jA CHYBA NAWET MAM GDZIEŚ TE KUPONY NIE WYKORZYSTANE
karolinach a nie rozrywają ci sie przy wyciąganiu???
Aneczka no od poczatku się sprawdzaja pampers,teraz kupiłam dada pants ale jak jest napęczniały pampers to przecieka niestety...no ale czesciej zmieniam i już
My używamy od początku tylko i wyłącznie pieluszek i chusteczek nawilżanych firmy Pampers. Pieluszki są niezawodne, bardzo dobrze pochłaniają wilgoci i nie wiemy co to odparzenia. Teraz mamy również pieluchomajtki i są świetne dla naszego 7-miesięcznego synka. Chusteczki tej firmy są bardzo dobrze nawilżone co bardzo ułatwia pielęgnację pupy, otwieranie i zamykanie opakowania jest też super bo szczelnie chroni przed wysychaniem chusteczek. Naprawdę polecam! :-)
Wetonisia a przy napeczniałym pampersie nie było problemu z przeciekaniem?
aneczka własnie nie.....pampers mi ani razu nie przemokł,nawet gdy w lato wkładałam mała do wody w pampersie z pampersa to nie strzelił mimo że był mocno naciągnięty wodą....choc jak pisze teraz mam pants z dady i po prostu uzywam w dzien a na noc zakładam pampers
Weronisia rozumiem. Ale.masz jakieś porównanie już o nich i wiesz które lepiej kupować
U nas przy Dada czasami zdarzy się że przeciekną
Zdecydowanie pampersa.ja kupuje w większości na promocji.teraz pants były w rossman za 21 zł...dada pants u mnie na 2 miejscu.
Ja używam mimo wszystko Dada cena korzystna, dziecku nic się nie dzieje
My też używamy Dady, kupujemy najczęściej gdy są w promocji. Chyba wychodzą najkorzystniej cenowo.
Od dziś dady pampersy w boxach są w promocji
beata,kobietakuchnia pampersy z DADA również uwielbiam bo sa porównywalne z pampersem,kupowałam długi czas na zmiane z pampers natomiast ja teraz juz przeszłam na Pants i dada pants mi się nie sprawdza
Tak teraz jest promocja boxy po 29,99 i też chusteczki nawilżające Dada też są na promocji
Ja od początku używam pieluch dady a chusteczek water wipes i bardzo polecam
A od 2 stycznia wszystkie pieluchy i pieluchomajtki Dada będą 50% taniej z MB
O to super trzeba zrobić zapasy :)
Zrobiliśmy zapas teraz właśnie jak boxy były za 29,99
Aneczkaa dzięki za informacje :) a miałam dzisiaj kupić pieluchy...poczekam do 2 :)
Aneczkaa a gdzie widziałaś ta informacje o promocji?
Natka siostra mi wysłała zdjęcie plakatu promocyjnego