Ja się zastanawiam czy nie zabrać synów we wrześniu do Turcji , bo u nas nad morzem pogoda tak tragiczna że mi szkoda ich
W tym roku to totalna masakra z tą pogoda… ciesze zie ze udalo mi sie na poczatku lipca tydzien slonca nad naszym morzem złapac
bo jak widze te prognozy to caly czas fala upalow przed nami… ale jakos nie chce mi sie wierzyc ![]()
Jeśli macie takie możliwości, to super pomysł na wyjazd. Nad morzem zapowiadają teraz ładną pogodę, ale ciekawe czy się sprawdzi
haah, no ciągle to mówią a cały czas deszcze
![]()
U nas właśnie fala upałów trwa ![]()
U nas tez upaly nawet po 34 stopnie my juz po wakacjach ale bede z dziecmi jezdzic na odkryty basen ![]()
No właśnie u nas też zapowiadają straszne upały. W tym roku niestety się nigdzie nie wybierzemy ale na następny rok już wycieczkę mamy kupioną ![]()
Super, mój chłopak ma akurat urlop i idealnie się złożyło, bo jest ładna pogoda i możemy korzystać z pogody
Super udanego wypoczynku trzeba korzystac poki mozna ![]()
Dziękujemy
dokładnie tak, zaraz po lecie
Noooo to lato w tym roku to zdecydowanie było za krótkie
Oby wrzesień był cieplejszy ![]()
No jeszcze trwa. Dajmy mu szansę ![]()
Jakoś słabo to widzę ![]()
Niestety jak sprawdzałam pogodę to u nas już nie będzie tak ciepło ![]()
Puki co u mnie jest taka susza że wszystko mi w ogrodzie usycha
To racja, nawet koperku nie mogę zamrozić na zimę bo ciągle usycha…
Bardzo szybko minely te 2 msc
faktycznie bylo mało cieplych dni , dzisiaj i jutro u nas po 28/30 stopni ![]()
U nas też. Aż mi dziwnie było ubrać małego w krótkie spodenki a dwa dni temu kurtka ![]()
![]()
Dziewczyny jak tam miałyście jakieś plany odnoście wakacji na bliskim wschodzie ? Ale z rację tego co się tam dzieje myślicie je odwołać?