Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

U mnie Pantsy z Dady też bardzo przemakaja. Pampersa są dużo lepsze. A chusteczek z Dady zupełnie nie polecam. Są bardzo suche i takie jakieś niemiłe w dotyku. Ja lubię chusteczki  z pampersa 90%wody. 

Jak był mały to też go wycierał wacikami namoczonymi w wodzie....i chyba do tego wrócę

my obecnei mam pampers na noc pants a pampers premium care na dzien pants

My nadal Dada. Sprawdzają się i nie przeciekają ani w dzień ani w nocy

My używamy Dady ze względu na to, że są w korzystnej cenie, nie uczulają i kupujemy je przy okazji, ponieważ robimy zakupy w biedronce. Nie widzę zasadniczej różnicy pomiędzy złotymi, a zielonymi, więc kupujemy te, które są w promocji akurat, gdy jesteśmy na zakupach. Kolejnym plusem jest to, że są pakowane w boksach, gdzie jest ich dużo, więc wystarczają na długo. 

W boxach najbardziej się opłaca kupować Dady

Aneczka, to racja:) zazwyczaj jest tak, że w większych ilościach jest taniej:) dawno nie było promki na boxy:(

Kobietakuchni od 2018 roku zawsze poluje na boxy bo jak dawali boxy to zawsze były w promocyjnej cenie

kobieta kuchnia pampersy Dada ma rewelcyjne tez je kupowałam,bo robie zakupy w biedronce.Natomiast tera uzywam pants i te z dady u mnie sie nie sprawdzaja...przeciekają i sie zeslizgują z pupy jakby były za wąskie

Weronisia a patrzyłaś różne rozmiary? Czy jeden tylko sprawdziłaś i się nie sprawdziły ? 

Weronisia, ja nie miałam okazji przetestować pantsów. Jakoś nie przeszło mi przez myśl, wiec nie wiem, czy u nas by się sprawdziły. Niektóre mamy używają tylko takich pieluszek i są mega zadowolone. 

Powiem Wam, że Dady to jedyne których jeszcze nie mieliśmy. Przetestowaliśmy już Pampersy Niebieskie, Pampers Premium Care, Baby dream, Lipilu, Carrefourowe, eko Bamboo i najlepsze są Pampersy niebieskie. Jako jedyne potrafią wytrzymać nockę bez przecieku. 

Ale jak polecacie Dady to chyba się skuszę :) 

aneczka rozmiar 4 sa dobre a nawet ciut luzne.jakbym kupiła 5 to by jej z pupy spadały.Te dady są wąskie w porównaniu z pampersami

Weronusia rozumiem. Czyli używacie Pampersów i są ok nie przeciekają w nocy tak? 

U nas DADA pants i aktualnie pampers pants bo były w promocji w boxie, miałam jeszcze kupon rabatowy więc wyszły mnie 67 złotych za 102 sztuki, więc się opłacało :) 

Karolina to rzeczywiście udało Ci się fajnie trafić z pantsami Dady

To jest zależne od dziecka, na początku używaliśmy Pampersa, a po miesiącu przeszliśmy na Dada pampesy i chusteczki i jest wszystko ok.

aneczka jeszcze mi sie nie zdazyło zeby przeciekły mimo ze były bardzo napęczniałe po nocy

karolinach a skad ten kupon ze strony pampers...jakich rozmiarów uzywaśz

Weronisia to dobrze że tak się sprawdziły 

Ja kupon dostałam chyba od położnej z niebieskiego pudełka

Weronisia moja mama dostała przy zakupach w biedronce kupon 10 złotych do wykorzystania myślałam, że promocje się nie łącza a jednak udało się zrealizować :) za Pampers to naprawdę super cena. 

Chusteczki aktualnie u nas wygrywają ultra sensitive dada są super :)