Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

My używamy pieluch BabyDream tych w mniejszych paczkach- są super, cieniutkie chłonne, mega.

Niekiedy używamy też Dada złotych- rzadko mogę je kupić u Nas w mieście ;) Ostatnio kupiłam fioletowe na próbę- zużyjemy, ale więcej nie kupie. Chwila moment i pielucha jak bomba wygląda ;) Zielone Dada nas uczuliły.

Chusteczki to używam Pampers Fresh lub Aqua albo Poopyes z Pepco.

Dada dobre i cenowo  ttez na każdą kieszeń

Nati no i często są przeceny, najlpiej kupować na promocjach w tych kartonach bo wychodzi naprawde tanio. My zawsze robiliśmy zapasay by było tego na dłuzej 

Mazią dokładnie tak samo robiłam :)

ja pamietam że poczatkowo szły pampersy Pampers potem jak już mieliśmy łatwiejszy dostęp do biedry to już dada, o dziwo sa bardziej chłonne lub mają lepsze zabezpieczenia bo nic nie wyciekało;)

Ja zauważyłam, że w Action mają chusteczki typu woterwipes za jakieś 4 zł, myślę że to dobra cena, patrząc że niektóre kosztują nawet 12 ...

dziewczyny jak coś to od dziś jest akcja w biedronce, że kupując dwie paczki pieluch macie voucher na jedna z tych sztuk do wykorzystania tzn na 50% tej ceny  i wykorzystać go trzeba pzrze dwa od od daty zakupu

Widziałam właśnie też się opłaca ta promocja

Tylko jest limit dwie paczki dziennie można kupić. Ja kupiłam bo my zaraz będziemy juz potrzebować tego w ilosciach hurtowych hahah 

Mazią widziałam ale jakoś bardziej mnue przekonują promocje niż te vouchery

Aneczka no ja i tak muszę dziś zakupy zrobić takie duże, więc voucher wykorzystam, ale fakt i tak taniej wyjdzie kupić w kartonie, ale nie wiem czy takie małe rozmiary są w kartonach też bo zawsze te duże w nich kupowałam

Też jestem za promocjami a nie za voucherami bo zaraz trzeba znów jechać i je wykorzystać 

Aneczka ja właśnie ostatnio zgubiłam tak paragon i voucher przepadł 😂

Ja mam blisko biedronkę,więc to dla mnie nie problem 

Mazia racja nocy zaczynają się od 3

Mazia dla mnie też nie problem jak bym nie gubila paragonów eh ☺

Nati hahah no tak w sumie to trochę problem bo tzreba pilnować potem tych paragonow

Z tymi vouczerami to czesto na 2-3 dni czesto sie zapomjna, albo nie idzie się sklepu i przepadaja, promocja lepsza tu i teraz;)

Z kuponow z ccc czy deischmana tez  buty kupilam a w domu patrze bon, trzeba o nich poprostu pamiętać. 

Mazia.my często zakupi nie robimy. A właściwie to mąż robi a jak wsadzi do portfela paragon to o nim zapomina i tak nie wykorzystuje 

My mieszkamy w Niemczech i używaliśmy pieluszek i chusteczek 99% wody z  Lillydoo. Co ciekawe można zamówić je w cyklicznym abonamencie przez co są tańsze. Super jakość za fajna cenę