Teraz na lovelle jest sporo promocji w stokrotce tez widzialam jakies promo
Anita nie wiem jak kiedyś ale w Biedronce najlepsze były promocje że najtaniej wychodziło. W Rossman też robią czasem promocje na Lovela
Ostatnio sprawdzałam to podobnie było na allegro to tez zawsze mniej tachania z zakupami oczywiście licząc że ma się smarta
Jakoś niedawno było za proszki te mniejsze po 15 zł w Rossmanie i w Biedronce od czwartku chyba też
Ja zawsze kupuje jak są w promocji lovelle w biedronce jak się kupi 2 szt ale ja zazwyczaj kupuje płyn a nie proszek.
Nie miałyscie kiedyś problemu z obojętnie jakim proszkiem, że zostawił Wam plamy na ubraniach taki białe i szarawe na ciemnych?
W rossmannie się nie opłaca - straszną przebitkę cenową mają nawet na promocjach. Ja zamawiałam jakiś czas temu na allegro, bo mam smarta i sie opłacało, a tak to widziałam właśnie, że biedronka ma ok cenę i czasami idzie dorwac w auchan
Ja lovelę biorę tylko na allegro w ich oficjalnym sklepie bo wydaje mi się najtaniej, choć nie porównywałam nigdy do promocji w biedrze.
Ja też wyprałam wszystkie ubranka w lovela - wybrałam proszek
A ile kosztuje w oficjalnym sklepie?
Monia w przeliczeniu wyszło za proszek 9,76 za kg. 80 zł za 2 opakowania po 4,1kg. Ale kupowałyśmy z koleżanką i jeszcze sobie wykorzystałyśmy zgromadzone na koncie monety. W sumie dałyśmy 150 zł za 8,2kg do białego i 8,2 kg do koloru
Ewcia podobnie ostatnio widzialam w biedrze w gazetce vos 39.99 czy jakoś tak niespełna 40zl ale to też jak masz smarta to po co dzwigac
Monia zależy gdzie. Różne są ceny regularne. Inna będzie w Rossmann inna w biedrze a jeszcze inna w PSS
ja w biedronce kupowałam
Na allegro się opłaca
no jak sa promki na smart to w ogole jest hit, wtedy wszystko sie bardziej oplaca :)
Najlepiej patrzec allegro i biedronka - jak ktos ma smart to wiadomo allegro, ale jesli nie to bardziej biedronka
No to chyba się opłacało. Ja kupuje płyn do prania ale zawsze w biedrze
Ja używam płyn do prania Bobini i płyń do płukania silan
A czemu nie kupujesz plynu bobiji nie sprawdził sie
ja go wcale nie używałam. lovela się od razu sprawdziła więc jej używaliśmy