Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Jeśli chodzi o chusteczki najlepsze są te z dużą ilością wody 99 % bądź 99.9% można kupić w Rossmannie 

Monia w domu to można i wacikiem nasączonym woda bo te chusteczki nie są takie tanie. Jak się płaci za nasączone woda 

Aneczka ma rację, najbezpieczniej i najtaniej przemywać pupę zwykła przegotowana woda. 

J na początku używałam tylko wacików i wody. Oczywiście wszędzie, gdzie to było możliwe :) 

Mam w planie chusteczki z pampersa aqua pure a pampersy z dady.. Sprawdzone przez znajomych:-)

Te rosmannowskie nie wychodzą aż tak drogo i często są w promocji np. 2 packi 

My używaliśmy do mycia pupy wacik i wodę. Chusteczki nam odradzała położna,a pieluszki Dada i lupilu

Ja kupuję dla pieska w biedronce ze zwierzątkami są takie zielone opakowanie i wydają mi się ok i w rozsądnej cenie dla małego tez je spróbuję .. one chyba dada ale nie jestem pewna

ja zapewne zdecyduje sie na pieluszki dada chusteczki też widziałam ze mają dla noworodków, ale widziałam na stronie internetowej ale nie w sklepie wiec pewnie trzeba będzie zamawiać, myślę że mały popyt  w sklepie na nie;/ przy córce długo używałyśmy Pampers dopiero w póżniejszym czasie przeszliśmy na Dada , co do chusteczek to początkowo pewnie waciki do przemywania pupy i woda a w gościach przychodni wiadomo chusteczki ;)

Pierwsze dziecko pampers pomarańczowy plus chusteczki bambino ,drugie dziecko pampers niebieski plus chusteczki bambino , trzecie dziecko pieluchy wielorazowe i gaziki z wodą 

Jeśli chodzi o chusteczki to moim zdaniem bambino biją wszystkie na głowę , są odpowiednio mokre , nie mają intensywnego zapachu , nie wysychają zbyt szybko ,, moje ulubione

Na początek mieliśmy kupione wszystkie możliwe pampersy do testów od tescowych przez rosmanowe lidlowe biedronkowe poprzez sławnego pampersa który kompletnie się nie sprawdziło u nas tylko i wyłącznie dada A chusteczki wodne water wipes wszystkie inne uczyniły nas niestety 

dada wbrew pozorom to bardzo dobre pieluszki, nie odstaja od pampersów a w pewnym okresie życia mojego dziecka zauważyłam ze maja mega pojemność i zatrzymują zawsze zawartość gdzie trzeba w przeciwieństwie do pampersa;( 
co do pieluch innych firm polecam sztywne z carrefoura na odpieluchowanie;) sztywne nie wygodne łatwiej odzwyczaić ;)

My chusteczki i pampersy używamy dady 

Ja używam pampersow z dady:)) a chusteczki WaterWipes :))

Jestem oddana najbardziej pampersom dady i chusteczkai dady w trojpaku...  Pomimo przerobienia przy pierwszej córce pampersów pampersa i innych zostałam przy sądzie z drugą córka próbowałam eko pampersów również pampersów pampersa nic nie przebije dady.. Są najbardziej chłonne 

Dada jest najczęściej w rankingach polecana z tego co kojarzę jak mąż szukał 

Mazią dokładnie też.mi się gdzieś to obiło o uszy i widziałam. Jednak nie patrzyłam na ranking przy ich wyborze 

A ja tez uwielbiam z rossman pantsy.sa rownie dobre jak dada choć troszkę szersze na pupie co jest plusem...corce dada pants niestety wchodzą do pupci bo nie są zbyt szerokie.Chusteczki nadal hipp,pampers sporadycznie dada używamy.

No myśmy spróbowali te dada i byliśmy przekonani ,ze jest okej