Napiszcie jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Macie już coś na oku? Wolicie zarezerwować wcześniej czy jechać w ciemno ? My w tym roku rezygnujemy z wakacji na rzecz garażu, będziemy jedynie leżeć na Krecie a raczej na ich kopcach
My niestety chyba też będziemy zmuszeni zrezygnować z wakacji ze względu na ciągnący się remont i co rusz nowe koszty wychodzące w trakcie remontu… no cóż, jak już skończymy, to chociaż będę mogła wystawić swój bujany fotel na balkon i tam się wychillowac
A co do reszty, zazwyczaj planowałam wakacje spontanicznie, jeśli chodzi o wyjazdy weekendowe w Polsce, a zagraniczne rezerwowałam wcześniej z biurem podróży.
Raczej nie planujemy,bo Kuba bedzie dalej malutki. Jak juz to na ostatnia chwile jakis domek na mazurach, ale to zalezy czy moja siostra z dzieciakami tez pojedzie. Rok temu nigdzie nie bylismy ze wzgledu na moja ciaze, takze teraz chcialabym gdzies pojechac
Z wakacji za granicą rezygnujemy świadomie bo lecieć z niemowlakiem to nie oszukujmy się , tylko tata miałby wakacje ale syn nawet dzisiaj pytał mamo czy pojedziemy na wakacje . Mamy wspaniałą miejscówkę godzinę drogi od naszego domu . Wynajmujemy dwa domki koło siebie . Jedziemy ze znajomymi którzy że mają dzieci więc każdy jest zadowolony !
Krótka podróż , na miejscu mamy basen , saunę , plac zabaw i domek zabaw dla dzieci . Wszytko zamknięte więc bezpiecznie i można zabrać pieska więc dla nas super opcja
Oj w te wakacje to kocyk i biwak przed domem z dwojką dziewczynek takie wczasy bede miala
W minione wakacje bylo Rodos ale srednio wspominam, slabe jedzenie, basen lodowaty - corka dostala tam kataru od niego i i przez mc sie ciągnął- bylismy w październiku wiec tez nie ma co sie dziwic wcześniej byly chrzciny wiec tez nie chialam leciec z mloda zeby sie rozchorowala na swoje swieto stad zostal nam październik
Oooo taki domek dla nas by byl w samnraz ,a gdzie te domki ?
Moze o nich pomyslimy w te wakacje jesli nie bedzie za daleko od nas
Tez kiedys widzilam kilka domkow pod dzieci ,ale juz nie pamietam gdzie to bylo - na fotkach przepieknie to wygladalo.
Wwwoooowww ,no ekstra ale 2,5 h w jedną stronę w sumie , no zobaczymy
Od nas też daleko 250 km ale domki fajne. Czyli dziewczyny nie żebym się cieszyła tym że nigdzie nie jedziecie ale cieszę się że nie jestem sama
Hahahah do mnie tez na kopce kreta zapraszzam zaraz ich bedzie cala masa i w tym roku to na krecie bede mogla byc z co najmniej 50 razy ahhahahahah takze ktora z Was chetna to zapraszam
hihiihiii
@DaNutka jakie województwo? Bo ja świętokrzyskie i też mam dużo kretów
Małopolskie- blisko Krakowa
Ooooo to jak pójdę za kretami to trafię do ciebie ja mam 100 km do Krakowa.
My w tym roku lecimy na tygodniowe wakacje do Hiszpanii - wybraliśmy Fuertaventurę, przyjazny hotel dla rodzin z dziećmi Ale to już z dużym wyprzedzeniem mamy zarezerowane. A tak to pewnie gdzieś w Polsce na weekend ruszymy. Władysławowo zawsze nas przyciąga
Lunapark, morze - nikt się nie będzie nudził
Na poniedzialrk mam termin porodu wiec czekam jeszcze na spokojnie z rezerwacja, ale w planach jest chorwacja autem xobaczymy czy drugi synek bedzie tak kochany do podrozowania jak pierwszy
Oj też tak mówiłam pierwszy syn tylko wsiadł do auta i już spał . Wspaniale się z nim jeździło . Drugie moje dzieciątko jak tylko wsiądzie do auta to płacz jakby go ze skóry obdzierali d r a m a t
Oo to daj znać jak urodzisz. Powodzenia życzę
Chciałam jechać na Słowację ale zobaczymy jak będzie finansowo
Co roku jezdzimy nad morze do tesciowej ktorea ma tam mieszkanie ale w tym roku mamy troche wydatkow i chyba odpuscimy
My w tym roku celujemy w polskie morze, Z maluchem to chyba najlepsza opcja krótsza podróż, sporo atrakcji i jak pogoda dopisze, to nic więcej do szczęścia nie trzeba. Może jeszcze jakiś wypad na Mazury dorzucimy, ale to na spontanie