Pewnie , ze cos wrzuce . Ale jeszcze troche czasu musi minac , mala dopiero chce siadac ale nie wie jak sie do tego zabrac ![]()
![]()
Ja mam dużo screenów pomiędzy zdj , coś mi się podoba to zaraz screen i nazbiera się tego bardzo dużo ![]()
![]()
![]()
Mój synek dopiero do góry podnosi głowę jak leży na plecach widzę że powoli próbuje się podpychać rączkami do siadu … mam nadzieję że niedługo się to uda i zacznie siadać
bo obroty ma opanowane na perfecto:smile:
Fajnie tak patrzeć na maluszek zdobywa kolejne kamienie milowe w rozwoju
Dokladnie tak ![]()
Jejku taaak , to zawsze taka radosc . Pamietam jak mala 1 raz sie obrocila sama na brzuchol , tak samo jak zaczela sie krecic w kolko na brzuchu . No kurcze tama radosc jakbym w totka wygrala
i zaraz wiadomosci do wszytskich , zeby poinformowac , ze zdobylismy kolejna umiejetnosc ![]()
chociaz teraz mala nauczyla sie wystawiac jezyk i pluć
zaraz jest cala mokra ![]()
@JoannaMP To ja robię foty albo kręcę filmiki i potem rozsyłam
mnie mój maluch wczoraj pierwszy raz ugryzł swoimi 5 zębami …. Taki nicpoń
Mój synek ma teraz fazę na takie plucie- robi ustami „brrrrr” i ślina jest wszędzie
ostatnio zostawiłam go na 5 min na macie, wracam a tam całe body mokre. Chyba będę musiała więcej ubranek dokupić albo robić pranie codziennie bo w tym tempie to zabraknie nam ciuszków- przebieram go kilka razy dziennie bo cały mokry jest, a wcześniej raz dziennie go przebierałam i pranie jego ciuszków robiłam raz na tydzień lub co 1,5 tyg
E to mi się zdarza przebierać go raz góra dwa razy dziennie …. Niby ma dużo śliny ale też chodzę za nim i ściereczką mu wycieram
Ja tez przebieram mala milion razy dziennie
o tak o to brrrr mi chodzilo , ale nie wiedzialam jak to “fachowo” nazwac ![]()
![]()
w ogole nawet jakbym karmila ją najuwazniej na swiecie , ale tak naprawde z paczka chusteczek i sliniaczkiem to ja nie wiem jak ona to robi , ze pozniej nawet stopy ma brudne
i wyglada jak maly morusek
ja kupilam sucharke bebnowa ze wzgledu na jej ciuszki … bo nie mialam juz gdzie suszyc . Nedne je zdazyly wyschnac a juz w kolejce 2 partie kolejne czekaly ![]()
Ja wlasnie nie miałam miejsca na suszarkę bębnową. Ale wiruje nastawiając 1000 obrotów i na drugi dzień są suche
U synka najgorzej jak mu się przypomni o nowej umiejętności plucia podczas picia mleka
wtedy on jest cały brudny z mleka i ja
też korzystamy z suszarki. @Michaska my w mieszkaniu nie mieliśmy miejsca na suszarkę i kupiliśmy pralkosuszarke ale mega mnie denerwowało że wiecznie pralka była zajęta (bo prało i suszyło) i musiałam codziennie jakieś pranie robić. A teraz mam po prostu dzień prania gdzie piorę nasze ciuchy, synka, koce, pościele, ręczniki itd chociaż funkcją suszenia była bardzo przydatna z ręcznikami i pościelą
Malej sie przypomina jak probuje ja usypiac
wtedy piski , krzyki i brrrrr najlepiej wchodza
chociaz Ty masz gorzej ![]()
A ta pralko suszarka była ok? Czytałam różne opinie i jestem ciekawa czy dawała radę? W sensie czy dobrze prała i czy fajnie też suszyła. Gdzieś czytałam że nie wszystkie rzeczy można w niej suszyć bo się niszczą ale koce czy pościele można i to jest super
Prało dobrze ale z suszeniem średnio, tzn z suszeniem pościeli i recznikow była mega zadowolona. Co do naszych rzeczy to tak średnio, no i największy minus jest taki ze jak chcesz coś wyprać i wysuszyć to nie wszystko co dawałam do prania nadawało się do suszenia a nie mogłam po praniu wyciągnąć 2-3 rzeczy żeby dalej suszyło
Aaaa czyli nie było tak że kończyło się prac, wyciągałaś ci nie chciałaś suszyć i dopiero suszyłaś ?
Już dokładnie nie pamiętam dlaczego mi to tak bardzo przeszkadzało, bo pralkosuszarke miałam ponad 3 lata temu, ale chyba lepsze były programy z praniem i suszeniem razem. Mogłam też osobno włączyć suszenie
Aaaa to moja to samo robi ![]()
jeszcze jak jej pokaże to naśladuje i cała mokra do tego między czasem uleje . I tak pralka może chodzić teraz na okrągło ![]()
Mój na szczęście jeszcze nie pluje ale ostatnio mnie ugryzł ![]()