Ja przy tej Loveli zostałam... sprawdziła się to cały czas w niej wszystko piorę. Ale fakt cenę też ma... trzeba na allegro polować na promocję, ja wtedy kupuję większą ilość i mam np na rok.
Lovella najbardziej chyba popularna ;)
Dobrze ze jest smart na allegro to jeszcze się opłaca zamawiać bo nie trzeba nosic a i cenowo wyjdzie taniej;)
Ja się zastanawiam nad bobini ale jeszcze nie kupowalam bo mam trochę czasu;) najpierw muszę ubranek trochę nakupic Zeby było co prać ;)
Właśnie miałam pytać o płyn lenor sensitive ;)
Ja przyxerugim dziecku tylko Lovela
Lovela chyba najbardziej się sprawdza
Ja to zaczynam chgva cudować;) No jak nie z wanienka mam.problem większą czy mniejsza to z proszkiem;) hahahha
Ewelaa to ja robiłam to samo jak coś było na promocji to brałam bo różnicy nie widzę pomiędzy tymi dwiema firmami
ja w biedronce kupiłam pamiętam jak byłam jeszcze w ciąży takie duże worki Loveli i na długo mi starczyło
Tak, w Biedronce się mega opłacają produkty z loveli i inna chemia w sumie też. Ceny o wiele niższe niż w Rossmanie.
Co do promocji w Biedronce to teraz jest -50% na drugie opakowanie pampersów Dada, więc warto dla tych, które używają ;)
Ja lovele zamawiam na allegro - wychodzi najtaniej
A widzialyscie w biedrze pieluchy 1 ? Bo ja jeszcze się nie spotkałam.
Anita nie zwracałam uwagi bo nie kupowałam takich tylko 2. Jedynki tylko z Rossmana za grosz odebrane miałam
No ja pomaleńku wyprawkę zaczynam kompletować i widzę że w biedrze są promo na nie a jedynki do 5 kg wiec bym wziela ze 2 paczki na rozzmana nie będę liczyć bo z tego ck piszecie to latwo przeoczyć te emaile;) a to w sumie duzo jje kosztuje;) najwyzej corka dla lalki bedzie miała;) jak zostanie trochę
Mi z Rossmana ostatnio przyszło powiadomienie że mam do odebrania balsam przeciw rozstępom za grosz ;)
Ostatnio w biedronce kupiłam dady te złote 1
A nie oliwkę?
Natalia u mnie też się udało mąż wczoraj był na zakupach i akurat były wziol 2 paczki alenjak je zobaczylam to się smialam ze moje podkłady poporodowe zajmą więcej miejsca w walizce niz te pampersiki;)
Anita - oj tak haha. U mnie w szpitalu na szczęście nie trzeba brać podkładów, ale wezmę parę w razie co, bo róznie to bywa, ale jakbym miała brać to chyba poł walizki, by to zajęło
U mnie wpisane na stronie szpita ze zwykle podpaski ale już kupilam podkłady Zresztą wole lepiej się zabezpieczyć nic co chwila zerkać czy coś nie przeciekło;)
Zwlaszcza ze nie mam 100% pewności gdzie trafimy do szpitala, już kiedyś pisałam jak to bylo przy 1 porodzie do wyboru mialam 2 szpitale a rodzilam w zupełnie innym ;)
No tak, tymbardziej, że jak jest pandemia to nie wiadomo czy się nagle nie zamkną :/ Też myślę, że o wiele lepsze podkłady niż podpaski, bo na samym początku to wiadomo jak to idzie