Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

jA CHYBA NAWET MAM GDZIEŚ TE KUPONY NIE WYKORZYSTANE 

karolinach a nie rozrywają ci sie przy wyciąganiu???

Aneczka no od poczatku się sprawdzaja pampers,teraz kupiłam dada pants ale jak jest napęczniały pampers to przecieka niestety...no ale czesciej zmieniam i już

My używamy od początku tylko i wyłącznie pieluszek i chusteczek nawilżanych firmy Pampers. Pieluszki są niezawodne, bardzo dobrze pochłaniają wilgoci i nie wiemy co to odparzenia. Teraz mamy również pieluchomajtki i są świetne dla naszego 7-miesięcznego synka. Chusteczki tej firmy są bardzo dobrze nawilżone co bardzo ułatwia pielęgnację pupy, otwieranie i zamykanie opakowania jest też super bo szczelnie chroni przed wysychaniem chusteczek. Naprawdę polecam! :-)

Wetonisia a przy napeczniałym pampersie nie było problemu z przeciekaniem? 

aneczka własnie nie.....pampers mi ani razu nie przemokł,nawet gdy w lato wkładałam mała do wody w pampersie z pampersa to nie strzelił mimo że był mocno naciągnięty wodą....choc jak pisze teraz mam pants z dady i po prostu uzywam w dzien a na noc zakładam pampers

Weronisia rozumiem. Ale.masz jakieś porównanie już o nich i wiesz które lepiej kupować 

U nas przy Dada czasami zdarzy się że przeciekną 

Zdecydowanie pampersa.ja kupuje w większości na promocji.teraz pants były w rossman za 21 zł...dada pants u mnie na 2 miejscu.

Ja używam mimo wszystko Dada cena korzystna, dziecku nic się nie dzieje  

My też używamy Dady, kupujemy najczęściej gdy są w promocji. Chyba wychodzą najkorzystniej cenowo. 

Od dziś dady pampersy w boxach są w promocji 

beata,kobietakuchnia pampersy z DADA również uwielbiam bo sa porównywalne z pampersem,kupowałam długi czas na zmiane z pampers natomiast ja teraz juz przeszłam na Pants i dada pants mi się nie sprawdza

Tak teraz jest promocja boxy po 29,99 i też chusteczki nawilżające Dada też są na promocji 

Ja od początku używam pieluch dady a chusteczek water wipes i bardzo polecam 

A od 2 stycznia wszystkie pieluchy i pieluchomajtki Dada będą 50% taniej z MB

O to super trzeba zrobić zapasy :) 

Zrobiliśmy zapas teraz właśnie jak boxy były za 29,99

Aneczkaa dzięki za informacje :) a miałam dzisiaj kupić pieluchy...poczekam do 2 :) 

Aneczkaa a gdzie widziałaś ta informacje o promocji? 

Natka siostra mi wysłała zdjęcie plakatu promocyjnego