W netto jest promocja na białe Pampersy - za 39zl
Ja na początku kupiłam takie z wycięciem na pępuszek happy, ale niestety małemu tak się odparzyla pupcia że aże żal było patrzeć… Podobnie zresztą jak te z Lidia,Od tamtej pory tylko pampers, te białe choć mają jak dla mnie intensywny zapach i są dość mało chłonne, lub zielone, są bardzo dobre. Husteczek natomiast prawie nie używam, tylko na wyjeździe. W domu tylko ciepłą bierząca wodą przemywam. Husteczki bambino są dość suche przez co się trochę trze pupę, pampers sensitive na podrażnioną pupę bardzo szczypią (przetestowalam na sobie). Przeważnie używam pampers takie zielone.
Iwona ja rowniez te chusteczki nawilzane bede stosowac tylko na wyjazdach nawet nie do rodziny. Bo u rodzicow to poprosze o wode i zawsze sie przemyje… Wiadomo ze najlepiej nie uzywac nic co jest perfumowane.
Pamela tak jest najzdrowiej dla pupki dzieciątka i zawsze bezpieczniej na wyjazdy to już wiadomo, ze trzeba mieć coś do umycia z tego co pamiętam najlepiej używać chusteczek z babydream bo maja dobry skład…jednak dla mnie są za suche;////
Tak jak mowisz;) no taki urok wyjazdow ze zawsze pol torby rzeczy dla maluszka trzeba miec.
A nawet i więcej ja przy dwójce dzieci to już walizkę pakuję nawet tylko na weekend, bo niestety miejsca wiecznie brak…a wszystko poza domem jest potrzebne.
A jakie pieluchy oprócz pampers sprawdziły się u Was ? Zamierzam zacząć testować inne bo synek już co raz większy więc myślę, że mogę spróbować czegoś innego…
A jak dla mnie chusteczki babydream są o wiele wiele za mokre. Bardzo mi nie podpasowały i mojej kuzynce również. Obie mamy taką samą opinie, ale nie każdy musi się z nią zgadzać
Iwona ja dostałam pampersy z babydream 1 i jak dla mnie są one dobre, więc możesz spróbować i wtedy okaże się jakie pampersy są dobre dla Twojego Synka. A tak to chyba każdej mamie odpowiadają różne rodzaje. Dlatego próbuj i testuj
Ja oprócz Pampersow zielonych, używam i mogę z czystym sumieniem polecić pampersy Bambino (pisałam już wcześniej o nich, ale powtórzę,sa miękkie, chłonne, w dobrej cenie, ja kupuje w aptece w promocji za 19, 90 za 44szt, oczywiście ilość szt zależy od rozmiaru; ) ) i pampersy z Lidla, dziewczyny z tego forum zachwalaly, skusilam się i teraz osobiście polecam:)też dobre jakościowo i w dobrej cenie;) Mąż jak zmieniał córce pampersa to się nawet nie zorientowal, że to nie oryginalny Pampers, tak są wizualnie podobne;) Te trzy rodzaje pampersow zawsze mam w szufladzie i zachęcam do wypróbowania, jestem ciekawa Waszych opinii na ich temat:)
Tez jestem ciekawa bo przyznam ze z czasem bede chciala zmienic z pampers na jakas tansza firme bo wiadomo ze tego to najwięcej idzie.
Dziewczyny dziękuję za opinie na pewno wypróbuję tych babydream jak i tych z lidla.
Kasiu na prawdę dla Was są za mokre ? jakich używasz teraz ? Kurczę to ja taka wymagającą jestem;////
Nam najbardziej odpowiadają johnson’s baby gentle cleansing
U synka sprawdziły się pampersy dady i babydream. A chusteczki też dady albo z Auchan mi podeszły…
U mojego synka od pierwszych dni Dady. Nie odparzały, nie przeciekały, nie uczulały, więc zostały z nami do dziś.
Córci też zacznę od Dad. Sprawdzą się to świetnie, a jak nie to będziemy testować inne, do skutku.
My też używamy dady i jesteśmy zadowoleni:-)
Ja wlasnie chce mojej zakladac dady ale czy jej podpasuja to zobaczymy.
Mojej córce dady cały czas przeciekały i nie sprawdziły się więc przy synku nawet nie zamierzam próbować…chyba, że polepszyły się ? Bo weim, że opakowanie się zmieniło to może i jakość poprawili ?
Iwona dla mnie te nowe są gorsze. Ja używam albo zwykłych ze zwierzakami albo tych z kreskowki looney tunes i się u nas bardzo dobrze sprawdzają. Ale wiesz najlepiej przetestować. Będą pasować to super nie to trudno trzeba szukać odpowiednich.
Dziękuję Małgosiu za Twoją opinię więc będę szukać tych co poleciłaś…kupiłam dziś te z Lidla i powiem szczerze, że dziś synuś założył po południu jedną i było ok ale na noc już zwykły pampers poszedł…jutro zobaczymy jak będzie reagowała na nie w ciągu dnia.
Dziewczyny czytałam na sroka o że chusteczki nawilżanie z netto maja bardzo dobry skład i zamierzam je w najbliższym czasie przetestować. Dam znać.
A od wczoraj używam Pampers ów dady i zobaczymy jak będą się sprawdzały u synka. Narazie wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Szkoda bo u nas nie ma netto ;/// używam narazie tescowych i jestem zadowolona aczkolwiek nie czytałam o nich na sroka…może powinna ale tak sporadycznie w ogóle używam chusteczek, że nawet nie pomyślałam o tym wcześniej.