My zawsze chodzimy na domowe obiady gdzie kosztuje 27-30 zl a rybe zostawiamy sobie na dzien wyjazdu ![]()
My też zawsze szukamy takich tanich obiadów a na śniadanie to idziemy do sklepu rano i robimy sami ![]()
Ostatnio bylismy na wakacjach nad jeziorem i bylo sniadanie w cenie
obok byla jedna restauracja ale ceny takie ze glowa boli ![]()
![]()
![]()
No kurczę w takich miejscach to zawsze są takie ceny , że masakra
ale jak śniadanie w cenie jest to też super
No tez fajnie ale wolalabym obiad w cenie bo tak jak piszesz snaidanie samemu mozna zrobic i wyjdzie taniej ![]()
Tym bardziej , że tego śniadania też sie tyle nie zje ![]()
No wlansie
To my robimy to samo ![]()
My zawsze na goglach szukamy gdzie można tanio i dobrze zjeść ![]()
Najlepszy sposób hahah
A my często jak gdzieś jesteśmy wybieramy bary mleczne ![]()
Bar mleczny to super opcja ja też uwielbiam w nich jeść
Korzystnie cenowo i domowe jedzenie . Ja też osobiście lubię bary mleczne .
Ale też trzeba trafić na taki z dobrymi opiniami ! Jak byliśmy gdzieś po drodze i nie przeczytałam opini o jednym to się tak zawiedliśmy i jak jeszcze zapłaciliśmy za to jedzenie
i teraz czytanie opini to podstawa
Tak to prawda , bez przeczytania opinii nie wchodzę do żadnej restauracji czy baru . Choć nie raz mimo dobrych opinii też się zawiodłam ale nigdy na tyle żeby było bardzo źle . A strasznie nie lubię wydać kasę na jedzenie poza domem i zjeść źle .
Taaak to wtedy najgorzej wydane pieniądze ![]()
![]()
Wtedy jestem zła i mam już humor popsuty . A jeszcze jak to nie jest na wakacjach tylko w mieście gdzieś pójdziemy to wtedy jestem wściekła , że nie zrobiłam obiadu w domu .
My co roku jeździliśmy w góry w tym roku odpuszczamy mała we wrześniu będzie miała 4 miesiące więc myślę że wyjazd nad morze będzie odpowiedni mamy blisko 40 min drogi. A czy któraś z was latała samolotem z rocznym dzieckiem ? Jak podróż wtedy ? Za rok mamy komunię w Anglii mojej chrześnicy i fajnie by było jakbyśmy byli ale boję się o małą wiem, że jeszcze jest trochę czasu ![]()
Ja nie leciałam, ale znajome latały z mniejszymi dziećmi. Wszyscy żyją i mocno zadowoleni także da się! Ja nawet bym gdzieś z młodą poleciała, ale strasznie nie lubię latać. Także my chyba w tym roku morze.
My też często , na pewno korzystniej cenowo tam jest ![]()