Jakie plany na wakacje?

Napiszcie jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Macie już coś na oku? Wolicie zarezerwować wcześniej czy jechać w ciemno ? My w tym roku rezygnujemy z wakacji na rzecz garażu, będziemy jedynie leżeć na Krecie a raczej na ich kopcach :rofl:

My niestety chyba też będziemy zmuszeni zrezygnować z wakacji ze względu na ciągnący się remont i co rusz nowe koszty wychodzące w trakcie remontu… no cóż, jak już skończymy, to chociaż będę mogła wystawić swój bujany fotel na balkon i tam się wychillowac :rofl:
A co do reszty, zazwyczaj planowałam wakacje spontanicznie, jeśli chodzi o wyjazdy weekendowe w Polsce, a zagraniczne rezerwowałam wcześniej z biurem podróży.

Raczej nie planujemy,bo Kuba bedzie dalej malutki. Jak juz to na ostatnia chwile jakis domek na mazurach, ale to zalezy czy moja siostra z dzieciakami tez pojedzie. Rok temu nigdzie nie bylismy ze wzgledu na moja ciaze, takze teraz chcialabym gdzies pojechac

Z wakacji za granicą rezygnujemy świadomie bo lecieć z niemowlakiem to nie oszukujmy się , tylko tata miałby wakacje :sweat_smile: ale syn nawet dzisiaj pytał mamo czy pojedziemy na wakacje . Mamy wspaniałą miejscówkę godzinę drogi od naszego domu . Wynajmujemy dwa domki koło siebie . Jedziemy ze znajomymi którzy że mają dzieci więc każdy jest zadowolony !:wink:
Krótka podróż , na miejscu mamy basen , saunę , plac zabaw i domek zabaw dla dzieci . Wszytko zamknięte więc bezpiecznie i można zabrać pieska więc dla nas super opcja :wink:

Oj w te wakacje to kocyk i biwak przed domem z dwojką dziewczynek :smiley: takie wczasy bede miala :smiley:
W minione wakacje bylo Rodos ale srednio wspominam, slabe jedzenie, basen lodowaty - corka dostala tam kataru od niego i i przez mc sie ciągnął- bylismy w październiku wiec tez nie ma co sie dziwic :frowning: wcześniej byly chrzciny wiec tez nie chialam leciec z mloda zeby sie rozchorowala na swoje swieto stad zostal nam październik :frowning:

Oooo taki domek dla nas by byl w samnraz ,a gdzie te domki ?
Moze o nich pomyslimy w te wakacje jesli nie bedzie za daleko od nas

Tez kiedys widzilam kilka domkow pod dzieci ,ale juz nie pamietam gdzie to bylo - na fotkach przepieknie to wygladalo.

Będziemy tam jechać Czwarty raz jak już mamy dzieci , uwielbiam to miejsce

Wwwoooowww ,no ekstra :slight_smile: ale 2,5 h w jedną stronę w sumie , no zobaczymy :slight_smile:

Od nas też daleko 250 km ale domki fajne. Czyli dziewczyny nie żebym się cieszyła tym że nigdzie nie jedziecie ale cieszę się że nie jestem sama :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::crazy_face:

Hahahah :slight_smile: do mnie tez na kopce kreta zapraszzam zaraz ich bedzie cala masa i w tym roku to na krecie bede mogla byc z co najmniej 50 razy ahhahahahah takze ktora z Was chetna to zapraszam :smiley: hihiihiii

@DaNutka jakie województwo? Bo ja świętokrzyskie i też mam dużo kretów :rofl::rofl::sweat_smile:

Małopolskie- blisko Krakowa

Ooooo to jak pójdę za kretami to trafię do ciebie ja mam 100 km do Krakowa. :smiling_face:

My w tym roku lecimy na tygodniowe wakacje do Hiszpanii - wybraliśmy Fuertaventurę, przyjazny hotel dla rodzin z dziećmi :slight_smile: Ale to już z dużym wyprzedzeniem mamy zarezerowane. A tak to pewnie gdzieś w Polsce na weekend ruszymy. Władysławowo zawsze nas przyciąga :slight_smile: Lunapark, morze - nikt się nie będzie nudził :slight_smile:

3 polubienia

Na poniedzialrk mam termin porodu wiec czekam jeszcze na spokojnie z rezerwacja, ale w planach jest chorwacja autem :wink: xobaczymy czy drugi synek bedzie tak kochany do podrozowania jak pierwszy :slight_smile:

Oj też tak mówiłam :sweat_smile: pierwszy syn tylko wsiadł do auta i już spał . Wspaniale się z nim jeździło . Drugie moje dzieciątko jak tylko wsiądzie do auta to płacz jakby go ze skóry obdzierali d r a m a t

Oo to daj znać jak urodzisz. Powodzenia życzę

Chciałam jechać na Słowację ale zobaczymy jak będzie finansowo

Co roku jezdzimy nad morze do tesciowej ktorea ma tam mieszkanie :slight_smile: ale w tym roku mamy troche wydatkow i chyba odpuscimy :wink:

My w tym roku celujemy w polskie morze, Z maluchem to chyba najlepsza opcja krótsza podróż, sporo atrakcji i jak pogoda dopisze, to nic więcej do szczęścia nie trzeba. Może jeszcze jakiś wypad na Mazury dorzucimy, ale to na spontanie