Dolce Gabana _the one jest cudowny
Zamawiam często bardzo fajne i intensywne perfumy na stronie FM oraz Ambra perfumy, są tanie a dobre. Polecam!!!
Również swego czasu kupowałam perfumy z avonu i fakt jakoś ten zapach mi szybko wietrzal a wiadomo że co godzinę pryskać się człowiek nie będzie…moja koleżanka korzysta z perfum z Oriflame z kolei i nie wiem czy faktycznie są lepsze czy akurat na niej tak długo pachną - naprawdę. Była w gościach w południe na kawie to jeszcze wieczorem w korytarzu było czuć jej perfumy ;)) miała chyba te różowe paradis albo coś w tym stylu
U mnie w pracy handlowali podróbkami po 100 za flakon ale tak jakoś wyszło że się nie skusiłam na żadne teraz u fryzjerski swojej widziałam że ma jakieś wstawione ale niestety nie miałam czasu przejrzeć . Parę lat wstecz miałam dostęp do małego sklepiku gdzie można było kupić 30ml podróbki oryginalnych za 15 zł. Też były ok.
Ale prawda jest że te same perfumy na każdej z nas będą pachnieć niestety inaczej więc nie ma co się sugerować tym jak ktoś pachnie ;))) już taka nasza natura he he
Ostatnio dostalam męskie i damskie perfumy od Vabun.
Są niesamowie Polecam jak najbardziej
Te same perfumy na każdej z nas będą inaczej pachniały więc nie ma co porównywać.
A jak ktoś ma możliwość kupienia testerów to polecam jak najbardziej. Testery dłużej trzymają się na skórze.
Perfumy z Oriflame czy Avon jak dla mnie lipa bo zapach krótko się utrzymuje.
Mój nr 1 - różowe jabłuszko Be Delicious.
Niestety podróbki oryginalnych zapachów, czy perfumy z Avonu bardzo krótko się trzymają. Aby było je czuć trzeba co jakiś czas używać ich w ciągu dnia.
Ja osobiście nie mam ulubionego zapachu - bardzo lubię perfumy z piżmem lub jaśminem - czy wiecie może w których - fajnych jakościowo perfumach jest któryś z tych zapachów?
P.S - Kiedyś używałam tylko Pumy białej, ale niestety wycofali ją z produkcji
Jaun Paul <3
jak ja kocham ten zapach… zawsze i wszedzie pasuje.
To jest mój zapach <3
Ja uwielbiam euphorie Calvina Kleina
http://www.sephora.pl/Zapachy/Dla-Kobiet/Black-Opium-Woda-Perfumowana/P1920022
Cudowny perfum i bardzo intensywny . Wart jest swojej ceny
Versace vanitas, piękne,
Calvin klein obsession night
Elisabeth arden NYC i 5th avenue
- Chanel Chance
- Chloe Chloe
- Moschino Love LOve
Na co dzień używam wód perfumowanych z Avonu, uwielbiam Little Black Dress i wszystkie jego odmiany…
A z takich lepszych perfum to moim faworytem jest Kalvin Clain Obsession Night
- Chanel - chance
- https://nutrisbook.com/vydox/
Mi obssesion Night całkowicie nie podszedł, mogę oddac za pódarmo
Jedne i jedyne które prawdziwie uwielbiam Miss Dios Eau Fraiche niestety nie produkowane już, więc dostać jest ciężko ale na szczęście jeszcze do zdobycia , podobno mają czekać pod choinką
Gdy szkoda mi było kupić własnie je a wcześniejszy flakonik wykorzystałam kupiłam czarne Mexx ale to jednak nie to i nie moja miłość, mimo że zapach ok
Ostatnio powąchałam Gucci Bloom i przepadłam…
Już wiem co kupię sobie po świętach <3
Mi tak sie spodobał Black Opium. Powąchałam w drogerii i teraz czekam na gwiazdkowe prezenty mam nadzieję, że pod choinką ten zapach będzie dla mnie czekał
Pięknie pachnie A więc życzę Ci tego, oby go znalazłam pod choinką
A jeśli nie, to w jakiejś dobrej przecenie poświątecznej