ja tez teraz juz nie zamieniam na rzepy
jedynie pantsy probblem jak trzea je przebrac a na dworze zimno i cale gacie i buty trzeba sciaggnac.
U mnie córka jest bardzo kręcona i chyba jak już będzie większa spróbujemy tych pantsów. Może przebieranie dzięki nim będzie szybsze i przyjemniejsze
beata ja jestem mega zadowolona...jedyny minus to taki że trzeba spodnie czy rajtki ściągnąc.tak przy zwykłym pampersie tylko wystarczyło troszkę obnizyć i ubrać.
Więc są i plusy i minusy, ale spróbować zawsze można
Jak dla mnie z pantsami to ani wygodniej ani szybciej, bo ciężko je na pupę wciągnąć, choć faktycznie fajnie się dopasowują do ciałka, to trzeba im przyznać....
Od kiedy zaczęłyście stosować Pantsy? Ja kupiłam raz przez pomyłkę bo nie doczytałam na opakowaniu i tak średnio póki co, Mały ma 4 miesiące, więc wygodniej mi jest zwykłe.
4 miesiące to chyba za wcześnie :)
ja pantsy polubilam od ok 20msc
To już spory dzieciaczek
To zależy ile dziecko waży.bo pierwsze pants mają rozmiar 3.Ja zaczęłam stosować jak mała miała 10 miesięcy.wczesniej były rzepy-wygodniejsze bo dziecko i tak nie jest aż tak ruchliwe i rzepy się sprawdziły.
Moja ma 7 miesięcy i jak zdejmę jej pampersa to jest tak ruchliwa, że ciężko jest mi założyć nowego.
beata spokojnie możesz kupić pants 3 ale polecam ci z pampersa.....teraz kupiłam Dada złote pants i jak jest wiecej siku to przecieka
Na noc też zakładasz ? Czy lepszy pampers ?
beata zakładam tez na noc....sa super i nie przeciekaja mimo że pampers czasami bardzo napęczniały....dada niestety gdy jest dużo nasikane to przecieka...teraz w rossman jest promocja na pants sa po 21 zł.24 szt
Córka od początku kosmetyki i pieluchy BabyDream (ale te mniejsze paczki) i chusteczki Pampers.
Ostatnio zmieniłam na Dady (córa ma skończony rok) i skończyło się pieluszkowym zapaleniem skóry... :/
ja na noc dopiero zaczelam pantsy zakladac jak mial 2lata i miesiac , wczesniej co zalozylam to przelewwal wiec mial zwykle bo byly bardziej chlonne a teraz od kad skonczyly sie zwykle i ma pantsy to jest juz ok nie przelewaa przynajmniej rzadko.
U nas po nocy jest pełny pampers, ale nie przecieka
Ja uzuwam pieluszek happy lub pampers premium care. Jescze nigdy mała nie przesikałs psmpresa tak żeby np mokre bylo ubranie. Chusteczki nawilzane pampers ale uzywam tylko w nocy jsk przebieram małą bo w dzień to ciepla woda i waciki :) polecam, zero odparzeń poki co.
Ja od urodzenia przemywam płatkami i wodą i smaruje bephantenembi i nic jeszcze nie było