My za rok planujemy lecieć gdzieś na wakacje z córeczką . Będzie miała wtedy skończony rok. Myślę że będzie to łatwiejsze niż z takim niemowlakiem. Bo już będzie jadła normalne jedzonko i można będzie czymś zająć w samolocie . Widziałam dużo filmików , że warto mieć jakieś nowe zabawki na lot , plus żeby mieć jakieś wymyślone zabawy .
Chociaż narazie to dostałam strasznej infekcji pęcherza i nie wiem co będzie z tymi wakacjami. Masakra jakaś. Pierwszy raz w życiu.
A do tego takie swojskie jedzenie które uwielbiam ![]()
Chociaż nie pogardzę też jakąś dobra restauracja ![]()
@daruniax33 oo tak
już się zacznij rozglądać za fajnymi zabawkami do samolotu jak rozpoczną się wyprzedaże ![]()
@Nicia113 oj to współczuję
to musisz iść jak najszybciej do lekarza że nie poszła ta infekcja dalej ![]()
Właśnie zawsze udawało mi się jakoś samej wykaraskać. Ale dzisiaj już byłam u lekarza i dostałam antybiotyk.
Oj to coś mocnego cię chwyciło skoro antybiotyk Ci już przepisał
zdrówka !
No my jedziemy w srode nad morze a maly w czwartek dostal goraczki niby tylko 2 dni mial ale maruda straszna
nobi nie chce nic jesc…
Patrzylam na pogode to ma byc zimno nad morzem wiec plaza odpada ![]()
No w Polsce jest to właśnie że nie wiadomo na jaką pogodę się trafi niestety. Ale zawsze to się trochę otoczenie zmieni a Felkowi odrobina jodu napewno nie zaszkodzi ![]()
My w tym roku mielismy jechać w gory na początku lipca lecz dowiedzieliśmy się o ciązy i zrezygnowaliśmy z tego wyjazdu, moj partner całe wakacje codziennie pracuje i nie ma mozliwosci do tego kompletujemy wyprawkę i remontujemy. Stawiam raczej na dom kąpiele w basenie podczas gorących dni i odpoczynek poniewaz coraz ciezej mi w zwiazku z ciązą, byc moze dopiero we wrzesniu zrobimy sobie wypad na jeden dzien lub na weekend gdzies niedaleko ![]()
No tak… mam cicha nadzieje ze tam zacznie jesc
bo waga znowu nam spadla i ma 11kg ![]()
Pogoda w Polsce jest różna, przygrzeje na pewno słońce ! A też ważny jest właśnie jod żeby maluchy jak i wy go powdychali . A to masz hotel z wyzywaniem czy na własną rękę ?
Na wlasna reke
W nowym miejscu to może będzie chciał jeść jakieś „nowości „
No mam taka cicha nadzieje ![]()
A daleko masz nad morze ??
My też, ale lubimy szybciej poczytać jakieś opinie albo idziemy gdzie jest dużo ludzi
opinie wgl teraz ludzie wykupują żeby ludzie pisali dobre i dawali po 5 gwiazdek to też trzeba uważać.
Niee… do Kolobrzegu mam 180km
Okurcze to nie słyszałam o tym , boże czego to się już nie da kupić za pienidze ![]()
@Wikii ro tylko pozazdrościć takiej odległości
Noo a najbardziej robią to firmy które dostaną jakieś złe i mają już mało gwiazdek
Czyli trzeba sugerować się negatywnymi komentarzami ![]()
No chyba tak ![]()
![]()
![]()