Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

Iwona pieluchomajtki z Pampersa są o dużo lepsze niż z Babydreama .
Babydream są dużo mniej chłonne u nas tak na półtorej dwie godzinki max i trzeba zmieniać , ze dwa rzazy darzyło się ,że kupka wyleciała bokiem . Także ,że lepiej kupować Pampersa .

Mój synek chyba jest jeszcze za mały na pieluchomajtki ale siostra używała u swojego syna i sprawdzaly się super ale dopiero jak był trochę starszy. Ja za jakiś czas też napewno wypróbuję.

Jak dla mnie wygrywa DADA.

My kupiliśmy pieluchomajtki Pampersa i potwierdzam że są świetne. Założyłam córce na noc i sprawdziły się super;-) w końcu przespala noc a to dla mnie duża ulga;-)

U mnie też nieraz chłopcom ciężko zmienić pieluszkę. Wyginają się, uciekają:) Najgorzej jak zrobią coś grubszego.

My jak mamy coś grubszego to najczęsciej zmieniamy pieluche razem z mężem, gorzej jak mąż w pracy, wtedy mamy więcej prania bo synus tak śmiga, że ciężko go ujarzmić:)

Użyłam dwóch pieluch Dada 1 miałam w probkach ze szpitala, i są z pewnością bardziej sztywne i taka klęska mi się z nich robi i za nic nie wiem na czym polegał ten wskaźnik wilgoci na nich.
Pampersy jednak lepiej się sprawdzają.

Słyszałam ,że Dada jest super dopiero od numeru 3-midi.
Do tej pory mieliśmy mini - 2 i były średnie.Tylko cena pieluszek Dada jest kusząca.Teraz w Biedronce nr 3 -120 sztuk( w kartonie) za 49.90zł .Pozostałe rozmiary też są w tej cenie tylko nie wiem ile sztuk.

Pieluchomajtek nigdy nie miałam przy pierwszej córce.Tak je zachwalacie,że w przyszłości wypróbuję.

A ja używam dady od początku i już teraz nie jestem z nich zadowolona. Pieluszki 1,2,3 były super, miękkie, chłonne, dziecko nie miało po nich żadnych alergii. A gdy wprowadzili te nowe niby ulepszone to zaczęły nam co jakiś czas przemakac, myślałam, że to może wina tego, że mamy za mały rozmiar, używałam wtedy 3 i zmieniłam na większe. I jest to samo, czwórki tak samo mnie zawiodły, czekam tylko aż mi się skończy opakowanie, muszę kupić jakieś inne tylko nie wiem na co się zdecydować. Te czwórki tak samo przeciekaja i to nie tylko po nocy, ale też w ciągu dnia, gdy często zmieniam pieluszke.

Ewelaa spróbuj Pampersa , u nas się sprawdziły , nigdy nie przeciekły ,nie odparzyły . Są miekkie i bardzo chłonne .

Skusiłam sie na te pieluchomajtki z Pampersa i w poniedziałek w Rossmanie kupilam paczkę 4. Nawet trafiłam na promocje gdyz kosztowały niecałe 40 zl z kartą Rossne. Testuje dwa dni ale jestem bardzo zadowolona, nie przeciekaja, nie ściągają się . Łatwo się je zakłada i zdejmuje. Także polecam.
Dla mnie też te nowe fioletowe Dady to jakaś porażka. Troszkę tam jest siusiu a mam uczucie ze pampers jest cały mokry i ubranko wilgotne. Także od teraz tylko pieluchomajtki.

My używamy dady od samego początku i jestem bardzo zadowolona córeczka nie ma żadnego uczulenia ani podrażnień. Ostatnio skusiłam się i kupiłam małej pieluszki z Lidla i też są spoko. Teraz moja córeczka raczkuje i mamy problem z przewinięciem bo wierci się kręci przekręca na boczki na brzuszek i tu sprawdzają się pieluszki pampersa pants pieluchomajtki. A co do chusteczek to moim zdaniem najlepsze są z Nivea albo z kindii ale te z emolientami. Dady są za mokre i zimne.

My uzywamy teraz 4 z Dada.i poza kilkoma sztukami z nietrzymajacym rzepem u nas wszystko ok.nie przeciekaja.nawet w nocy a czasem naprawde sa zasiusiane bo moi chlopcy dwa razy jedza.chusteczki Dada nie sa zle ale na poczatku opakowania sa srednio nawilzone a pod koniec az sciekaja.to ich wada.

Z tego co sie orientuję to każde chusteczki są zimne…czy mylę się ? z tych co korzystałam każde były tak samo zimne i nieprzyjemne dla dziecka dlatego też woda jest najlepszym rozwiązaniem :wink:

Iwona raczej wszystkie chusteczki nawilżone są zimne , ja zawsze przed użyciem rozgrzewam w dłoni aby nie były tak bardzo zimne .
W Rossmanie jest promocja na pieluszkomajtki Pampers , paczka kosztuje 39,90 z kartą rossnę . Cena jest bardzo niska .

A co do pieluszkomajtek Babydream to dużo , dużo lepsze są Pampersy .

Dokładnie, wszystkie chusteczki sa zimne. Ja tez czesto rozgrzewam w dloni albo wkladam w zgiecie łokcia. Moze niektóre sprawiaja bardziej zimnych bo sa bardziej nawilzone, w sensie bardziej mokre?:wink:

Zgadzam się ze wszystkie chusteczki są tak samo zimne. Ja na szczęście nie mam takiego A problemu bo my w domu używany wody. Chusteczki na dworze i w gościach.

Woda jest najleps ym rozwiazaniem do mycia pupy.nawet zwykla bez mydla lepiej umyje niz chusteczki.one nieraz tylko rozmazuja.

My od dzisiaj używamy dadę, właśnie 4, zobaczymy jak się sprawdzą, mam nadzieję, że dobrze, bo akurat pampki nam się pokończyły, a promocji ani widu nigdzie blisko. A chusteczki są zimne, zwłaszcza teraz w takim okresie to mało przyjemne. Dlatego jak już jest potrzeba ich użycia to koniecznie trzeba w dłoniach rozgrzać.

Ja Pampersy kupuje zawsze w Rossmannie, wiekszosc z Was pewnie o tym wie, ale podpowiem, ze warto zalozyc sobie karte Rosne. Z nia Pampersy zawsze sa taniej, dodatkowo zbiera sie rabaty procentowe na produkty dzieciece, ja mam narazie 6 procent a mozna zwiekszyc go do 10%, robiac regularnie zakupy. Karte zalozylam bedac w ciąży i dzieki temu dostawalam pełno gratisów robiac zakupy (smoczek, chusteczki, misia, kosmetyki). Naprawde warto, a moze ktores dziewczyny o tym nie wiedzialy:)