Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Xsniab właśnie mysle ze mi dowioza jak będzie brakować toz to bie daleko beda mieć moi bliscy

A dzidzi nie będziesz zmieniala co kilka min pampersiaka,:slight_smile:

Udało mi się zrobić zapas pieluszek :slight_smile:

Mi.znajomi jako prezent nakupowali. Ją tylko chusteczki i 1 paczkę pamperow

I dobrze bo takie prezenty chociaż Ci sie przydadzą bo po co kolejne ubranka jak sobie kupisz a pieluchy każda ilosc wskazana

Ją ciuszków nie mam już gdzie chować. Wystarczy ich…

Ja tez mam zamiar prosić rodzinkę jak zapytaja ze chce pieluchy bo ubranek dostałam i yez mam dużo

Siper pomysł na prezent

To się chociaz przyda

Ja również dostałam dużo pieluch. Pamiętajcie tylko, że “1” za chwilkę może być za mała. Lepiej zrobić zapas “2”.

Pewnie, ja juz mam dosyć grzechotek, skarpetek itp.

wlasnie czyli lepiej juz prosic o 2 bo na dluzej posluza? tak wlasnie zrobię ze jak cos to będe prosila o pampersy a nie o zadne zabawki bo te to sama moge sobie kupic jak zechce a pieluchy potrzebniejsze

kum_pela jeszcze wszystko zależy od tego jak dużego malucha urodzisz. Rozmiar “2” jest od 3 kg. Moja ważyła 3250, więc teoretycznie mogłabym już zacząć od “2”, ale noworodek jest taki mini, mini, że nawet właściwy rozmiar jest dla niego za duży. Tych “1” użyłam sporo, bo ja miałam 2 paczuszki, mój brat i mama przynieśli i chyba tort od koleżanek z pracy miałam z “1”, więc trochę zeszło. Coś mi się wydaje, że jak mój brat pytał jaki rozmiar Anka nosi (przed dniem dziecka - miała wtedy 1,5 miesiąca) to już mówiłam, że 2. Więc lepiej sobie nie robić zbyt dużych zapasów “1”.

dziekuje martynko za pomoc bo wlasnie nie mam oietnacji ile bedzie potrzeba mi tych 1 za duzo nie chce ich kupiwac ale zaopatrzyc sie tez muszę, ale moze lepiej bedzie jak od znajomych juz bede prosila 2 w razie czego tamte doleza

Wiecie zielone pampersy śmierdzą i moim zdaniem śmierdzą okrutnie ale przeżyłam teraz pozytywny szok… Odpakowałam pampersy z kartonu,bo zawsze kupuje bez kartonu i one o dziwo pachną… Aż się zdziwiłam bo to te same a z normalnej paczki śmierdzą :smiley:

My zawsze kupowaliśmy w kartonie i jak dla mnie one właśnie śmierdziały i mnie ten zapach okropnie denerwował. Może zależy jaka partia?

Nie no intensywnie pachną to fakt,ale pachna nie śmierdzą. Bo tamte w foliowym opakowaniu w połączeniu pampers+ siusiu to mało oczy mi na wierzch nie wychodziły :confused:

Dla mnie czyste pampersy wyciągane z opakowania mają taki nieprzyjemny mega chemiczny zapach.

A takie reklamowane sa pampersy

Mi też smierdza zielone pampersy. Sama nie mogę znieść ich zapachu. A w połączeniu z kupa to już w ogóle. My uzywalismy już rożnych pampersow i najbardziej podpasowaly nam haggisy i pampersy Premium.