Odświeżę temat
kobietki wy zawsze macie pomysły:grin: potrzebuję perfum dla nastolatki na prezent mikołajkowy do szkoły w kwocie do 60 zł. Jedynie co przekazała synowi to mają być w słodkim zapachu
macie jakieś polecajki?
Z takich słodkich dla nastolatki polecam Beyonce Heat Rush - pamiętam,że dostałam na 18stke i uwielbiałam ten słodki zapach. Ale po kilku latach oddałam koleżance, bo były już dla mnie za słodkie, coś mi się odmieniło
waniliowe są fajne Evolve, sprawdza się też Lacoste touch od pink i Naomi Campbell Car Deluxe Silver. Fajne słodkie widziałam też od Bruno Banani, takie różowe opakowanie, ale nie mam ich, więc nie podam nazwy. Z Calvin Kleina można na internecie znaleźć taniej perfumy. W każdym razie fajnie przejść się do Rossmanna i sobie powąchać ![]()
Ja zawsze kupuje dwa zapachy i to jest też max który mam dzięki czemu jak się skończą mogę testować kolejne teraz mam guess i są świetne długo zapach trzyma
Ostatnio te lattafa mi się podobają długo trzymają
Moje ulubione to Gucci Flora, chanel chance- zielone, mega długo utrzymuje się zapach, a kolejny faworyt już bardziej budżetowy to mgiełka Victorias secret love spell. Ale ostatnio wolę kupić mgiełkę niż wydawać fortunę na perfumy
na lato
na plażę SOL DE JANERIO 62 (mgiełka o zapachu lata wanila carmel Ciasteczka)
na wieczór carolina herrera good girls
cały rok
w dzień ysl libre
na a wyjście wieczorem ysl libre intesne/ysl Black opium/ Carolina herrera good girls
Billie Elish (jak chce inny zapach)