Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

ja tez stosowałam pampers i dadę i przy synku nie widziałam różnicy, właściwie kupowałam te które mi korzystniej cenowo wychodziły… a z chusteczek uzywalam tez biedronkowych i bardzo sobie chwaliłam…

Dziewczyny, jest już bardzo długi wątek na ten temat :slight_smile:

Kalina91, a widziałaś może pieluchy bambino jeszcze w jakimś innym sklepie. U nas akurat Auchan nie ma, chciałam zamówić z internetu jedna paczkę na próbę, ale przy odliczeniu kuriera to już nie bardzo się opłaca, a stacjonarnie w sklepach w sumie ich nie kojarzę.
A próbowałyście może tych nowych pieluch z lidla? Miały być niby lepsze, ale jak dla mnie niestety zdecydowanie gorsze od tych starych:/.

Ja nie próbowałam. może po nowym roku się wybiorę do lidla i kupię. dam znać czy dobre :wink:

Ja nie próbowałam tych nowych z Lidla, ale z tego co widziałam gdzieś w reklamie to myślałam, że to są te same tylko zmienili nazwę. Używałam kiedyś tych z lidla i z dady z biedronki, ale ostatecznie zostaliśmy przy zielonych pampersach, są bardziej chłonne, a do tego po dadzie synek czasem miał czerwoną pupę, a teraz po zmianie pampersow problem zniknął.

Alicja https://www.facebook.com/marketplace/item/145028159429319 niewiem jaki rozmiar potrzebujesz ale tu ktoś che sprzedać pieluchy bambino

Mojej córce tylko z dady pampersy pasują. Najgorsze ślady na tyłku miała córka po pampersach z lidla.

Niestety nie widziałam ich nigdzie indziej, tylko tam kupowaliśmy podczas dużych zakupów tak na zapas. Pieluszki z lidla kupiłam przed świętami, na prezent. Nawet z ciekawości je oglądaliśmy to wydawały się ok tak w dotyku. Będzie teraz testowania chłonności :slight_smile: Aczkolwiek markę lupilu bardzo lubię, więc jestem dobrej myśli.

Mi jak by kupił ktoś pampersy z lidla to by je spowrotem zabierał. Córce nie pasują. Są sztywne i siku czy kupa przelatuje. Córka ma po nich odparzenia i strasznie czerwone ślady. Dla mojej córki te pampersy z lidla są najgorsze. Ma po nich dodatkowo uczulenie.

Jak te pampersy lupilu? Ktoś testował?

I włąsnie tu jest pytanie bo jedni mówią ze Pampers jest za cienki i dziecko go szybko przesikuje.Dada z Biedronki jest za gruby i często odparza dzięcko ale z LIdla są bardzo dobre podobno warto spróbować :slight_smile:

Te wcześniejsze pieluchy z lidla były moim zdaniem o niebo lepsze. Tych nowych kupiłam jedna paczkę i my wystarczy ;). Wiadomo, z e gusty są różne, a le jak dla mnie są za grube, niestety po siku pozostają wilgotne i wizualnie te stare bardzo mi się podobały, a te już niekoniecznie, choć to akurat najmniej ważne; )

Ja od początku jestem wierna tylko oryginalnym Pampersom, nie testowałam dotychczas żadnych innych. Jestem z nich zadowolona.

Mojej córce najlepiej z pampersów odpowiada dada. Jeszcze chcę spróbować pampersów z baby dream.

Aneta no jakbyś dostała w prezencie to chyba nie ładnie tak komuś go oddać. My też wiele rzeczy dostaliśmy w prezencie, które pooddawałam znajomym, czy po rodzinie, bo nam nie pasowały, ale nigdy osobom, które je dawały nic nie powiedziałam, czy tym bardziej nie kazałam zabierać ze sobą.

Ostatnie pampersy wydałam kuzynce męża. Ale jeżeli ktoś,wie, że córce te pampersy nie pasuja a je kupuję to ja nie widzę w tym nic złego. Niektórych osób trzeba nauczyć, że nie pasują i ich nosić córka nie będzie. To tylko denerwuje, więc że córka nosić ich nie może a kupuję. Zresztą mi się ostatnio tok myślenia zmienił. Już nad każdym nie nadskakuje bo mi potem każdy dupe obrabia. Więc traktuję ich z wzajemnością. Kto jaki dla mnie to i ja dla niego. Trudno, życie uczy.

Ja uzywam dade. Od pampersa syn mial odparzenia,ale jest wiele mam, które iich uzywaja i chwala
Wiec wszystko zalezy od malucha. Jaka ma skore i jak zareaguje. Zawsze trzeba kupic jak najmniejsza paczke pampersow na probe i zibaczyc jak sie zachowa skora malucha.

To moja też tak miała po niektórych pampersach. Po chusteczkach z bambino miała czerwone place. Teraz dostała krem z tej firmy i chcę go wydać. Nie chcę go otwierać i sprawdzać czy córce pasuje. Skoro chusteczki nie pasowały, a krem też by się okazał nie trafiony to bym nie miała co z nim zrobić. Tak to dam w prezencie i problem z głowy.

A teraz opowiem Wam o swoich spostrzeżeniach. Od urodzenia kupowałam pampersa… Później ok. roku synka stwierdziłąm, że kupię dadę, bo i tak się je wywala, a jednak są sporo tańsze… I niby wszytsko ok, bo nie są złe jakościowo, są chłonne, ale pupa mojego syna częściej się po nich odparza… Wiec u nas Dada odpada…
Obecnie zakupiłam na próbę te nowe Pampers Activ i powiem Wam są super. Bardzo chłonne!!! (zakłądamy o 20:00, a ściągamy ok. 8:00-9:00rano i nic nie przecieka). Polecam

Co dziecko to inna opinia odnośnie pampersów. Moja córka ma tak z dadą inne jej nie pasują.