Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ja lubię chusteczki z biedronki tylko fitti. I te mogę polecić. Dady nie używałam.

dada chyba kosztują za paczkę 4 złote coś

więc za bardzo ta promocja chyba się nie opłaca

Dada kosztuje poniżej 5 zł, więc promocją jest to, że dorzucili 40 chusteczek. Ponad połowa paczki gratis.

Dziewczyny a Wy próbujecie chusteczek na sobie czy od razu na dzieciach?

Ja mam tak, że jak kupuje jakaś nowość pierw testujemy ja z partnerem - dotyczy to całej chemii - łącznie z chusteczkami…

Samanta ale na czym Ty te chusteczki testujesz ? Na pupci swojego lubego ?

Ja od razu używam na Ance, ale ona nie jest typem alergika. Też nie testuję zbytnio. Mam kilka sprawdzonych produktów i ich się trzymam.

ja jedynie co robię przed użyciem na dziecku to wącham chusteczki. jak mają intensywny zapach to odrazu wiemy że coś jest z nimi nie tak

moja mała akceptuje wszystkie chusteczki nawilżające i nie ma żadnych podrażnień. ale wolę dawać te które mnie intensywnie pachnące bo mają mniej chemii w sobie

Ja zauważyła, że pieluchy firmy Pampers mają specyficzny, nieprzyjemny zapach. Też to czujecie?

też to zauważyłam ale one po prostu nie są sztucznie posypane. dlatego nie ma tego przyjemnego zapachu

Moim zdaniem pieluchy Pampers przyjemnie nie pachną a z moczem śmierdzą :confused: no ale używam,bo nam odpowiadają. Jak miałam z Norwegii to one w ogóle niczym nie śmierdziały ani nie pachniały i to było też na duży plus.

Ja na sobie nie testuje produktów,bo mnie dużo rzeczy podrażnia a małego np. nie albo i na odwrót. On miał podrażnienia po szamponie Babydream i to takie,że masakra a ja umyłam i mi nie było nic.

Zgadza się dziewczyny, mnie też drażnił “zapach” pampersów - taki mega chemiczny, to kolejny powód, dla którego wybieram dadę :slight_smile:

Ja ten zapach pampersow poczułam dopiero przy rozmiarze 3. Wcześniejsze były bezzapachowe i białe w środku. Te trójki śmierdzą i są zielone i nie wiem czy to przypadek ale jak przeszłam na te trójki to mała dostała odparzenia. Teraz nie mogę sobie z nimi poradzić.
Jak skończę ta paczkę to zamierzam kupić dade. Może będą lepsze skoro mówicie ze nie pachną.

Dady zdecydowanie są lepsze pod kątem zapachu. Nie wiem co jest w pampersach za substancja, dająca taki swąd.

Pampersy Dada w promocji w Biedronce od dzisiaj :slight_smile: ja jadę kupić :slight_smile:

u mnie w biedronce od rana też jest ta promocja ale jak ludzie się rzucili to nie zostało już nic. tak samo ciężko mi dostać biedronce mleko modyfikowane bebilon jedynkę

Te duże paczki w kartonach są w promocji?

Sprawdziłam właśnie gazetkę. Tak, te w kartonach. Kurczę, trzeba się wybrać koniecznie!

Kupiłam w piątek te pampersy z dady w kartonie ,jakieś nowe cieńsze. Wszystko pięknie ładnie ,dzisiaj rano jak wstaliśni mały wypił mleko i przyszedł czas na przebranie . Ja ściągam pampersa a on pękł w środku i cały ten żel synek miał na pupie nie mogłam się tego pozbyć musiałam spłukać pupę pod wodą,dodam że pampers nie był ssikany bardzo .
jak kupowałam te normalne papersy w worku co są z małpom to nic podobnego nam się nie przytrafiło ciekawe co z innymi czy też będą takie niespodzianki.