Jaki styl ubierania lubicie?

Porody rodzinne powinny polegac na tym , ze my rodzimy a faceci przechodzą kurs :rofl::rofl:

Jak na rodziłam przez cc to oczywiście nie wolno było w godzić mężowi na sale bo to operacja ale ostatnio widziałam że się chwalą w tym szpitalu że mogą tatusiowie być za parawanem od strony głowy mamy i uczestniczyć w porodzie…… szkoda że dopiero teraz bo bym chciał żeby był mój mąż

O kurczę sporo hahah

U mnie tez byla taka opcja ze bedzie cc ze wzgledu na to ze mala obróciła sie doslownie na ostatnia chwile , ale wiem , ze moj maz by padl tam na sali operacyjnej przez sama swiadomosc co sie dzieje :see_no_evil:
Zreszta na ostatni etap porpdu tez poprosilam zeby wyszedl , chcialam sie czuc komfortowo i w razie co nie narazac go na trudne widoki . Caly czas stal pod drzwiami , widzialam jak przezywal .

No oczywiście to w dużej mierze zależy o chłopa :star_struck: mój pewnie też by zemdlał hahaha

Hahah dobrze że same sobie zrobimy jeszcze jakieś fotki bo tak byśmy nie mieli wcale zdjęć z dziecmi naszymi :smile:
Ja sobie już zaklepałam mkejsce na sesję z okazji dnia mamy :blush:
@Michaska u mnie e szpitalu tak było i mój się dowiedział późno że przenieśli mi cc na dzień wcześniej i nie przyjechał :slightly_frowning_face: a pytali się czy będzie …:pensive:

W sensie że mógł uczestniczyć w cc? No to fajnie, szkoda tylko że nie dał radę być przez tą zmianę

Ja mam w planach conajmniej raz w roku chodzić na takie sesje rodzinne. Zeby miec na pamiatke jak mala sie zmianiala rok po roku , zreszta my tez :grin:

1 polubienie

Jeju , ja tak nie lubię imprez przez właśnie szukanie sukienek , co tu ubrać , gdzie to kupić :sweat_smile::see_no_evil: my idziemy w czerwcuna wesele i najlepiej to bym nawet nie poszła :sweat_smile::rofl: @JoannaMP u mnie po aktualizacji nie widzę ile mam zdjęć , nie wiem czemu a co do sesji to ile u was mniej więcej kosztują ?

O tak kiedyś będziemy wracać do takich zdjęć że wzruszem :slight_smile:

Takie sesje są fajne ale to są dodatkowe koszty. Ja i taktownie zdjęcia maluchowi co dziennie lub kilka razy w tygodniu i już teraz jak oglądam zdjęcia jak miał miesiąc to ledwo go poznaję

No u nas 10 zdjęć 600 zł

To nieźle. Ja jak robiłam research to 800 zł i 5 obrobionych zdjęć raptem

Czesto fajnie poszukac poczatkujacych fotografow . Ta branza tak sie rozrasta , ze u mnie w okolicy co chwile pojawia sie ktos nowy . Takie osoby bardzo sie staraja a i koszt jest duzo nizszy

Dokładnie mógł uczestniczyć, w tamtym roku wprowadzili to akurat w naszym szpitalu , szkoda że nie dał rady przyjechać bo raczej to już ostatnia ciąża u nas była :smile:
@JoannaMP o tak fajnie tak robić co roku, ja taką sesję robiłam z pierwszą córka dopiero jak zaszłam w drugą i trzecią nie robiłam sesji na dzień mamy bo albo się źle czułam albo już miałam sesję brzuszkową😆

1 polubienie

Ja teraz czekam az mala bedzie dreptac i kupuje jej sukienke taka jak moja slubna i idziemy na sesje :heart_eyes: juz sie nie moge doczekac

2 polubienia

Ja mam w czerwcu wesele i muszę pomyśleć jak mojego małego dżentelmena ubrać elegancko. Widziała różne ładne eleganckie stroje dla maluszków

1 polubienie

Ja też musiałam sobie zwiększyć bo tel mam od 5 lat i wgl zdj nie usuwam :blush: wkoncu muszę się zabarwc za porządek w nich i wywołać bo szkoda jakby przepadło , ja bym się chyba załamała :smile::face_with_hand_over_mouth::rofl:

Oo będziecie mieć cudną sesję koniecznie jak już zrobisz pochwal się tu na forum zdjęciami :heart_eyes:

Ja też sobie to obiecuję ale jak juz robię to to tak na tym czas zlatuje ze szok