U nas nadal żądza Pampers active baby, choc maja swoje minusy, sa jednak najbardziej chlonne. Uzywamy jeszcze pieluchomajtki Pampers, i pampersy z Lidla- bardzo dobra jakosc. Raz kupiłam pieluchomajtki Babydream z rossmanna i na okraglo przeciekaly, więcej ich nie kupię. Dada tez nam sie pasowały, bella za sztywne jak dla nas. Dzis kupiłam pueluchomajtki Pommette z Intermarche, zobaczymy jak sie sprawdza. Dam znac jak wypróbujemy:)
U nas też tylko pieluchomajtki Pampers , czasem jeszcze Dada ale to na dzień .
O nawet nie wiedziałam , nie widziałam ,że w Intermarche mają swoje pieluszkomajtki , daj znać Ewelina czy warto je kupić czy nie . A jak cenowo te pieluchomajtki ??
Moona ja tez dzis pierwszy raz zobaczylam, bo tez nie wiedzialam ze maja swoje;) Za 20 szt zapłaciłam 23.99. Jak je dotykam to przypominaja te z babydream, ale zobaczymy jak sie sprawdza bo nigdy nie mialam ich pampersow. Mialam z Pomett tylko podklady do przewijania i spisywały sie ok. Jeszcze dziś nie zakładałam pieluszkomajtek, ale na pewno dam znać:)
No to wychodzą drożej niż pieluchomajtki Pampers , teraz jest promocja w Rossmanie i kosztują 19,90 mała paczka .
Ale może będą lepsze niż Pampersa , to wtedy warto kupować ![]()
Babydream to tylko na dzień się nadają .
Ja dostałam kiedyś pampersy z Intermarche na samym początku i powiem Wam, że te 2 się nawet spisały. Nie są jakoś specjalnie chłonne dlatego jednak zostaliśmy wierni Pampersom. Jednak pieluchomajtek nigdy nie miałam. Może po opini Eweliny sami się skusimy na wypróbowanie. ![]()
Tak te w Rossmanie właśnie dzis kupilam, bo cena super. Tamte wzielam z ciekawości na probe bo chce zobaczyc jak sie sprawdza, juz widze ze Pampersa nie przebija:) Po kilku dniach używania napisze wiecej;)
Ja też od jakiegoś czasu przymierzam się do pieluchomajtek, ale jakoś ciągle ich nie kupiłam.
Pieluszki z lidla są ok, cienkie, chłonne, ale mam wrażenie, że rozmiar 4 z lidla jest nieco mniejszy od 4 pampers.
Wczoraj kupiłam pieluszki bambino baby love 3 w Super Pharm, akurat była na nie promocja 0,60 zł z 2,99 zł za dwie szt., zresztą tak były pakowane. Jestem w fazie testowania od wczoraj - do tej pory nie mam się do czego przyczepić. W mokrej pieluszce nie robią się grudy tak jak to zauważyłam w Dada.
Ginger u nas właśnie robily sie grudy w Bambino w rozmiarze 4 i je odstawiłam, bo wczesniej tez nie narzekałam.
W trzecim dniu zakladania pieluchomajtek z Pommette musze przyznac ze jestem zadowolona:)Nie odparzaja, nie przeciekaja, sa fajne miekkie, spisują sie jak narazie;)
Nie wiem jak w nocy, bo nue ryzykuje i nadal na noc zakładam oryginalnego Pampersa;)
Od jutra w kauflandzie pampersy Activ baby 5 -126szt, 4-147szt, 3-174szt za 94.99…
właśnie gazetkę przeglądam.
A ja mam teraz na poczatek Happy pieluszki i jak narazie po 2 dniachjestem zadowolona
Pewnie wiecej bede mogla powiedziec pozniejjak w nich troche wiecejj, ale pamietam ze siostra byla z nich bardzo zadowolona wiec i ja je kupialm, a w gemini mająbardzo fajne ceny jesli chodzi o te pieluchy
Ja najbardziej zadowolona z zielonych pampers. Ale kupuje rożne pieluszki. Mam dobre zdanie o fioletowych pampersach z dady. Z babydrem jestem bardzo niezadowolona, Antoś miał odparzenia, mało chłonne. Toujours z Lidla tez sie sprawdziły podobnie jak pampers sleep and play
Przy starszej córce bardzo lubiłam Happy, kupiłam młodszej 3 i teraz są zupełnie inne. Ciężko je tak zapiac, żeby nie przeciekaly bokiem koło rzepa, dużo sztywniejsze niż kiedyś i mało chłoną. Mam nadzieję, że trafiłam taka partię, że nie popsula się ich jakość.
Grimper ja też ostatnio kupiłam Happy i ja jestem zadowolona. Ani razu mi nie przeciekły a Syn śpi w nich cała noc bo nie zmieniam mu pieluchy jeśli nie ma kupki.
Ja mam happy i jestem bardzo zadowolona, natomast od kolezanki dostalam Babydream i szczerze powiem ze w ogolemi do gustu nie przypadlu. Sa jak dla mnie za grube i zostawiaja duze slady na nozkach. A te z happy jak narazie dla mnie super
Mam tez husteczki pampers, ale nie jestem z nich do konca zadowolona bo zostawiają “klaczki”
U nas synek po pieluchach z Lidla mial mocno odparzona pupe i jednak króluje Pampers w naszym przypadku :))
Kupiłam paczkę tych pieluch z Lidla ale one jakieś takie strasznie sztywne , założyłam małej kilka sztuk , ale się nie nadają .
Jednak dla nas najlepsze pieluszkomajtki Pampersa .
Ewelina a jak te pieluchomajtki z Intermarche , warto je kupić czy raczej nie ?
Moona jestem z nich naprawde zadowolona. W ciagu dnia super w nocy jednak nie wiem bo ufam tylko Pampersom, nawet z Lidla nie zakladam na noc;) Pommete nie przeciekly ani razu, sa nawet miekkie wiec wystawiam pozytywna ocene i mysle ze jeszcze je kupie:) Choc musze przeliczyć cene za sztuke, czy sie oplaca.
Nam z Lidla bardzo przypadly do gustu. Maz sie smieje ze mnie bo co chwile kupuje jakies pampersy a mamy cala szuflade roznych;) Pampers, pieluchomajtki Pampers, z Lidla i teraz pieluchomajtki z Intermarche;)
Ja tu pozyczylam od kolezankibabydream i jestem zachwycona. Nic nie zostawiają, rzadnych farfocji super. A w szpitalu dostalam paczke i byly pampersy wiec w domu sobie wyprubuje moze akurat sie psodobają ![]()
Natka to chyba się przekonałaś do babydream bo w poprzednim komentarzu mówiłaś, że zostawiają ślady i nie przypadły Ci do gustu.
Ja próbowałam ostatnio pampersów z lidla i jak dla mnie są za sztywne chociaż mój Synek na szczęście ma taką pupkę, że nic go nie odparza.