Ja mam nadzieje, że lovela u nas też się sprawdzi, ale pewnie jak nie to przejdziemy na bobini
U nas lovela się sprawdziła
Becia pytanie do Bum ;)
U nas mimo iż pranie w lovelli to delikatne podrażnienie bylo ale moglo to być spowodowane ubrankiem lub czymś innym
Duzo jest pozytywnych opinii i o lovelli i o bobini jednak sporo właśnie czytalam o tych alergiach ze jest hipoalergiczny i nie uczula ale to tak jak pisze nie zawsze podrazienie musi powodować proszek.
Ja pralam w loveli i dzidziusiu no i nie mam zastrzeżeń do obydwu
Ja miałam też płyn bobini on też pięknie pachnie
Ja nigdy Bobiński nie miałam. A chyba tez taniej wychodzi niż lovela?
Dzidziuś i lovela chyba najbardziej popularne
Ewcia jak patrzy te proszki to zblizone maja ceny roznica kilku złotych tak naprawdę i tk tez zależy gdzie się kupuje,)
Bobini właśnie ponoc ma.ladny delikatny zapach
Proszek dzidziuś mam metke z tamtego roku i zaplacilam 42 zl. Bo wlansie odkopalam ten proszek zeby dac siostrze bo mi juz nie jest potrzeby a jej sie przyda
Bobini jest tani o wiele tańszy niż lovela tzn o wiele na bank o jakieś 3-4zł ale zawsze to coś
Możliwe ja kiedyś przeliczałam bo tam inna gramatura była proszku co do ceny to wychodzilo podobnie ale pewnie zalezy to tez od tego gdzie się kupuje
No własnie trzeba tez zobaczyc jak to jest z dozowaniem. Ja loveli i tak mniej wlewam niż zalecane jest na opakowaniu, bo mam wrażenie, że to o wiele za dużo
ja lubie konsystencje i zapach loveli ;)
w biedrze teraz duza butlea jest po 26 zl, mozna sie zaopatrzyc :)
Cena bym się nie sugerowala
Nie zawsze co najdroższe to najlepsze. Często trafia się fajne produkty w niżej cenie. Akurat lovela to dobra marka
Lovela tez w sumie na plus, bo chyba wszedzie jest
Ja bardzo lubię proszki i płyny lovela. Są stosunkowo tanie i dobrze dostępne. Dodatkowo mają przyjemny zapach ;)
Używam też odplamiacza jelp ze szczoteczką. Działa cuda!
Ja przy pierwszym synu uzywalam proszku i płynu loveli, aktualnie jestem w drugiej ciąży i również zamierzam używać tej samej marki, wszystko wyjdzie w praniu po porodzie czy dzidziuś będzie dobrze reagować na te środki tak jak syn, synowi nic po nim nie było ☺️
Słyszałam pozytywne opinie o Loveli, chyba najbardziej popularny wśród moich "dzieciatych" koleżanek
Ja do plam to jedynie szare mydlo, kupilam kilka zestawów z olx z plama niby taki stan idealny ;) zobaczymy czy zejdzie