To super :) a są jakieś ograniczenia?
aneczka a to siostra na bierzaco śledzi promocje,fajnie..dobrze ze tutaj czesto mówicie o promkach
Natka oferta obowiązuje tylko 2 stycznia lub do wyczerpania zapasów. Limit dzienny 2 opakowania
Ja też kupiłam na pierwszą wyprawkę. A są dobre z dady?
Monia u nas dady pampersy się sprawdziły a pampersa nie bo przeciekały.
Monia, my też używamy bardzo długo są naprawdę bardzo okej jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości. W gazetce jest informacja o promocji 50% taniej na wszsytkie pieluszki dady. Od 2 stycznia. Limit 2 opakowania na jedną kartę moja biedronka.
Kobietakuchni ją zworumialam że ta promocja jest tylko 2 stycznia. Ale od 5 stycznia jest nowa promocja tylko razem na złote i są za 18.99 zl
Moje znajome uzywawaja dada nawilżone i jednorazowe i są zadowolone
U nas też dada chusteczki jak i pampersy sprawdzają się super. Najgorsze pieluszki jakie miałam to lupilu.
ja teraz bedzac w rosmanie wziełam pieluchomajtki babydream i muszę powiedzieć ze sa całkiem niezłe ale trzeba pilnowac by nie był mocno posiusiany bo wtedy przecieka
Weronisia ja z babydream używałam kiedyś chusteczek i były ok. Chociaż niedawno kupiłam i były strasznie suche. Pampersów nigdy nie używałyśmy ale moja koleżanka ostatnio kupiła i była zadowolona.
Karolinach te Lupilu kiedyś kupiłam na próbę i strasznie ciężko było odkleić te rzepy. Babydreamy nas uczuliły. Teraz mamy Pampers Active Baby 4+ jakieś Super Absorbujące i faktycznie są super, cała noc bez przecieku :)
kverve ogolnie pampers jest super...ja juz przeszłam na pieluchomajtki pampersa ,zreszta od urodzenia jest mła na pampersie a sporadycznie dada...ale staram sie kupować na promocji,a ze nie było dlatego wzieła babydream.nie sa złe mała nie ma uczulenia
U nas pampers pants się sprawdzał ale zwykle, zapinane na rzepy pampersy już nie bardzo.
Używam pieluszki oraz chusteczki Dada jestem zadowolona, tylko chusteczki Dada sensitive, bo z tych innych byłam niezadowolona są za mało nawilżone i potrafiły zrobić odparzenia nie duże, ale jednak.
Wiola ja używałam Dada everyday chusteczki i nie zauważyłam żeby były mało nasączone
Od początku używałam Babydream pieluchy (te mniejsze paczki) i chusteczki. Chusteczki ogólnie sporo, ale po kilku użyciach klej nie trzyma i chusteczki wysychają. Co do pieluch Pampersa wydaje mi się, że szybko robi się "bomba" :D
Teraz używam chusteczek Pampers a pieluch nadal Rossmann- używam nie raz DADA ale te złote tylko.
Najgorsze pieluchy to dla mnie Lupilu.
wiola któres miały lawende w sobie jak dobrze kojarze i też ich nie lubiłam bo uczulały a te mało nasaczone były ale nie kojarze które.
Myszka ja miałam takie samo wrażenie jeżeli chodzi o Pampers. Dada u nas zdecydowanie lepiej się sprawdzała. Chusteczki tylko dada sensitive :)
Tutaj nawet znajdziecie ranking pieluch opublikowany przez UOKiK:
https://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=17180
I Pampersy wcale w nim tak dobrze nie wypadają, a o wiele lepiej właśnie Dada, czy pieluchy z Lilda.