Jakie perfumy polecacie

Ja lubię zapachy słodkawe ale nie za słodkie, taka konwalia, frezja to moje zapachy 

Givenchy mój ulubiony ♥ 

Uwielbiam Euphorię CK, to moje ulubione perfumy.

Kurczę ja bardzo lubię perfumy Kleina i Bossa.. zarówno damskie, jak i męskie.

ale najwspanialszy zapach męskich perfum dla mnie to Armani black code

Ja z perfum już też tylko oryginały kupuje bo podróbki to szybko się ulatniają. Zawsze to dobry pomysł na prezent taka perfuma

Ja mam Podział na „codzienne” perfumy i te „wyjściowe” ;) na większe wyjścia uzywam droższych perfum, a zwyczajnie na dzień jakieś avony itd :)

Ja kiedyś gdzieś kupiłam podróbkę i była naprawdę niezła, zapach dość długo się utrzymywał no i był jak oryginał... ale nie pamiętam ani nazwy ani strony www, z której zamówiłam te podrobione perfumy. To było chyba z 10 lat temu. 

Ładne inspiracje droższymi zapachami ma Ambra laneperfumy.pl

Zamawialam kilka zapachów, całkiem podobne i dosyć trwałe :) 

Też mam podział na perfumy na co dzień i na wyjścia. Te na wyjścia to zawsze jakieś orginalne a na co dzień z avonu.

Ja lubię obsession calvin Klein dostałam kiedyś małą buteleczkę 10 ml w Rossmannie chyba za 1 gr do większych zakupów i teraz kupuję sobie tylko te, czuć je bdługo. Fajne są też perfumy z rozlewni, trzeba kupić buteleczkę i można próbować po 15 ml różnych perfum wychodzi niedrogo.

ck euforia też mój faworyt juz tyle lat;)  do tego często zapachy zabierają mnie w czas kiedy cos sie wydażało po prostu droższych używam od okazji;) 

Aniss mam podobnie, droższe perfumy od święta a tanie na co dzien :D

ja jednych używam cały czas że to lepsza czy mniejsza okazja czy wyjście 

Ja też mam swoje ulubione DKNY be delicious i zawsze ich używam:D

Mi podobają się zapachy z avona. Choć są to bd mgiełki niż perfumy. Ja nie lubię takich mocnych zapachów bo zaraz kicham.

Hej. Szukam budżetowego zamiennika perfum mugler angel. Czytałam że river of love La Rive River Of Love EDP 100 ml - najtańsza cena, opinie produktu dla kobiet. Ma ktos porownanie ? Faktycznie sa pdoobne? A moze polecicie jakies inne zblizone do perfum mugler?

Ja bardzo lubię zapachy z zary. Wzorują się właśnie na bestsellerach światowych. Mają w sobie to coś, tę nutę zapachu którą lubię.

2 polubienia

Ja uwielbiam Lancome Idole … wiem ze sa rozne ale ja lubie ten zwykły :slight_smile: pamietam jak kiedys bylam chora i nos mialam tak zaochany ze nic nie czyłam i pojechalismy do sephory po nowy zapach i wybralismy my way …maz mowi ze ladny zeby brac i ja nic nie czujac z dałam sie na niego :slight_smile: jak węch mi wrocił zdecydowanie niebyl to moj zapach hihi za mocny , za słodki ale wiem ze sa osoby co takie lubia :wink:

1 polubienie

Teraz w ciąży mam inne upodobania zapachowe i moje perfumy mnie drażnią. Nie używam od dłuższego czasu.

Ariana grandę ,
Lancome idole
Armani si
Hmm i Prada Candy