Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam
Dior pure poison - aczkolwiek nie kupuję tak często z racji wysokiej ceny… może zamówię sobie na gwiazdkę
Davidoff cool water
Zastanawiam sie jeszcze nad wypróbowaniem sobie perfumek z feromonami. Nie wiem czy to działa cy nie ale po prostu chciałabym wyprobować.
Mam teraz takie Konkretnie Love&Desire. Są to perfumy właśnie z feromonami. Początkowo kupiła je moja kolezanka i tak sobie zachwalała,że postanowiłam i ja przetestować. Nie były drogie a i ta kończyły mi się moje perfumy tak więć pomyślałam sobie czemu nie. Pierwsze wrażenie pozytywne. Długo się trzymają na ciele maja również świetny kwiatowy zapach. Butelka taka sobie, mogłaby być ładniejsza ale nie zwracam uwagi na opakowanie ale na to czy zapach mi się podoba czy nie. Przetestowałam w pracy i wśród znajomych i jednak było tak jak pisał w swoich książkach Lew Starowicz. Zapach ma bardzo duże znaczenie i rzeczywiście działa na innych Potem o nich zapomniałam, minęło 2 lata i wyjęłam je z szuflady całkiem niedawno. Przetestowałam po raz kolejny i nadal spoko.
Ja niestety nie toleruję większości perfum, bo od razu dostaje bólu głowy i nie jestem w stanie funkcjonować. A w ciąży drażni mnie nawet zapach kremu.
Dlatego dla mnie najlepszym wyborem jest Moschino I love love…trudno, że od lat pachnę tak samo, ale to jest nieliczny zapach który nie przyprawia mnie o ból głowy a przy tym baaardzo mi się podoba.
Wydaję mi się ze jest to dość indywidualna sprawa bo każdemu podoba się co innego. Co więcej mi po każdej ciąży zmieniał się gust i używałam zupełnie różnych marek i różnych nut zapachowych. Ale bardzo lubię prawdziwie perfumy
No działa chociaż bałam się początkowo, ze podczas tych 2 lat nieużywania feromony wywietrzały. Jednak okazało sie,ze nie wywietrzały. Ani trwałość, która jest bardzo dobra (jak sie psiknę to następnego dnia czuję jak pachną na szalikach, na ciele już trzymają się o wiele krócej - tka do 5-6 godzin ale jak na tę cenę to i ak jest dobrze). Może zasługują w tym jak je przechowywałam, w szufladzie a nie na wierzchu. Jeszcze zastanawiam się nad silniejszą wersją.
serio, polecam Wam nenes.pl , będę dziś sama ponownie składać zamówienie na perfumy. Pachną jak oryginały, trzymają się tak samo długo, teraz w swojej ofercie mają nowości, np. Guccii Bambo, który jak dla mnie jest genialny ostatnio mama moja dostała próbkę w jakiejś perfumerii , zauroczył mnie a przy tym jak zapiszecie się do newslettera dostaniecie 10% rabatu
Moim zdaniem perfumy, to osobista sprawa. Każdemu podoba się coś innego. Najlepiej wybrać się do perfumerii i samemu znaleźć taki zabach, który będzie unikatowy. Natomiast bez zastanowienia mogę każdej kobiecie polecić kosmetyki z http://goldenrose.pl/ jestem pewna, że je znacie. Dobra Jakość i niska cena w jednym.
Perfumy-temat rzeka…każdy ma jakiś swój ulubiony, co nie koniecznie odpowiada drugiej osobie…w dodatku jeden perfum może inaczej pachnieć na kimś innym…ja w ciąży nie tolerowalam ciężkich perfum, przede wszystkim męskich i mojego ulubionego alien a I jadore.innymi które lubię to naomi cambell cat de Luxe, versace bright crystal, różowa lacosta, b.spears midnight, armani diamonds kobieta zmienna jest ja używam kilku perfum, zależnie od pory dnia, nastroju, czy też do pracy czy na wyjście…W domu najczęściej używam mgiełek do ciała różnie albo kwiatowych albo owocowych…A na wyjścia mocniejszych perfum.
Dokladnie co do perfum to kwestia gustu co komu jaki zapach sie podoba…moje ulubione perfumy to z avon purblance biała i różowa., celebre i percive kocham je;-). A ostatnio dostałam w prezencie Katy Perry Royal Revolution i jak tylko sie nimi raz popsikalam to kazdy sie mnie pytak co to za perfumy i nieraz wyperfumuje sie tylko dqa razy rano a na wieczór raz byla sutuacja ze bratowa siw zapytala co mam.za.super perfumy to bylam zdziwiona ze je jeszcze czuc;-)…ale.sa dla tych które lubia troszke slodkie bo one sa delikatnie slodkie;-)
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.