Ja też bardzo lubię euphorię, obssesion night może być, ale już nie jest taka super. Nie przepadam za tymi perfumami z avonu, jeżeli już to z oriflame.
a Avonu wąchałam tylko wodę perfumowaną LIfe ( w miare nowa) ta przypadła mi do gustu
Każdy ma własne ulubione to na pewno:)
Ja mogę od siebie polecić Panthera (zapach jak znana, ale wycofana już szara Puma), oraz Gushi Flower czy Manhattan. Najlepsze wersje de luxe z wyższym zaperfumowaniem tym bardziej, że różnica w cenie niewielka a co lepsza jakość i starcza na dłużej to moje:) Warto z edp24.pl kupować na promocjach perfumy
Calvin Klein
Elizabeth arden i Coco chanel ale mój mąż nie lubi tego zapachu
Ja aktualnie nie mogę znieść mocniejszych zapachów
Raz się psiknęłam miss dior na wyjście i potem aż mnie nosiło. Przed ciążą lubiłam:
Dior Poison Midnight
Chanel Allure
Miss Dior
Z psikaczy na lato Puma Jamaica 2
Bardzo lubię Black Little Dress Avon
Ale tak naprawdę wciąż poszukuję idealny zapach dla mnie
Marta w ciąży mam to samo, mogę nawet żadnych nie używać. Jak mam lepszy dzień to tylko delikatniejszy zapach. Perfumy są strasznie indywidualną sprawą, dlatego nie lubię ich odstawać w prezencie, a niestety znów dostałam niedawno.
Ja korzystam ze Slimetrol na forum są opinie dobretabletki.pl - Blog tematyczny o zdrowiu, suplementach, sporcie. ale i też lubię Calvina.
Ostatnio wachalam Chanel Viva- pięknie pachnie. I Meg a długo się utrzymuje.
Dobrze mi się zamawia perfumy na https://www.testerownia24h.pl/. Świetna obsługa, krótki czas oczekiwania no i przede wszystkim mają na stanie chyba wszystkie możliwe zapachy świata, same ekskluzywne marki, jak Dior, jak Chanel, Boss, czy moje ukochane Burberry Body ;-)!
Testery są całkiem spoko jesli ma się ochotę na kupienie perfum dla siebie, ale jeśli chcemy kupić na prezent to odpada.No chyba,ze dla mamy czy siostry.Ale nie wyobrazam sobie sprezentowania takiego testera komuś z dalszej rodziny czy koleżance. Perfumki muszą być ładnie zapakowane i koniecznie z korkiem…
Widzialam strony z odpowiednikami perfum, jednak sama wolę kupować oryginały. Odpowiedniki zwykle sa słabsze oraz jest to jednak inny zapach. Podobny ale jeśli porównacie oryginał z odpowiednikiem to będzie spora różnica.
Polecam to miejsce:
Mają dobre promocje na wiele firmowych zapachów. No i obecnie jest tam dobry kod rabatowy WIOSNA2019 . Jak wpiszecie to dodatkowo wartość zamówienia obniży się Wam o 10 zl.
na stronie francuskieperfumy są fajne podróbki znanych perfum za grosze
Super są perfumy Rihanny dostępne w Rossmannie np. ten czarny jest mocny dość słodki kosztuje koło 200 zł ale utrzymuje dość długo . A z tanszych na wiosne świetne są z adidasa ten rózowy np
Moje ulubione i długo zapach się utrzymuje la vie est belle i carolina herrera
Ja lubię perfumy Si
Moje ulubione to si , dolceqgabana light blue , Versace , Gabriela sabatini różowa. A po za tym wiele wiele innych ale te używam najczęściej
Nati Dla mnie si są okropne...ale wiadomo każdy ma inne preferencje zapachu.Mi ostatnio spasowało Beauty Calvin Klein i uwielbiam z Avon Today...Chociaż Gabriela Sabatini rownie pięknie pachnie i kojarzy mi się ze stanem singielki�
A ja lubię Versace BrightCrystal :)
Bardzo podobają mi się takie świeże zapachy.
Jednymi z moich ulubionych są Alien od Thierry Mugler, zapach utrzymuje się bardzo długo i jest nieziemski. Natomiast w lecie wolę używać lekkich zapachów jak Kenzo Amour Make me fly czy Tommy Hilfiger girl