U mnie to ja i corka na braz sie opalamy…starszy syn i chlopak na raka z tym ze starszak po 2 dniach jest brazowy a chlopak nie ![]()
Felek odziwo tez na brazowo sie opala gdzie myslalam ze on z blond wlosami a wrecz bialymi wlosami bedzie na czerwono a tu zonk… oczywiscie smaruje filtrami ale i tak sie opala
Ja na szczęście na brązowo. Chłop na świnię jak ja to mówię bo on różowy jest a nie czerwony ![]()
![]()
U mnie mały też blondasek a opalanie na mulata. Jest bardziej brązowy niż córka i ona mu tego zazdrości hahahaha. Też i nas filtry 50 jadą ale i tak go słonko łapie
Byliśmy na Mazurach teraz szukam pomysłu na resztę hahha
Ja lubię się opalać i na szczęście też opalam się na brązowo, córka tak samo od razu widać kolorek. Ale mój chłopak na czerwono😂
Ja po dniu na basenie tak sie spalilam ze umierałam 3 dni
Ja tez wrecz kocham ![]()
![]()
Teraz jedziemy pod koniec lipca nad morze to juz powiedzialam ze 2h dziennie mam dla siebie i sie opalam i nic mnie nie interesuje dookola ![]()
No woda przyciaga… ja to wgl szybko sie opalam wiec problemu nie mam ale za to moje nogi to strasznke wolno sie opalaja wygladam jakbym do polowy siedziala zakopana na plazy ![]()
Gora brazowa wrecz prawie czarna a dol lekko musniety ![]()
A polecacie jakieś kremy do opalania ?
Haha, dokładnie. Najlepiej opala się nad morzem tam to słońce łapie zupełnie inaczej
Ja to mogłabym leżeć na słońcu cały dzień, serio, ale niestety z małym dzieckiem to wiadomo… chwila tu, chwila tam
A blada nie lubię być, od razu się lepiej człowiek czuje jak skóra złapie trochę koloru ![]()
Ja używam Kolastyna , turbo przyspieszacz opalania
zamówiłam shine brown ale obawiam się , że to tylko reklama , używał może ktoś tego ?
No wiadomo z dzieckiem to sie nie da opalac ![]()
Jak dzieci nie bylo to ja calymi dniami lezalam tylko budzik ustawialam zeby sie przelozyc na brzuch ![]()
Ja z sorayi przyspieszacz w kremie mialam ale teraz nie moge znalezc nigdzie wiec kupilam z kolastyny intensywna opalenizne w zelu zobaczymy czy zda egzamin
Ja chciałabym wybrać się nad morze ale ceny tam są zwrotne
jednak liczę że 3-4 dni regeneracji znajdziemy dla siebie ![]()
No z cenami to naprawdę przesadzają. Za granicą jest taniej. Chociaż można znaleźć też coś budżetowego ale trzeba poszukać
Haha, miałam dokładnie tak samo. Jak tylko była sobota i świeciło słońce, to od razu na dwór leżenie, opalanie, przełożenie się co jakiś czas i pełen relaks. Teraz z dzieckiem to już zupełnie inna bajka, o leżeniu można tylko pomarzyć ![]()
No właśnie, ceny swoje, a jeszcze jak trafi się kiepska pogoda, to człowiek tylko się denerwuje, że tyle wydał i nic z tego nie ma. Dlatego zawsze się człowiek waha, czy warto… Ale mimo wszystko fajnie byłoby choć na kilka dni gdzieś wyskoczyć i złapać trochę oddechu.
U mnie mąż ma w ogóle ciemną karnację, jak się jeszcze opali, to wygląda jak z Turcji. ![]()
U nas na razie wakacje w trakcie, zaraz po zakonczeniu zerowki tydzien nad morzem pogoda idealna byla ![]()
A jak zaczynalismy urlop to plaze puste byly
Moze znacie jakies fajne miejscowki nad jeziorem z domkami, zeby mozna bylo pogrilowac, powedkowac najlepiej dolnyslasl i okolice
a moze bylyscie w niesulicach ?