Jaki styl ubierania lubicie?

Moze mala czarna ? Taka zwykla czarna sukienka . Nie bedzie sie zbytnio wyrozniac a nie bedzie tez w razie co “za malo”

1 polubienie

Najlepiej iść w klasykę , mała czarna zawsze się obroni do tego uśmiech na twarzy i wyglądasz pięknie :two_hearts:🩷

1 polubienie

Dobra dziewczyny przekonałyście mnie idę w vzasnej sukience :smiley: makijaż se strzele i będzie ok , jeszczw włosy muszę pomalować bo odrosty już mam :rofl:

Najbezpieczniejsza opcja :blush: nie bedzie to zbyt wyniosla wieczorowa kieca ani zbyt codziennie . Idealny wybor ! Daj znac po imprezie czy dobrze sie bawilas i jak wyszlo :wink:

Dobrze może mąż mi strzeli fotkę jakąś :laughing: albo razem sobie strzelimy , bo zbieramy wspolne zdjęcia do albumu naszego wspolnego gdzie mamy zdjęcia gdzie jesteśmy tylko my razem .

Ja to musze zawsze mezowi orzypominac zeby zdjecie mi , czy nam z corka zrobil :see_no_evil: zawsze zdjecia robie tylko ja , i potem sama nie mam zadnych zdjec na ktorych jestem :rofl:

No to pięknie, udanej zabawy :smiling_face: i dawaj znać po jak było

1 polubienie

Mam tak samo , jak już sobie pomyślę fajnie by było mieć jakąś pamiątkę z danej chwili to leci teks ,zrób mi zdjęcie „ :sweat_smile: jak to by nie mógł sam raz na jakiś czas się domyśleć

Dokladnie ! Dokladnie tak ! Jak nie powiesz to nie zrobi , jezu moj maz chyba ma tez druga zone :see_no_evil::sweat_smile: identyko jak Twoj pod tym wzgledem :rofl::see_no_evil:
Dlatego jak gdzies idziemy i sie zrobie , to odrazu mu mowie , ze ma zrobic nam zdjecia bo bedzie awanta

Mała czarna plus makijaż będzie idealnie :star_struck: a jeszcze jak świeży kolorek zrobisz to w ogóle elegancko :smiley:
Udanej imprezki! :star_struck:

1 polubienie

Haha too samo :sweat_smile: ja jakich zdj mam najwięcej to selfie :selfie: :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Ja tez :see_no_evil: ale jak wywoluje i wiekszosc to selfie to mi tak dziwnie i dlatego zmuszam go do robienia zdjec takich normalnych. Najgorsze jest to , ze naczelnym fotografem rodzinnym jestem ja , wiec nawet jak ostatnio bylisny na chrzcinach bratanka to ja robilam zdjecia , wiec kazdy jakies ma . No kazdy tylko nie ja :rofl: ostatecznie tez wyklocilam sie zeby i mi pare zrobili , ale wiecie oni mqja takie nie pozowane , z zaskoczenia , a ja stojace i gapiace sie w obiektyw :sweat_smile:

1 polubienie

Hahaha no znam to my siebie rozumiemy wtedy najlepiej :face_with_hand_over_mouth: nie wiem jak się sprawdza ilość zdj na iPhonie ale tam jest tego masaaa u nas nikt tyle nie ma . Jaa do nich mówię ,zobaczycie przyjdziecie do mnie na starość abym wam pokazała jakie ładne zdjęcia mam wasze”:rofl::rofl::rofl:

Ja mam teraz na telefonie ponad 15 tys zdjec :sweat_smile:

A najgorsze jest to , ze ledwo sie “impreza” skonczy a juz jest milion wiadomosci “wyslij zdjecia”

Ja mam to samo, i albo się upominam a żeby mieć więcej zdjęć z dziećmi to mam selfika i sobie z nimi strzelam fotki, bo tak by wyglądało jak by dzieci matki nie miały bo na zadnym zdjęciu w albumie by nie było :smile: a tak strzelam sobie z nimi sama :smile:

Problem właśnie jest w tym że też nie każdy robił ładne zdjęcia. Ja się starałam robić fajne(oczywiście nie są idealne) ale wkurza mnie jak inni robią tak niechlujnie i są albo poruszone albo obcięte nogi albo głowa …… cykają albo bez sensu. I moje się bliskim podobaja ale mi już ich mniej …. Tak samo miałam na chrzcinach synka a tam nie mogłam za bardzo fotografować :laughing: no ja już musiałam zwiększyć dysk w iCloud bo mi się zdjęcia nie mieściły a przy małym to mam sporo i zdjęć i filmików

Właśnie mi uświadomiłaś że też będę miała problem ze zdjęciami z chrzcin bo zawsze ja robię zdjęcia. Najgorzej że inni jak robią zdj to nie zwracają uwagi na szczegóły, że np poduszka do karmienia leży na kanapie w kadrze, albo koc jest rozwalony. A już najbardziej mnie denerwuje jak mąż robi zdjęcia niezwracając uwagi że na stoliku kawowym stoją kubki, butelka synka piloty itp mam wrażenie że wtedy jest „bałagan” na zdjęciach. Już pomijam fakt że mąż mi nie powie żebym poprawiła włosy bo źle wyglądają na zdj albo żebym się wyprostowała. Pierwsze zdjęcia z synkiem mam jak ciągle jestem zgarbiona lub dziwnie stoję

No tak jest. Trzeba samemu o to zadbać. Ja też przez to że robię zdjęcia to jestem na nich rzadko. Mały ma tysiące zdjęć a ja z nim jestem zaledwie na kilkunastu. Muszę ciągle męża prosić by zrobił mi zdjęcie :crazy_face:

@Michaska @Sylwiaa mam to samo , ja zawsze sie staram zeby zdjecie bylo estetyczne , a jak robi mi ktos to albo smietnik w tle , albo butelka na stole , albo kapeć i nie da sie tego wytlumaczyc :sweat_smile: na chrzcinach robilam ladne portrety a ja dostalam zdjecie z cala salą , kuchnią i pania kelnerka ktora szla z boku . Ja robie kilka , zeby moc wybrac to najbardziej korzystne , bo czasem ktos zamknie oczy albo zrobi dziwna mine , ja mam jedno i musze sie cieszyc z tego co mam , nawet jak wygladam jak kasztan :rofl:
@Mama03 ja zawsze mowie , ze wedlug mojejbgalerii zdjec moj maz jest idealnym samotnym ojcem :sweat_smile:

3 polubienia

Nooo to jest najgorsze jak trzeba się prosić o zdjęcia, a u mnie to samo właśnie :face_with_peeking_eye::sweat_smile: w mojej galerii zdjęcia synka samego lub z mężem, a mnie nigdzie :face_with_peeking_eye::woman_shrugging:t2: normalnie jak się śmieją, i dokładnie jak mówisz, że wg mojej galerii to też ojciec samotnie wychowujący dziecko i rzeczywiście tak to wygląda :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::joy: a jak już doprosze się o foty to tylko słyszę weź lepszą minę zrób, bo dziwna jest, a jak już mam się prosić i sto razy powtórka zdjęcia żeby było widać nas a nie 90% zdjęcia to ściana to już mam nerwy i na tym wywalczonym zdjęciu wyglądam jak za karę :face_with_peeking_eye::sweat_smile: