Też uwielbiam , piękne zdj na zachodzie słońca ![]()
Oo tak , cudownie wychodzą takie zdjęcia
My mieliśmy z action , ale już wyzioną ducha jahah
Ja jescze nie byłam nigdy na wakacjach…mąż powiedział że jak coś załatwię to mogę jechać, ale ja nawet nie umiem się za to zabrać, nie dość że nie mam czasu to jeszcze nawet mnie wiem gdzie bo nigdzie nigdy nie byłam…;/
@Ewcia2 A gdzie chcesz jechać? Ile osób? Jaki budżet ? Coś podpowiemy ![]()
A z jakiego województwa jesteś ?
Z Małopolski, ma początek myśleliśmy nad morzem…, albonChorwacjq …sami nie wiemy;) .ale ja kompletnie się nie orientuje co i ile …i nie wiem czy w ogóle teraz cokolwiek znajdę wolnego ![]()
![]()
Hmm , na pewno macie w okolicy jakieś biuro podróży i warto się tam wybrać i zapytać o ofertę . Czasami są jakieś last minute i wtedy jest taniej
myślę , że polskie może wyjdzie drożej i też w pogodę się nie zawsze trafi
Może jak nigdzie nie byłaś to warto na początek pomyśleć jakieś kierunki w Polsce . Może nad morze , my bardzo lubimy łebe
Władysławo też jest piękne ![]()
Byliśmy w Rewalu i super. Co do Chorwacji to ja byłam zadowolona ale mąż niekoniecznie bo nie lubi kamienistych plaż więc w ogóle nie korzystał z morza.
Do Chorwacji jechaliśmy samochodem ale to straszna męczarnia przy dzieciach (jechaliśmy jeszcze we 2) ale podobno są samoloty. A hoteli szukaliśmy na booking com w terminie kiedy nam pasowało.
No właśnie też jakoś średnio chce mi się jechać nad morzem z bo boje się że pogoda się nam nie trafi a jednak z trójką dziećmi pogoda jest ważna bo dzieci mają lat 12,7 i 2… a znów nie jechać nigdzie? Za granicę trochę nie chcemy bo sami to ez sensu jeszcze nie za bardzo potrafimy język żeby to tak wszystko ogarnąć itd o coś czuję że nadal nigdzie nie pojedziemy;/
To moze nad jakies jeziorko na poczatek na 2-3 dni
wynajac jakis domek
To może wakacje z biurem? Jakaś Turcja? Cenowo super wychodzi a z biurem podróży nie musicie się martwić o organizację i o język. Nie trzeba wcale znać języka żeby gdzieś jechać a w razie jakiś problemów na miejscu jest rezydent z biura więc to on będzie wszystko załatwiał
np byłam we Francji ale co z tego że znam angielski jak Francuzi nie chcą rozmawiać po angielsku, udają że nie rozumieja
Też myślę może wtedy jakieś jezioro, albo po prostu jakiś domek w lesie aby wypocząć ![]()
Mi Turcja też się podoba, i języka nie znamy i pojechaliśmy z biura podróży , też się żnie znaliśmy i daliśmy radę. Ale wyjazd na jakieś domki nad jeziorem też fajny pomysł
My jezdzimy nad morze i staram sie szukac noclegu gdzie oferuja tez sala zabaw dla dzieci i baseny. Wiadomo patrzr tez na koszty alr jak no znajde cos w fajnej cenie a nie ma wlasnie basenu w razie nie pogody yo zawsze mozna gdzies do aqua parku jechac ![]()
W tym roku czaje sie na Utronie Morskie… za 5 nocy dla naszej 5 chca 2870zl na bookingu z tarasem widokiem na morze i co najwazniejsze parking w cenie bo wiekszosc jest za dodatkowa oplata
minus taki ze wlasnie nie ma tych sal ani basenu ale 200m dalej jest aqua park i mozna tez skorzystac ![]()
Te baseny w hotelach to super opcja jak wlasnie pada ale jak trafi sie na super pogode to znowu szkoda wydanej kasy na cos z czego sir nie korzysta
Super cana jak za tyle dni a z wyzywieniem ?
Bez. Ja zawsze szukam bez bo potem jest sie uwiazanym bk trzeba sie wstawic o danej godzinie… jest opcja dokupienia 60 zl na osobe
A to spoko ja zawsze szukam jednak z wyzywieniem bo na miescie cos zjesc dla 4 osob to rachunek spory wychodzi ![]()