Jakie perfumy polecacie

Odświeżę temat :blush: kobietki wy zawsze macie pomysły​:grin: potrzebuję perfum dla nastolatki na prezent mikołajkowy do szkoły w kwocie do 60 zł. Jedynie co przekazała synowi to mają być w słodkim zapachu :face_with_peeking_eye: macie jakieś polecajki?

Z takich słodkich dla nastolatki polecam Beyonce Heat Rush - pamiętam,że dostałam na 18stke i uwielbiałam ten słodki zapach. Ale po kilku latach oddałam koleżance, bo były już dla mnie za słodkie, coś mi się odmieniło :slight_smile: waniliowe są fajne Evolve, sprawdza się też Lacoste touch od pink i Naomi Campbell Car Deluxe Silver. Fajne słodkie widziałam też od Bruno Banani, takie różowe opakowanie, ale nie mam ich, więc nie podam nazwy. Z Calvin Kleina można na internecie znaleźć taniej perfumy. W każdym razie fajnie przejść się do Rossmanna i sobie powąchać :smiley:

1 polubienie

Ja zawsze kupuje dwa zapachy i to jest też max który mam dzięki czemu jak się skończą mogę testować kolejne teraz mam guess i są świetne długo zapach trzyma

Ostatnio te lattafa mi się podobają długo trzymają

Moje ulubione to Gucci Flora, chanel chance- zielone, mega długo utrzymuje się zapach, a kolejny faworyt już bardziej budżetowy to mgiełka Victorias secret love spell. Ale ostatnio wolę kupić mgiełkę niż wydawać fortunę na perfumy

na lato
na plażę SOL DE JANERIO 62 (mgiełka o zapachu lata wanila carmel Ciasteczka)
na wieczór carolina herrera good girls

cały rok
w dzień ysl libre
na a wyjście wieczorem ysl libre intesne/ysl Black opium/ Carolina herrera good girls

Billie Elish (jak chce inny zapach)