Jakie plany na wakacje?

Ja się zastanawiam czy nie zabrać synów we wrześniu do Turcji , bo u nas nad morzem pogoda tak tragiczna że mi szkoda ich

W tym roku to totalna masakra z tą pogoda… ciesze zie ze udalo mi sie na poczatku lipca tydzien slonca nad naszym morzem złapac :stuck_out_tongue_winking_eye: bo jak widze te prognozy to caly czas fala upalow przed nami… ale jakos nie chce mi sie wierzyc :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jeśli macie takie możliwości, to super pomysł na wyjazd. Nad morzem zapowiadają teraz ładną pogodę, ale ciekawe czy się sprawdzi

haah, no ciągle to mówią a cały czas deszcze :hear_no_evil: :see_no_evil:

1 polubienie

U nas właśnie fala upałów trwa :sweat_smile:

U nas tez upaly nawet po 34 stopnie my juz po wakacjach ale bede z dziecmi jezdzic na odkryty basen :wink:

No właśnie u nas też zapowiadają straszne upały. W tym roku niestety się nigdzie nie wybierzemy ale na następny rok już wycieczkę mamy kupioną :smiley:

Super, mój chłopak ma akurat urlop i idealnie się złożyło, bo jest ładna pogoda i możemy korzystać z pogody

Super udanego wypoczynku trzeba korzystac poki mozna :slight_smile:

1 polubienie

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: dokładnie tak, zaraz po lecie

1 polubienie

Noooo to lato w tym roku to zdecydowanie było za krótkie

Oby wrzesień był cieplejszy :wink:

No jeszcze trwa. Dajmy mu szansę :rofl:

1 polubienie

Jakoś słabo to widzę :smiley:

1 polubienie

Niestety jak sprawdzałam pogodę to u nas już nie będzie tak ciepło :expressionless:

Puki co u mnie jest taka susza że wszystko mi w ogrodzie usycha

To racja, nawet koperku nie mogę zamrozić na zimę bo ciągle usycha…

1 polubienie

Bardzo szybko minely te 2 msc :wink: faktycznie bylo mało cieplych dni , dzisiaj i jutro u nas po 28/30 stopni :wink:

U nas też. Aż mi dziwnie było ubrać małego w krótkie spodenki a dwa dni temu kurtka :rofl::rofl:

Dziewczyny jak tam miałyście jakieś plany odnoście wakacji na bliskim wschodzie ? Ale z rację tego co się tam dzieje myślicie je odwołać?