Jaki styl ubierania lubicie?

Ja ostatnio kupiłam sobie spodnie wide leg bo mi się podobają :smiling_face:

Ja to mam mieszany styl zależy jak leży i od humoru hahah

2 polubienia

Ja tak samo u mnie mieszany styl :smile: od święta lubię sukienki a na codzień już jak leci zależy od pogody​:smile:

Ja odkąd pracuje zdalnie to przeważa u mnie styl sportowy :joy: zwłaszcza w domu…… ale oczywiście na wesela czy inne okazje to sukienka też się znajdzie :upside_down_face:

Ojj żeby tylko wypadało , to i na wesele szla w stroju sportowym :face_with_hand_over_mouth::smiling_face::rofl:

1 polubienie

w domu , na zakupy i na spacery styl sportowy
jakieś wyjścia do lekarzy gości to już taki elegancki
a imprezy to na bóstwo

Hahaha ja na imprezach już dawno nie byłam :crazy_face: więc już nawet nie wiem jak się ubrać :face_with_peeking_eye:

Ja byłam teraz na weekend, ale fajnie tak wyjść i oderwać się od codzienności. Mała była z nami grzecznie spała , ze słuchawkami na uszach :grin:

Czasem dres czasem sukienka :joy:

U mnie po porodzie wjechal sportowy :see_no_evil: i sie utrzymuje juz 7 miechow . A przed ciaza to lubilam tak codziennie, czyli sweterek , spodnie. Albo koszulka i spodnie . Mega prosto , bez nadrukow , swiecidelek . Za to moja mama to chodzaca choinka , albo sylwester . Sroka w ludzkiej postaci . Lubi sie blyszczec , ale w tym wszytskim ma dobry smak , bo naprawde dobrze wyglada i potrafi dopssowac sobie części garderoby

Dobrze jak ktoś ma w takim ubiorze smak , bo ja takiego stylu nie lubię w ciągu roku to mogę coś z cekinami jednego dnia ubrać na sylwestra, ewentualnie karnawał a tak to lubię bardziej stonowane kolory

Znaczy sie troche poplynelam :sweat_smile: moja mamuska nie chodzi w cekinowych spodniach i bialych futrzastych kozaczkach :rofl: bo troche tak to mzona bylo odebrac :rofl:
Ona lubi blyskotki na zasadzie jakis cyrkoni i takie nietypowe rzeczy . Napewno ucina sobie kilka ladnych lat :grin:

Ja mam za tydzień imprezę integracyjną idę z mężem bo to z jego pracy się spotyka cała grupa i jak ktoś chce to idzie ze swoimi połówkami, a ja nie wiem jak mam się na takie spotkanie ubrać. Ogólnie lubie jakieś proste sukienki ale nak będę sama w shkience będzie śmiesznie :see_no_evil:

Dla mnie to jest zawsze odwieczny problem jak się ubrać :rofl:

Właśnie u mnie to samo , tam będą wypindrzone laski , z tego co mąż opowiada to wszytkie po botoksach , kazda ma usta wypełnione :see_no_evil: ja bez botoksu i ust wypelnionych ale nie chcę iść w dresówkach i nie wiem co ubrać nawet​:see_no_evil: ogólnie to nie mam ochoty nawet iść ale mąż się uparł że chce iść a bezemnie nie idzie​:see_no_evil:

Oooo jeny to ci osobiście współczuję bo też nie lubię przebywać w towarzystwie takich ,nabotoksowanych , lasek :flushed: nic miłego większość oczywiście nie wszyscy zawsze to tacy sztywni sztuczni ludzie

A jakiego typu ta integracja? Będzie bardziej sportowo w dzień czy raczej wieczorna impreza? Jak wieczorna to może ubierz tak zwaną małą czarna ? To ma być wyjście do restauracji czy potańcówka?
Nie nastawiaj się źle, czasem dziewczyny poprawiają urodę ale to nie idzie w parze z byciem pustym w środku. Mogę być fajne…… ja bym z góry nie szufladkowała. Napewno będzie fajna zabawa i się trochę oderwiesz od codzienności a z własnego doświadczenia wiem że im mniej chce się iść tym później fajniejsza imprezka :grin:

Odwieczny problem , ja tez zawsze sie martwie czy jak zaloze kiecke to bedzie pasowac :sweat_smile: a z koleji jak ubiore sie “na codzien” to czy nie bede odstawac od reszty towarzystwa . Bardzo lubie jak na takich imprezach jest istalony z gory dresscode
Kiedys u mnie w firmie bylo spotkanie przed swietami . Cos ala “wigilia” no tlum ludzi , bo wszyscy , od pracownikow az po menagerow , szefostwo , wlascicieli . No i strasznie to wyszlo , bo polowa przyszla odwalona jak stroz w bozecialo a niektorzy przyszli po prostu w ciuchach codziennych po pracy .
Ja wzielam sobie ciuchy na przebranie , chociaz w sumie wcale nie musialam , bo chodzilam elegancko ubrana , ale jakos czulam taka potrzebe . Na nastepnych imprezach juz bylo z gory jak powinno sie ubrac

Nie no nie mówię że są te dziewczyny jakieś zepsute od srodka czy coś thlko chodzi mi że będą odstawione i nie chce się przy nich czuć jak szara musz​:blush::grinning: muszę coś wymyślić w co się ubrać, a spotkanie będzie w restauracji, klubie coś takiego :grinning:

:grin: rozumiem, teraz fajnie wygląda łączenie stylu eleganckiego ze sportowym, na przykład sukienkami i trampki :upside_down_face: ja bym się tak nie przejmowała tym jak inne będą odszczelone …… najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła w swoim stroju i z sobą samą.

1 polubienie