Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Ewelina to sporo dostałaś od Rossmana ja też zakładałam kartę będąc w ciąży i dostałam ( kosmetyk Babydream , szczoteczki dla maluszka i teraz jak skończyła roczek miarkę filcową ). Pieluszki Pampers oprócz Rossmana to kupowałam jeszcze w Tesco w pudełkach kartonowych jak były na promocji .

A co do zimnych chusteczek to wiedziałyście ,że są podgrzewacze do chusteczek .

Moona dziękuję za informację o cenie pieluchomajtek pampers :slight_smile: Musze kupić.
Mam kartę rosne i z córka również miałam i pomimo tego, ze robiłam zakupy regularnie nie udało mi się dobić do 10% chyba trzeba robić zakupy w ciąży aby wyrobić sie w tych miesiącach i uzyskać najwyższy rabat.

Trzeba w ciagu 90 dni zrobic 6 razy zakupy zeby rabat rósł, ale i tak trzeba robic regularnie bo moga cofnąć jak za dlugo nie nabijasz nic na karte. Ja lubię kupować w Rossmannie więc mi sie przydaje narazie;)

Moona rzeczywiscie sporo i tym mnie właśnie zachecili;) raz nawet wzielam udzial w konkursie i dostalam wyroznienie, a w nagrodę otrzymalam zestaw kosmetykow Nivea w metalowym opakowaniu. W ogole maja fajne promocje dla kobiet w ciąży i dla dzieci:)

To prawda trzeba często robić zakupy w Rossmanie tak jak napisała Ewelina.Na stonie Rossmana na swoim profilu w zakładce rossne możesz sprawdzić sobie swój aktualny rabat i ile jeszcze wizyt przez ile dni dzieli Cię od dodatkowego 1% więcej na karcie.
Dzięki karcie wiele rzeczy można kupić w promocyjnej cenie:pieluchy,mleko,słoiczki dla malucha,kosmetyki…A za free dostałam oliwkę na rozstępy,chusteczki nawilżające,próbkę płynu do kąpieli,szczoteczki do pielęgnacji pierwszych ząbków.

Ewelina super ,że udało Ci się wygrać - gratulacje:)
Tak , w Rossmanie mają fajne promocje dla maluszków i przyszłych mam i nie tylko . My też przeważnie kupujemy pieluszki i mleko w Rossmanie dla małej , i jeszcze całą chemię do domu .

Ewelina to faktycznie dużo dostałaś od Rossmanna, bo ja podobnie jak Moona, jak byłam jeszcze w ciąży to dostałam olejek do pielęgnacji przeciwko rozstępom i później szczoteczki do pielęgnacji pierwszych ząbków i tyle. Mi ciężko zdobyć ten rabat, bo nie robię tak często zakupów tam, w sumie lubię robić zakupy w rossmanie, czasem chusteczki nawilżane, ale do tej pory pieluszki kupowałam dady, a to częsty zakupu. Teraz jak zaczęłam rozszerzać dietę to zdarza mi się bywać tam częściej po słoiczki. To już częściej dla siebie robię tam zakupy niż dla małego na tą kartę, ale muszę przyznać, że promocje mają fajne.

Ja dostałam szczoteczki do pielęgnacji ząbków, no i z Hippa moglam odebrać w Rossmanie paczuszke ze słoczkiem i łyżeczką za 1 gr.Ale lubię robić zakupy dla synka w Rossmanie bo zawsze jakieś grosiki odejmie a często mają promocje kup 3 czwarty dostajesz za darmo(ze słoiczkami) albo z chusteczkami kup 1 , drugie gratis.

Z tym rabatem w Rossmanie niby fajna rzecz, tylko szkoda że rabat dotyczy tyklo kosmetyków i przedmiotów dla dzieci:(

Adamos od dziś jest promocja -49 % na kosmetyki do ust i produkty do pielęgnacji do paznokci :))

Taka sama promocja ma byc m.in. na tusze do rzes,czym jestem bardzo zainteresowana;)

Moona, Ewelina fajnie że piszecie o tym bo muszę akurat sobie kupić pomadke ochronną i tusz do rzęs :wink:
Ja w Rossmannie nigdy nie zdarzylam uzbierać tych punktów.

Ja dziś w Biedronce kupiłam pieluchomajtki Dady , będziemy testować , zobaczymy jak się sprawdzą :slight_smile:
Babydream wypadły średnio , według mnie można zakładać je tylko na dzień , wytrzymywały do trzech godzin ,na noc nie zakładałam bo pewnie nie zadały by egzaminu .

W Biedronce jest aktualnie promocja na pieluchy Dada do 16.10.
Jak kupi się dwie paczki pieluch to kosztują 40 zł.

Zgadzam się z poprzedniczka. Każde dziecko jest inne ma swoje indywidualne wymagania i predyspozycje. Jednak chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami skoro padło takie zapytanie;) my na początku naszej drogi z pirluszkami postawiliśmy na oryginalne Pampersy początkowo były w rozmiarze najmniejszym teraz już Pampers active baby rozmiar 3 . sprawdzały się dosyć dobrze choć i czasami zdarzało się że coś przecieklo . postanowiłam spróbować Biedronkowej Dady i bardzo dobrze się ona sprawdza a cena jest dużo niższa od oryginalnych pampersów. Więc Pampersy mamy na wielkie wyjścia a na co dzień chwalimy sobie Dade. A co do chusteczek po przeczytaniu wielu oceń użytkowniczka postawiłam na babydream różowe z rossmana. Są genialne i maluszek nie ma po nich problemów skórnych. Dostałam na początku w prezencie któreś z chusteczek Pampers i były tak nasączone i pachniały ślicznie ale maluszek doostal po nich wysyłki;( babydream mają delikatny zapach. Niektórzy narzekają że są one zbyt suche jednak ja obserwuje to tylko na początku opakowania. Potem jest już super. Na prawdę polecam :wink: pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i tatusiów też;)

Na początek zamierzam używać pieluch pampers premium care później z czasem przejdę na Dada i w nocy tylko pampers. Jeśli chodzi o chusteczki to Dzidziuś Kindii Newborn:)

Ja otrzymałam od Rossmanna jeszcze w ciąży żel do higieny intymnej a po porodzie dla synka szczoteczkę do pielęgnacji pierwszych ząbków wiec to pewnie podstawowe prezenty dla kazdej mamy :slight_smile:

Tak Iwona ja również dostałam szczoteczkę do pielęgnacji pierwszych ząbków. To prezenty dla każdej mamy :slight_smile:

Jak widać Rossmann stara się chociaż w taki sposób zachęcać klientów do zakupów u nich :slight_smile:

Ja nie dostałam niestety nic od nich, dlatego zrezygnowałam z tej karty.

ja też nic nie dostałam, spełniłam dwa razy warunki w różnych promocjach i nic kasjerki mi nie dały:(