Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Z Lidla 1 nam pasowały, od 2 już nie. Ale chyba każdemu odpowiada co innego. Przy starszej używałam najczęściej Huggiesow, dla mnie idealne, a wiele osób je krytykowalo. Było mi bardzo szkoda, że producent zrezygnował z dystrybucji w Polsce, ale widocznie miały słabą sprzedaż. Za jakiś czas wypróbuję znów Happy, bo jednak liczę, że trafiłam na kiepską partię. Narazie Mikołaj zapewnił nam zapas pomarańczowych Pampersow :wink:

Ewelina to super że tak testujesz różne rodzaje i firmy pampersow. Choć zauważyłam że producenci je zmieniają. Moja córka ma 3 lata i te dady teraz różnią się od tych kiedyś. Tak samo Pampers ma teraz te chłonne kanaliki.
Ja jeszcze nie zdecydowałam jakie zakupie w wyprawce, wiem na pewno że nie będzie chusteczek nawilżających tylko waciki.

Grimper a chwalisz sobie jakies pampki na noc oprócz pampers? Moze masz jakies wypróbowane bo ja jak na razie to tylko Lidl i pampers kupowałam te pierwsze na noc sie nie nadaja ;/

Ewelina jak wystawiasz pozytywną ocenę tym pieluchomajtkom to muszę kupić i spróbować .
U nas ostatnio też były testowane pieluszki z Lidla ale odpadają .Pieluchomajtki najlepsze.

u nas pampersy sprawdziły sie z dady a chusteczki pampers lub nivea po innych było uczulenie :slight_smile:

Dziubis no właśnie nie :frowning: pampers też tylko te pomarańczowe, bo odkąd zmienili te zielone, nie dają rady u nas na noc. nawet pisałam o tym troszkę wcześniej, że pisalam do producenta i nie ma szans na powrót tych poprzednich. Przy starszej używałam też Helen Harper czy jakoś tak z carrfura, muszę sprawdzić, jak z nimi teraz

Natka i jak te pampersy z babydream? Bo Babydream pieluchomajtki dla mnie okropne, ciągle przeciekaly.

No Natka bo chyba sie nie mozesz zdecydować ?:))) napisz koniecznie jak sie sprawdzily babydream :))
Grimper u nas to samo , maly laduje do pełna w nocy i myslałam że sa moze jeszcze jakies inne które by daly rade ://

Na emag.pl są fajne promocje Ja zamówiłam zielone pampersy rozm 3 - 208szt za 100zl, bo za rejestrację na pampers dostałam bon 19zł. Bez bonu sa za 119 zł i kurier przynosi.

W Kauflandzie Pampers premium care znowu w promocji sa. Może komus sie przyda ta informacja;)

Na noc sa ok z pampera te pomarańczowe sleep and play. Z lidla tez jestem bardzo zadowolona, na noc tez sie nadają.mam roz 4.
Dziewczyny ja z babydream nie polecam. Dla mnie zrobione najtańszym kosztem wcale nie za najniższa cenę, bo pampersy z lidla kosztują podobie a sa o niebo lepsze !
Natka, mie rozumiem. Tobie w końcu pasują czy nie.? Taka zmiana w tych komentarzach :slight_smile:
Dla mnie babydream najlepsze maja kosmetyki. Pampersy słabiutko

Kasia ja pisalam ze zostawiają slady chysteczki Pampers :slight_smile: i ze sa okropne i te farfocle :slight_smile: a mam jeszcze 4 paczki ;/ A babydream wlasnie fajne i jestem milo zaskoczona. Chociaz maly ma teraz lekko podraznioną okolice odbytu i myjemy mu pupe teraz tylko wacikiem i wodą i musimy w to miejsce delikatnie smarowac sudocremem a reszte juz linomagiem

A dzisiaj maz kupil pampersy z Lidla. Jestem ciekawa jak one sie sprawdzą. Fajna cena bo opakowanie kosztuje 9.90 wiec jesli beda sie dobrze sprawowaly to super :slight_smile:

Zielone pampersy te z kanalikami jak dla mnie mają fajny zapach taki sam jak chusteczki z pampersa, troszkę bardziej sztywne niż premium Care, chłonne, no i wiadomo nie mają bajerów takich jak pasek wilgoci, ale za to sa kolorowe(większa frajda dla mamy) a pasek wilgoci w sumie w niczym nie pomaga, bo i tak czuć w dłoniach czy jest mokry.

Natka pisałaś, że w ogóle nie przypadły Ci do gustu pampersy no ale mniejsza z tym. :slight_smile:

Natka na podrażnienie zacznij od Bephantenu ale i możesz zasypywać mąką ziemniaczaną. Jest na odparzenia bardzo dobra.

E.Okuszko ja też lubię zapach nowych pampersów. Ale jeśli Premium Care są w promocji to kupuje je ale jeśli nie to najczęściej zielone pampersa.

Kasia Ja tak samo, premium Care bo rozm 2 jeszcze pasuje a zielone kupiłam juz rozm 3. I tak Care są akurat a zielone rozm 2 za małe a rozm 3 jednak ciut za duże.
Od początku kupowałam na zmianę Care i zielone zależy, które tańsze, a ze na emag.pl za 100zł kupiłam 208 szt rozm3 to mam zapas. Juz nawet mam dwie paczki 4+ dorwalam za 60 zł, nie popsuje się a na pewno zuzyje.

Kasia no tak o pampersach tez pisalam ze nie bardzo jestem za nimi :slight_smile: ale w szpitalu dostalysmy paczki, gdzie byla wlasnie paczka pampersów no to zobaczymy jak sie sprawdza. Ale narazie jak dla mnie te z lidla wygrywają, a pampersy nakladam tylko na noc bo bardziej chlonne sa

E.Okuszko u mnie to samo ale rozmiar wyżej. Premium 3 idealne zielone za małe ale już 4 zielonych za duże. :slight_smile:

Natka a nam pampersy z Lidla słabo pasowały. Jak dla mnie są za sztywne.

Wcześniej pisałam o pieluchach Bambino i je sobie chwaliłam - niestety to tylko pierwsze wrażenie, po kilkunastu dniach testowania okazało się, że takie rewelacyjne nie są, przesiąkają nie tylko w nocy ale i w dzień dlatego chyba zostanę przy pampersach premium care - na nich się nie zawiodłam.

U nas pampersy premium Care a chusteczki Johnsons Baby. Chusteczki Pampers jak dla mnie śmierdzą nie do zniesienia!!