Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Bo dziecko spało Mraczku :slight_smile:

Z tej analizy chusteczke wykonanej przez chemiczkę wynika, że godne uwagi są chusteczki Huggies zielone, babydream Extrasensitive (rózowe), Tami Cotton natural care (zielone),Tibelly baby sensitive (z netto), Toujours sensitive z lidla, Wickies z kauflandu, Linteo z Carrefoura, chusteczki Baby z Reala, Tip z reala.
z tego porownania wynika rowniez ze wszystkie chusteczki znanych marek zwlaszcza pampers, nivea, sa cholernie naladowane chemią…
ja juz wiecej nie kupie tych drogich, bede kupowac w takich dyskontach, mam blisko do netto, do lidla, wiec tam bede zaoptrywac sie w chusteczki, zwlaszcza ze sa tansze:)

Linteo często w carrefour sa za niespełna 3 zł coś ok 2,60 są dobre, ładnie pachną kiedyś kupiłam i byłam sceptycznie nastawiona, potem po pewnym czasie maż kupił przez przypadek i były już dużo lepiej wykonane wiec są godne polecenia

Dziś w Auchan patrzałam na chusteczki, obok których przechodziłam obojętnie. Chodzi o te zwykłe Auchan i Auchan natural i sensitive. Te zwykłe to same parabeny i Peg-i, a te drugie nie są takie złe i jestem ciekawa, czy pachną intensywnie. Kupie na próbe i najwyzej zuzyje do wycierania kurzy :slight_smile:
Ogólnie to lubię strukturę i zapach chusteczek Huggis, są jakby takie papierowe bardziej :slight_smile:

Patrycja.f92: Ja korzystam z chusteczek cleanic i korzystałam z wszystkich dostępnych rodzajów i bardzo je sobie chwalę.

ja również, ale miałam tylko fioletowe i różowe, bo były w promocji po 11 zeta w czteropaku :slight_smile:

A dada?? w sieci sklepów biedronka :slight_smile: ja nie używam jeszcze,bo nie mam na kim,czekam na moją lalunię kochaną :smiley: ale moja siostra używa i jest bardzo zadowolona i z pieluszek i z chusteczek :slight_smile: i jeszcze kilka koleżanek też ich używa! Są nie drogie,a bardzo fajnie się sprawdzają!! :slight_smile:

Jak dla mnie dada też są całkiem niezłe.

Dada są naprawdę ok, nam od początku pasują :slight_smile:

My teraz stosujemy Pampersy sleep and play - też są całkiem niezłe. Mniej chłonne niż zielone a jedne i drugie często zmieniam więc nie ma to dla mnie znaczenia. A teraz te sleep and play w wielu sklepach są w promocji i wychodzą po około 42gr za sztukę.

teraz w biedronce jest promocja husteczek FITTI 3 paczki za 9 zl;)) my kupilysmy i sie sprawdzaja.

Daryska to normalna cena 9,99 za 3 sztuki równiez je lubię ładnie pachną i sa dobrze nasączone.

Czasem bywają w promocji za 7,99. Tez je bardzo lubię i u nas się sprawdzają ale zdecydowanie lubię te chusteczki z netto, które w analizie wypadły chyba najlepiej.

Mnie skusiła opowieścią Silje o chusteczkach Fitti, ja kiedyś miałam tylko styczność z chusteczkami dada z biedry i skończyło sie to uczuleniem, ale Fitti są ok. Bynajmniej jeśli chodzi o czyszczenie pupy to zużywam 2 do 4 chusteczek w zależności od potrzeby,a przy pampersach z promocji (chusteczki pampers) kończyło się na 6-8, bo sie rozrywały i sklejały.

ja jednak jestem za pampersami… i chusteczki i pampersy sprawdzają się z tej firmy u mnie najlepiej, wiadomo cena jest największa… ale nie ma problemu z przeciekaniem czy dyskomfortem malucha… dady mąż kupić… i nie byłam zadowolona… zobacz u siebie… mi się wydaję, że robią się twarde i tak jakby pęczniały… dostałam od kogoś w prezencie jeszcze pampersy firmy budżet! jeju to już w ogóle…;/

my od poczatku testowalismy różne . ale pierwszy były huggiski i pieluszki i chusteczki, szczegolnie te z wycięciem na pepuszek. polecam to na początku wazne żeby nie podrażnić a potem było wszystko, lidlowych nie polecam, włąsciwie najczesciej mamy rossmanowe. chusteczki też nie narzekamy mała również. a cena niezła

U nas chusteczki huggis te zielone strasznie się darły, nie można było wyciągnąć w całości tylko w strzępach wszystko było.

Dziwne nie ? chusteczki sa bardzo fajne - sama uzywam ( FITTI ) a pampersy podobno fatalne …mogliby robic tez jakosciowo rowne chusteczkom , bo te naprawde moge polecic .

biedronkowych pampersów nie lubimy bo nam się wydają sztuczne mniej przewiewne. a chusteczki fitti tez polecamy

Sophie a o jakich pampersach mowisz ? DADA ?