Martyna “na Twoją odpowiedzialność” dzisiaj też kupiłam te z Lidla, jutro testujemy
O jaaaaa, Ulka Ale stres ;p Mam nadzieję, że Ci przypasują!
ja lidla mam daleko w sumie ale może kiedyś tez spróbuję tych chusteczek.
Musze tez kupić i wypróbować te fitti z biedronki. Może też będą ok. Widziałam ze jest jakaś promocja trzy opakowania za 9.9
Te foto mają dość dziwny intensywny zapach ale są okej. przecież nie musimy ich wąchać bo są tylko do podcierania pupy
w sumie dość intensywny zapach świadczy o tym że chusteczki mają dużo chemii w sobie
No właśnie one dla mnie mają zapach nieprzyjemny, sztuczny
Czyli mają za intensywny zapach. Dobrze wiedziec .
mają bardzo intensywny zapach ja się pospieszyłam i kupiłam kilkanaście paczek odrazu niepotrzebnie
A moim zdaniem, mają właśnie delikatny mydlany zapach.
Zuzanna, to nie promocja, one zawsze kosztują 9,99 zł.
Zdecydowanie dada i chusteczki fitti z biedronki!
Jeśli ktoś patrzy na skład to chusteczki z Netto wypadają najlepiej Ja czasem kupuję i sobie chwalę
skład tych chusteczek z biedronki jest dosyć podejrzliwy ale no co przystępna cena przecież jest
Uwzględniając skład polecam chusteczki JOHNSON’S BABY CHUSTECZKI NAWILŻANE BEZZAPACHOWE SENSITIVE.
Są tak łagodne i delikatne, że mogą być bezpiecznie stosowane do oczyszczania całego ciała, nawet okolic oczu. Łagodność potwierdzona klinicznie.
ja też zakupiłam ten trójpak nivea chusteczek w rossmanie. i chyba jestem najbardziej zadowolona z nich
No niestety, i.walczak. produkty johnosona często uczulają, więc bym nie przesadzała z tą delikatnością.
Nie mam takiego doświadczenia z firmą Johnson. Bardzo ją lubię.
zależy to wszystko od skóry niemowlęcia. niektóre bobasy mogą każdy rodzaj chusteczek nawilżających używać
Racja, zależy od preferencji skóry dziecka.
Dziewczyny a teraz widzę ze w Biedronce od dzisiaj jest taka promocjach chusteczki Dada trzy opakowania zac14.99 plus tam jest jakiś gratis chyba 40 chusteczek. I teraz moje pytanie czy to dobra cena ? Bo wychodzi paczka za 5 zł a ja ostatnio pampersa kupiłam za niecałe 4 zł. I które są najlepsze ? tak żeby zapach nie był drazniacy. To moje pierwsze podejście do tej firmy.