no jest to jednak tak, ze tzreba o tym pamiętać więc lepsze są wiadomo promocje
Mazia może nie tyle problemów co moje roztargnienie 😂
My już chyba wszystkie chusteczki przetestowane mamy i najlepsze dla mnie są Waterwipes. Wszytskie inne dają u syna zaczerwienineie okolicy odbytu, tylko te nie.
Tak dokładnie, Maz tez chce wykorzystać ten voucher a w sklepie okazuje się że go nie zabrał albo zgubił;D
Tych co piszesz kverbe nie próbowałam jeszcze nam się te babydream sprawdziły więc nie kombinowałam już
Babydream to te z rosmana prawda ? Tez chyba cenowo nie są jakoś wygórowane
Nati tak to są rosmanowe. Cenowo są moim zdaniem bardzo tanie czy najtańsze nie wiem ,ale mi je polecono to je stosowałam
U nas sprawdziły się Dada więc dalej nie szukałam nie kombinowałam żeby inne wypróbować
Pampersy Dada i chusteczki Dada. Dada Dada i jeszcze raz Dada. Miałyśmy pampersy pampersa niestety nie dawały rady przesiusiala kupka też przechodziła po za... Jak dla nas za mało chłonne. A Dada nie dość że tanie to super i co najważniejsze nie odparza ka. Mała ogólnie jest bardzo wrażliwa na odparzenia i przy pampersach pampersa miała bardzo odparzona pupę. A przy dadzie nic się nie dzieje super chłonne. No i cena rewelacja
U nas również sprawdziły się pieluszki i chusteczki marki Dada. Dzieci nie miały żadnych reakcji alergicznych, pieluszki dawały radę nawet po obfitym nocnym moczeniu. Cena jest przyzwoita. Ogólnie same plusy :-)
U mnie tez z dady wszystkie sa okej. Nie uczulają ich ;))
pieluszki dada sa dobre jakościowo, w dodatku fajna kolorystyka;) bynajmniej tak było kiedyś;) a chłonność mają też bardzo dobrą;) do tego przyzwoita cena, co cieszy dodatkowo;)
No dada naparwdę widzę, że jest często uzywana też jest tania nie oszukujmy się
Tak cena jest super. Jak jest promocja na nie to trzeba iść rano, bo po południu są puste pułki:D te junior box 4 używam przy córce najczęściej. Cena tez jest okej 35zl za 82sztuli chyba
U nas Dada uczulały też :(
Ja na początek kupie dada ale jedna paczke bo jak będą uczulac czy coś to potem co ja z nimi zrobię
Nati jak ktoś za dużo dostaje albo kupi to przestają. Na takie produkty zapotrzebowanie jest duże
Nati dobry pomysł :)
Nati tak najlepiej nie ma co kupować na zapas
A ile paczek kupujecie z rozmiarem 1?