Za to ceny w Zakopanem chyba też spore , pewnie tam masz wtedy bliżej ? Byliśmy parę razy i chyba jeszcze drożej jak nad morzem ![]()
Bliżej mam ale ja jakoś nie przepadam za górami. Byliśmy raz w Zakopanem i raz nad Solina ![]()
My planujemy przetrwać, bo z 2 maluchów może być ciężko, ale myślę, że gdzieś na parę dni wyruszymy nad morze ![]()
Może dziadków się weźmie do kompletu xd
Są jednak plusy i minusy tego, bo ja jednak nie chciałabym tego tłumu turystów codziennie i tych korków na mieście ![]()
a ceny to w Sopocie chyba najdroższe
O tak, ale ja z mężem co roku w czerwcu tam jeździmy, bo tam pierwszy raz razem byliśmy i tam się oświadczył
zawsze idziemy do Starego Browaru i on zamawia pierogi z kaczka, a ja halibuta xd
Do kompletu czy do pilnowania dzieci? ![]()
![]()
Jedno i drugie xd ale chociaż h czy 2 wolności to dużo przy dzieciach xd
Oczywiście że tak hihi. Trzeba korzystać jak można
Planujemy wyjazd na urlop w październiku , chyba Turcja ![]()
Ooo to takie fajne wspomnienia tam macie ![]()
Nie boicie się lecieć do Turcji? Chociaż ludzie latają i mówią że nic się tam nie dzieje
Jakby było wielkie zagrożenie to chyba by nie wysyłali w tamte rejony
To zależy bo biura podróży sprzedają normalnie wycieczki ale z zapisem że wojna albo jakieś stany zagrożenia z tym związane nie są podstawą do rezygnacji mimo że masz ubezpieczenie więc różnie to bywa
Eeee chyba Turcja jest spokojnym krajem , typowo turystyczne miejscowości tym bardziej.
Ja myślę w Polskę gdzieś pojechać i zabrać babcię do pomocy , ale nie wiem jak dziadek to zniesie bo sam sb nie ugotuje i będzie głodny ![]()
![]()
@DaNutka to musisz zabrać jeszcze dziadka i będziesz miała jeszcze większą pomoc ![]()
Dokładnie. Najlepiej. Chyba, że dziadek nie lubi jeździć
Wiesz to też zależy jak dziadek z babcią się dogadują ![]()
czasem takim teamem to sobie zaszkodzić można ![]()
Dziadek to lubi siedzieć w piwku więc babka by mu głowy nie suszyła na ten czas i jak coś to samochodem 5osobowym wiec nawet by miejsca dla niego nie bylo ![]()
![]()
To babcia musi narobić jedzenia w słoiki i dziadek będzie sobie odgrzewał ![]()
Ja znam takich co sami sobie nic nawet nie podgrzeją ![]()