Jakie plany na wakacje?

Nie podgrzeją jak jest w domu żona ale jak jej nie ma to nagle dostają olśnienia i wszystko sobie zrobią :grin::rofl:

Też racja , bo tak dwie lewe :sweat_smile:

1 polubienie

No właśnie , czasem takie zostawienie dużo daje i nagle wszystko się potrafi samemu zrobić . Ja też mam taką zasadę, że jak mój mąż coś robi czego nigdy nie robił wcześniej to zawsze chwalę nawet jak wiem, że będę musiała poprawić bo jak powiem, że źle to później nie będzie w ogóle chciał robić.

Ja nie chwalę. Jak ja coś zrobię to też mnie nie chwali więc ja też tego nie robię. Jakoś jak byłam w szpitalu to dziecko było umyte, nawet nie dzwonił w co go ubrać. Jedzenie zrobił i dało się a jak ja jestem to nagle wszystko zapomina :rofl:

1 polubienie

O tak xd po prostu oni się wycwanili. Ja jak po h wracam to mąż z jęzorem na wierzchu. Ostatnio byłam z córką u ciotki, a mąż był z synem to po półtora h dzwonił gdzie jestem, bo syn taki niegrzeczny i chce do mamy, bo do mnie nauczony.
Wgl najlepszy tekst facetów, że dziecko chce do mamy :rofl::rofl::rofl::rofl:

Bo wtedy wiedzą , że to my wszystko zrobimy :see_no_evil:

Tak haha bo on chce do ciebie. Ale raz się odwdzięczyłam tak nagadalam małemu że tata takie fajne rzeczy w garażu robi i w ogóle że zaczął płakać że on chce do taty więc go zaprowadziłam a na tekst mojego męża,no weź go do domu bo ja coś robie, odpowiedziałam no ale on chciał do taty :rofl::rofl: więc już wie jak to jest haha

O tak ale jak nas nie ma to też sobie poradzą. W piątek mama musiała jechać na badania a mnie wolnego nie dali więc mąż od 7 do 17 musiał z nim zostać bo miałam jeszcze dentystę po pracy. Z premedytacją nic nie zostawiłam przygotowanego ani ubrań ani nic. Zadzwonił tylko przed 8 w co go ubrać to powiedziałam że ubrania są w szafie niech coś weźmie i żeby mu zrobił coś na śniadanie :rofl: no kurde mnie nok nie mówi w co mam dziecko ubrać

1 polubienie

Hahah ale z Ciebie zaraza :innocent::innocent::innocent::grin:

Ale tak tak chłopy są wygodne , za bardzo :roll_eyes:

@daruniax33 podgrzeje podgrzeje jak dupka zglodnieje :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Przy okazji wakacji, moze Was zapytam.
Planuje zakupic wozek transportowy taki jak na zdjeciu. Jednak wolalabym nie dawac za niego 300zl :rofl:
Widzialam takie za 120- 150zl w Sinsay, Tedi.
Wozek ma sluzyc nam tylko do transportu rzeczy na plaze ( bez wkladania dzieci).
Moze macie jakies polecajki ? Tedi ? Sinsay ? Action ?
Mile widziane linki

2 polubienia

My kupilismy z dwa lata temu w action chyba za 150 zl i jest super mamy go do dzisiaj :wink: fajny na plaze czy na dzialke :wink:

1 polubienie

2 polubienia

A jaką ma wytrzymałość? Do ilu kg?

Oj nie wiem ale siedziala 9 latka i 3 latek razem i pelno gratow i dawał rade :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

O to całkiem całkiem :wink:

Z instagrama :wink:

3 polubienia

Ja mam daleko bo z 7h drogi ale jakoś mnie też nie ciągnie raz na 2 lata może jesteśmy , tak to wolę nad morze czy jeziora jak mam wybór :smiling_face:

Mój akurat lubi góry a ja morze , ale się cieszę jednak że mieszkamy bliżej morza :smiley:

Te zdecydowanie wolę wodę niż góry

Ja uwielbiam zachód i wschód słońca :smiling_face_with_three_hearts: