Jakie perfumy polecacie

Oj jestem fanką Pure Poison Diora jak Ty !

Od siebie mogę polecić Nina Ricci Premiere Joure.

Cały czas myślę nad kupieniem Si lub La vie Est Belle jednak teraz są tak popularne że tylko to mnie powstrzymuje ;)

Możesz sprawdzić też Aqua di Gioia jednak po absolutnym zachwycie pod koniec 100 ml butelki już się znudził i tak sobie stoi na półce czego nie było przy Pure Poison.

Powodzenia w szukaniu nowych zapachów ;)

Dodam tylko że jeśli chodzi o ceny to ja szukam testerów na allegro.

Czasami się udaje w dobrej cenie choć wiadomo jest ryzyko że trafi się na kogoś kto oszuka i to nie będzie oryginalny zapach.

Raz też kupiłam zaraz po świętach Bożego Narodzenia perfumy oryginalne i prawie nowe, po prostu komuś zapach nie podszedł..

I w Hebe jakiś czas temu były duże przeceny więc warto się rozglądać ;)

Paulina a czy ten zapach Poison jest w podobnej nucie co Aqua di Gioio? Lubię Armaniego i chętnie bym coś podobnego kupiła. 

Kverve, raczej inny typ. 

Pure Poison jest cięższy, bardziej kobiecy ale też wieczorowy jak dla mnie ( choć używałam na co dzień ;) )

Aqua di Gioia jest świeższe i lżejsze. Bardziej codzienne.

Ale teraz właśnie już nie podchodzi jakoś ;)

Może to chwilowe ;)

Jest dużo pięknych zapachów i wiele nut zapachowych każdy lubi co innego

A rozumiem ja właśnie lubeie te świeższe ale coraz mniej ich jest tak mi się wydaje. 

Kverve czy ja wiem zależy gdzie kupujesz perfumu ☺

Ja używam givenchy. Pięknie pachnie 

Nati jak idę do Douglasa albo Sephory to mam wrażenie że większość jest ciężkich, kwiatowych zapachów. 

Kverve to możliwe ja używam cały czas takich samych to może dlatego tak tego nie widzę ☺

Calvin Klein tez są ładne;)) 

Martyna moj mąż używa celvina idealne są męskie ☺

A jakie konkretnie polecacie z tego Calvina? 

Męski  to Calvin Klein, IN2U Him mąż używa 

Mama i siostra mają te 

Martyna dzięki, kiedyś moja mama też je miała, ładny zapach. 

A znacie jakieś perfumy z nuta zawierająca bez lilak? 

Lilak a co to kwiat ?

Lilak  to bez;) ja uwielbiam zapachy słodkie jesli chodzi o kwiaty  to lilie  goździki  ;)

Ja uwielbiam wszystko co słodkie, lubię nuty wanilii, kokosa innych owoców w perfumach. 

Nati Bez Lilak :D to te fioletowe co teraz kwitnie :p

Kupiłam wczoraj właśnie Lanvine z taką nuta, właśnie przyszedł i go testuje.