Jakie plany na wakacje?

U mnie to ja i corka na braz sie opalamy…starszy syn i chlopak na raka z tym ze starszak po 2 dniach jest brazowy a chlopak nie :sweat_smile:
Felek odziwo tez na brazowo sie opala gdzie myslalam ze on z blond wlosami a wrecz bialymi wlosami bedzie na czerwono a tu zonk… oczywiscie smaruje filtrami ale i tak sie opala

1 polubienie

Ja na szczęście na brązowo. Chłop na świnię jak ja to mówię bo on różowy jest a nie czerwony :rofl::rofl:

1 polubienie

U mnie mały też blondasek a opalanie na mulata. Jest bardziej brązowy niż córka i ona mu tego zazdrości hahahaha. Też i nas filtry 50 jadą ale i tak go słonko łapie

Byliśmy na Mazurach teraz szukam pomysłu na resztę hahha

Ja lubię się opalać i na szczęście też opalam się na brązowo, córka tak samo od razu widać kolorek. Ale mój chłopak na czerwono😂

Ja po dniu na basenie tak sie spalilam ze umierałam 3 dni

Ja tez wrecz kocham :see_no_evil::sweat_smile:
Teraz jedziemy pod koniec lipca nad morze to juz powiedzialam ze 2h dziennie mam dla siebie i sie opalam i nic mnie nie interesuje dookola :sweat_smile:

1 polubienie

No woda przyciaga… ja to wgl szybko sie opalam wiec problemu nie mam ale za to moje nogi to strasznke wolno sie opalaja wygladam jakbym do polowy siedziala zakopana na plazy :sweat_smile:
Gora brazowa wrecz prawie czarna a dol lekko musniety :see_no_evil:

1 polubienie

A polecacie jakieś kremy do opalania ?

Haha, dokładnie. Najlepiej opala się nad morzem tam to słońce łapie zupełnie inaczej :stuck_out_tongue: Ja to mogłabym leżeć na słońcu cały dzień, serio, ale niestety z małym dzieckiem to wiadomo… chwila tu, chwila tam :sweat_smile: A blada nie lubię być, od razu się lepiej człowiek czuje jak skóra złapie trochę koloru :smiley:

Ja używam Kolastyna , turbo przyspieszacz opalania :face_with_peeking_eye: zamówiłam shine brown ale obawiam się , że to tylko reklama , używał może ktoś tego ?

No wiadomo z dzieckiem to sie nie da opalac :see_no_evil:
Jak dzieci nie bylo to ja calymi dniami lezalam tylko budzik ustawialam zeby sie przelozyc na brzuch :sweat_smile:

Ja z sorayi przyspieszacz w kremie mialam ale teraz nie moge znalezc nigdzie wiec kupilam z kolastyny intensywna opalenizne w zelu zobaczymy czy zda egzamin

Ja chciałabym wybrać się nad morze ale ceny tam są zwrotne :confused: jednak liczę że 3-4 dni regeneracji znajdziemy dla siebie :heart_eyes:

No z cenami to naprawdę przesadzają. Za granicą jest taniej. Chociaż można znaleźć też coś budżetowego ale trzeba poszukać

Haha, miałam dokładnie tak samo. Jak tylko była sobota i świeciło słońce, to od razu na dwór leżenie, opalanie, przełożenie się co jakiś czas i pełen relaks. Teraz z dzieckiem to już zupełnie inna bajka, o leżeniu można tylko pomarzyć :smile:

No właśnie, ceny swoje, a jeszcze jak trafi się kiepska pogoda, to człowiek tylko się denerwuje, że tyle wydał i nic z tego nie ma. Dlatego zawsze się człowiek waha, czy warto… Ale mimo wszystko fajnie byłoby choć na kilka dni gdzieś wyskoczyć i złapać trochę oddechu.

U mnie mąż ma w ogóle ciemną karnację, jak się jeszcze opali, to wygląda jak z Turcji. :rofl:

1 polubienie

U nas na razie wakacje w trakcie, zaraz po zakonczeniu zerowki tydzien nad morzem pogoda idealna byla :slight_smile:

A jak zaczynalismy urlop to plaze puste byly :stuck_out_tongue_winking_eye: teraz kolejny dzien nad jeziorem a na koniec sierpnia sa plany na zagranice, ale zobaczymy jak to bedzie bo synek bedzie mual 20 tygodni i pojdzie do zlobka… zobaczymy jak z aklimatyzacja i zarazkami jakie zaraz przyniesie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Moze znacie jakies fajne miejscowki nad jeziorem z domkami, zeby mozna bylo pogrilowac, powedkowac najlepiej dolnyslasl i okolice :wink: a moze bylyscie w niesulicach ?