Jakie plany na wakacje?

My za rok planujemy lecieć gdzieś na wakacje z córeczką . Będzie miała wtedy skończony rok. Myślę że będzie to łatwiejsze niż z takim niemowlakiem. Bo już będzie jadła normalne jedzonko i można będzie czymś zająć w samolocie . Widziałam dużo filmików , że warto mieć jakieś nowe zabawki na lot , plus żeby mieć jakieś wymyślone zabawy .

1 polubienie

Chociaż narazie to dostałam strasznej infekcji pęcherza i nie wiem co będzie z tymi wakacjami. Masakra jakaś. Pierwszy raz w życiu.

A do tego takie swojskie jedzenie które uwielbiam :heart_eyes:
Chociaż nie pogardzę też jakąś dobra restauracja :laughing:
@daruniax33 oo tak :wink: już się zacznij rozglądać za fajnymi zabawkami do samolotu jak rozpoczną się wyprzedaże :face_with_peeking_eye:
@Nicia113 oj to współczuję :frowning: to musisz iść jak najszybciej do lekarza że nie poszła ta infekcja dalej :disappointed:

1 polubienie

Właśnie zawsze udawało mi się jakoś samej wykaraskać. Ale dzisiaj już byłam u lekarza i dostałam antybiotyk.

Oj to coś mocnego cię chwyciło skoro antybiotyk Ci już przepisał :frowning: zdrówka !

No my jedziemy w srode nad morze a maly w czwartek dostal goraczki niby tylko 2 dni mial ale maruda straszna :see_no_evil: nobi nie chce nic jesc…
Patrzylam na pogode to ma byc zimno nad morzem wiec plaza odpada :frowning:

No w Polsce jest to właśnie że nie wiadomo na jaką pogodę się trafi niestety. Ale zawsze to się trochę otoczenie zmieni a Felkowi odrobina jodu napewno nie zaszkodzi :grin:

My w tym roku mielismy jechać w gory na początku lipca lecz dowiedzieliśmy się o ciązy i zrezygnowaliśmy z tego wyjazdu, moj partner całe wakacje codziennie pracuje i nie ma mozliwosci do tego kompletujemy wyprawkę i remontujemy. Stawiam raczej na dom kąpiele w basenie podczas gorących dni i odpoczynek poniewaz coraz ciezej mi w zwiazku z ciązą, byc moze dopiero we wrzesniu zrobimy sobie wypad na jeden dzien lub na weekend gdzies niedaleko :blush:

No tak… mam cicha nadzieje ze tam zacznie jesc :see_no_evil: bo waga znowu nam spadla i ma 11kg :see_no_evil:

1 polubienie

Pogoda w Polsce jest różna, przygrzeje na pewno słońce ! A też ważny jest właśnie jod żeby maluchy jak i wy go powdychali . A to masz hotel z wyzywaniem czy na własną rękę ?

Na wlasna reke

W nowym miejscu to może będzie chciał jeść jakieś „nowości „

No mam taka cicha nadzieje :slight_smile:

1 polubienie

A daleko masz nad morze ??

My też, ale lubimy szybciej poczytać jakieś opinie albo idziemy gdzie jest dużo ludzi :see_no_evil: opinie wgl teraz ludzie wykupują żeby ludzie pisali dobre i dawali po 5 gwiazdek to też trzeba uważać.

Niee… do Kolobrzegu mam 180km

Okurcze to nie słyszałam o tym , boże czego to się już nie da kupić za pienidze :pleading_face:
@Wikii ro tylko pozazdrościć takiej odległości

Noo a najbardziej robią to firmy które dostaną jakieś złe i mają już mało gwiazdek

Czyli trzeba sugerować się negatywnymi komentarzami :face_with_peeking_eye:

No chyba tak :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie