Jakie perfumy polecacie

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam

Dior pure poison - aczkolwiek nie kupuję tak często z racji wysokiej ceny… może zamówię sobie na gwiazdkę :wink:
Davidoff cool water
Zastanawiam sie jeszcze nad wypróbowaniem sobie perfumek z feromonami. Nie wiem czy to działa cy nie ale po prostu chciałabym wyprobować.

Jakie zapaszki polecacie Wy?

1. Dior- poison girl (kocham do nieprzytomności)
  2. Versace - crystal noir
  3. Chanel - chance (różowe)

U mnie nr. 1 to Lady Million - Paco Rabanne.
Fajny zapach ma też z DKNY - Be Delicious i Calvin Klein- Euforia.

Mam teraz takie :wink: Konkretnie Love&Desire. Są to perfumy właśnie z feromonami. Początkowo kupiła je moja kolezanka i tak sobie zachwalała,że postanowiłam i ja przetestować. Nie były drogie a i ta kończyły mi się moje perfumy tak więć pomyślałam sobie czemu nie. Pierwsze wrażenie pozytywne. Długo się trzymają na ciele maja również świetny kwiatowy zapach. Butelka taka sobie, mogłaby być ładniejsza ale nie zwracam uwagi na opakowanie ale na to czy zapach mi się podoba czy nie. Przetestowałam w pracy i wśród znajomych i jednak było tak jak pisał w swoich książkach Lew Starowicz. Zapach ma bardzo duże znaczenie i rzeczywiście działa na innych :wink: Potem o nich zapomniałam, minęło 2 lata i wyjęłam je z szuflady całkiem niedawno. Przetestowałam po raz kolejny i nadal spoko.

Ja kocham perfumy Mercedes Benz jasne różowe piękne są :slight_smile: ale moje serce skradł tez Giorgio Armani i jego Aqua di Gioia <3

Ja niestety nie toleruję większości perfum, bo od razu dostaje bólu głowy i nie jestem w stanie funkcjonować. A w ciąży drażni mnie nawet zapach kremu.
Dlatego dla mnie najlepszym wyborem jest Moschino I love love…trudno, że od lat pachnę tak samo, ale to jest nieliczny zapach który nie przyprawia mnie o ból głowy a przy tym baaardzo mi się podoba.

Wydaję mi się ze jest to dość indywidualna sprawa bo każdemu podoba się co innego. Co więcej mi po każdej ciąży zmieniał się gust i używałam zupełnie różnych marek i różnych nut zapachowych. Ale bardzo lubię prawdziwie perfumy

Te same perfumy mogą inaczej pachnieć na dwóch różnych osobach.
Ja lubię davidoff cool water

Czyli jednak coś w tym jest i? :wink:

No działa chociaż bałam się początkowo, ze podczas tych 2 lat nieużywania feromony wywietrzały. Jednak okazało sie,ze nie wywietrzały. Ani trwałość, która jest bardzo dobra (jak sie psiknę to następnego dnia czuję jak pachną na szalikach, na ciele już trzymają się o wiele krócej - tka do 5-6 godzin ale jak na tę cenę to i ak jest dobrze). Może zasługują w tym jak je przechowywałam, w szufladzie a nie na wierzchu. Jeszcze zastanawiam się nad silniejszą wersją.

MISS DIOR ABSOLUTELY BLOOMING <3
DKNY Be delicious też super :slight_smile:
a z takich tańszych to mexx ma przyzwoite zapachy

a ja uwielbiam wodę z tńszej półki c thru

To jest jakaś inna wersja tego zapachu? Nie jest przypadkiem tak,ze jest wersja dla kobiet i dla mężczyzn?

serio, polecam Wam nenes.pl , będę dziś sama ponownie składać zamówienie na perfumy. Pachną jak oryginały, trzymają się tak samo długo, teraz w swojej ofercie mają nowości, np. Guccii Bambo, który jak dla mnie jest genialny :slight_smile: ostatnio mama moja dostała próbkę w jakiejś perfumerii , zauroczył mnie :slight_smile: a przy tym jak zapiszecie się do newslettera dostaniecie 10% rabatu :slight_smile:

Moim zdaniem perfumy, to osobista sprawa. Każdemu podoba się coś innego. Najlepiej wybrać się do perfumerii i samemu znaleźć taki zabach, który będzie unikatowy. Natomiast bez zastanowienia mogę każdej kobiecie polecić kosmetyki z http://goldenrose.pl/ jestem pewna, że je znacie. Dobra Jakość i niska cena w jednym.

Perfumy-temat rzeka…każdy ma jakiś swój ulubiony, co nie koniecznie odpowiada drugiej osobie…w dodatku jeden perfum może inaczej pachnieć na kimś innym…ja w ciąży nie tolerowalam ciężkich perfum, przede wszystkim męskich i mojego ulubionego alien a I jadore.innymi które lubię to naomi cambell cat de Luxe, versace bright crystal, różowa lacosta, b.spears midnight, armani diamonds :slight_smile: kobieta zmienna jest ja używam kilku perfum, zależnie od pory dnia, nastroju, czy też do pracy czy na wyjście…W domu najczęściej używam mgiełek do ciała różnie albo kwiatowych albo owocowych…A na wyjścia mocniejszych perfum.

Dokladnie co do perfum to kwestia gustu co komu jaki zapach sie podoba…moje ulubione perfumy to z avon purblance biała i różowa., celebre i percive kocham je;-). A ostatnio dostałam w prezencie Katy Perry Royal Revolution i jak tylko sie nimi raz popsikalam to kazdy sie mnie pytak co to za perfumy i nieraz wyperfumuje sie tylko dqa razy rano a na wieczór raz byla sutuacja ze bratowa siw zapytala co mam.za.super perfumy to bylam zdziwiona ze je jeszcze czuc;-)…ale.sa dla tych które lubia troszke slodkie bo one sa delikatnie slodkie;-)

Ewcia też lubię zapach Pur Blance z Avonu, ale tylko białej :slight_smile: szkoda tylko, że nie są one trwałe, wg mnie zapach trochę za szybko się “ulatnia” ;/

Ja bardzo lubię perfumy z Mexxa. Mają delikatne zapachy.

Każdy musi znaleźć swój zapach, bo te same perfumy mogą różnić się w zapachu na danej skórze. Pachną podobnie, ale jednak różnica może być.