Jakie plany na wakacje?

Chcielismy leciec za granice we wrzesniu ale nie wiem czy to dobry pomysl z 2.5 latkiem i 1.5 roczniakiem. :smiley: wczesniej nic nie rezerwujemy na razie zobaczymy jak bedzie najwyzej zaklepie sie jakies last minute albo sobie odpuscimy w tym roku znowu :smiley:

2 polubienia

Ja tam lubię latać z dziećmi ! Też się wybieramy we wrześniu na wakacje :slight_smile:

Ja juz mam zarezerwowany domek nad morzem od 1 sierpnia :heart:
Juz sie nie moge doczekac ! 3 lata nie bylam na wakacjach…

2 polubienia

Super napewno beda to udane wakacje :wink: zycze tylko żeby pogoda byla :smiling_face_with_three_hearts:

Takie wyjazdy zawsze cieszą i resetują ogranizm :smiling_face::smiling_face:

Extra! Ja również chciałabym w tym roku gdzieś wyjechać z rodzinką :heart_eyes:

My dopiero za rok będziemy coś planować :slight_smile:

To tak jak my dopiero za rok coś pomyślimy , w tym nie ma szans :rofl::face_with_hand_over_mouth:

Dużo nad wodą z dziećmi , może gdzieś polecimy czas pokaże

My tylko polskie morze :smiley:

1 polubienie

O to ekstra ja z Gdańska to morze mamy często :slight_smile:

1 polubienie

Ja okolice ! Ale mamy 70 km około . Fajnie tak blisko

2 polubienia

I często jest tak kto ma blisko to dużo mniej korzysta nic ci co dalej mieszkają :face_with_hand_over_mouth:

Ja też Gdańsk i nad morzem jestem z dwa, trzy razy w roku :rofl::rofl:

Ojeny , a daleko masz do morza?

Samochodem bez korków ok. 15 minut , komunikacją ok. 30-40 minut. W sezonie to zazwyczaj omijamy bo dużo ludzi na wszystkich plażach , jedynie wieczorem na spacer albo na drinka do beachbaru chodziliśmy czasem z mężem lub przyjaciółkami. A poza sezonem czasem zdarzy się podjechać na jakiś spacer ale rzadko.

Ale fajnie, no są jakieś tego plusy i minusy

1 polubienie

A to akurat prawda hahah

1 polubienie

A ja znowu latem zazdroszczę tym co mają tak blisko :face_holding_back_tears:

Też zazdroszczę latem. Ja na drugim końcu polskie więc szybciej jesteśmy np w Hiszpanii samolotem niż samochodem nad polskim morzem ale może to k lepiej :thinking::thinking::crazy_face: bo ceny gdzie nie gdzie zwalają z nóg