi kupowanie chusteczek w biedronce. A powiedzcie mi czy ma któraś z mam dady 1 lub używała chciała bym wiedzieć czy są takie same w środku jak inne rozmiary

Ja używałam Dady newborn. Takie same jak pozostałe Dady.

Dzisiaj widziałam że są jeszcze pampersy w kartonach może uda mi się znaleźć 1 to kupię już na wyprawkę dla dzidzi. Może lepiej od razu kupować jedną markę żeby później nie było problemów.

Niestety pieluszek Dada w rozmiarze 1 newborn nie ma w kartonach.

a ja 1 newborn z dada nie widzialam w kartonach bo kupilam do szpitala jedna paczke a chetnie bym się zaopatrzyła w wiecej bo sa przez was tak chwalone

Niestety nie ma tego rozmiaru w kartonach :frowning:

Szkoda :frowning: dzisiaj zostały tylko piątku i dwójki ,więc synkowi wzięłam. Dzidzi kupię jak może będzie jakaś promocja na razie mam czas .

U mnie w biedronka po trzech dniach juz tych kartonów nie było. Chciałam kupić 3 bo tak mi spasowaly no ale trudno. Następnym razem będę wiedzieć żeby kupić więcej.

Skoro nie ma jedynej w kartonach to poczekam aż będzie promocja na te w normalnym opakowaniu. Zuza jak będę wiedzieć że są to dam znać bo dość często sprawdzam różne promocje

Teraz z doswiadczenia widze ze nam np pampersy babydream odpowiadaly bardziej niz pampers. Wykorzystam teraz zapas pampersow ktore maz kupil i sprawdze biedronkowa dade. Jesli chodzi o chusteczki na poczatku mielismy kindla sa ok a teraz zaczelysmy dade lawendowe i obydwie firmy sa w pozadku odpowiednio nasaczone nie za suche nie za mokre :slight_smile:

Nas synek dostał niestety uczulenia na chusteczki Pampersa, wiec myjemy mu pupę wacikiem lub chusteczka higieniczna nawilżone przegotowaną wodą. Super się sprawdza.
A na wyjścia mamy chusteczki Johnssona, tez są ok u nas.
Pieluszki- używamy białych Pampersów lub Dady. Dostaliśmy tez pieluszki Babydream, ale młodemu się ciagle zsuwały i przeciekały, wiec zrezygnowaliśmy.

Ja coraz bardziej zaluje ze mam taki zapas pampersow… Taka firma, takie drogie a nawet te rossmanowskie sa 100 razy lepsze… Przy kazdej zmianie pampersa nasza mala ma okropnie czerwona pupke…
Wogole biorac do reki pieluche pampers a babydream widac stanowcza roznice… Pampers jest strasznie cienki twardy i sprasowany jak by go ciezarowka rozjechala, natomiast babydream sa mieciutkie napuszone grubsze i mimo tego ze nizsze od pampers to duzo lepsze.

Dobrze wiedzieć nigdy nie zdecydowałam się na ich zakup bo z pampersow byłam zadowolona a tych Babydream nigdy u nikogo nie mogłam zobaczyć i nie chciałam na darmo kupować tak jak mieliśmy wpadkę z pampersami Huggis przeciekaly i wylatywalo z nich wszystko mały zawsze był mokry a siku nie wchlanialo się tylko latalo po pampersie.

Agata to pewnie zalezy od dziecka. Ja babydram sobie chwale, siuski sie wchlaniaja ladnie i nie odparzaja pupki malej.

Złamałam się i kupiłam nowe Dady. Nie kupiłabym ale nie było naszych Pampersów u mnie w sklepie więc musiałam i się zdziwiłam pozytywnie,że takie fajne i miękkie :wink: nie sądziłam,że tak się ulepszyły :slight_smile: mam nadzieję,że nie będzie znowu niespodzianki,że będą mi przeciekać w środku nocy bo się wścieknę :confused:

Roxi ja dade kupiłam tylko dlatego , że tu mnie dziewczyny namowily. Jestem nimi bardzo zaszokowana i pozytywnie zaskoczona. Są bardzo dobre. Lepsze od oryginalnych pampersow. Mam te nowe cienkie Dada . Nie wiem jakie były te stare. Te nowe są bardzo dobre.

A ja właśnie jestem zmuszona zmienić zdanie… Od dwóch nocy przebieram dziecko bo przecieka i dzisiaj kupa wyciekła i był cały w kupie :confused: znowu się zawiodłam ehh… a myślałam na pierwszy rzut oka,że nam będa pasować ale ogółem wściekam się i idę dziś po normalne Pampersy bo oszaleję… I oczywiście odparzenie się zrobiło pod jajeczkiem ma aż krostki-znowu :frowning: widać nam nie służą…

A no widzisz , nie ma reguły. Jednym pasują a drugim nie.