Jaka Pogoda u Was?

Ale generalnie wczoraj były burze. W swietokrzyskim dosyć mocno padało i się błyskało. Dzisiaj też pada jak nie wiem co.

U mnie nie było ani burzy ani deszczu :grin:

@Wikii ale elegancik

U nas to tyko deszczowo i wietrznie :cold_face:

Straszna ta pogoda :frowning:

Jaki ekegancik.
Jestem z Lublina

U mnie słoneczko i nawet nie zimno ale wieje

Wvzoraj bylo fajnie cieplo.
Dzisiaj chlodno i mega wietrznje. Rano nawet trochę padalo

U nas dzisiaj też okropny wiatr, wczoraj też strasznie wiało, ale było mimo wszystko dużo cieplej. Moje różyczki na balkonie się poprzewracały, ale całe szczęście żyją :joy:

Dziś taki wiatr był u nas że głowę chciało urwać :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
A rano taki grad uderzał w okno, że wyskoczyliśmy przerażeni z łóżka :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Ale nie porobiło żadnych szkód ? U nas wije , że aż gwizda :hear_no_evil::see_no_evil:

U nas też. Ale całe szczęście doniczki całe :joy:

U nas też wczoraj wiało ale dziś się wyciszyło. Jest piękne słońce

Nie, nie na szczęście wszystko całe i na swoim miejscu :melting_face:

U nas wieje od niedzieli :see_no_evil:
Sloneczko swieci tez od niedzieli ale strasznie zimno jest przez ten wiatr :pensive:

U nas teraz znowu grad :sob:

U nas jest słońce ale nadal mocno wieje takim dość zimnym wiatrem

U mnie dziś bezchmurne niebo, słoneczko ale straszny wiatr. Wyszłam na chwilę z synkiem i pieskami na spacer i szybciutko wracaliśmy

My też byliśmy na spacerze i też ten wiatr nas nieco przepędził

U nas wieje i zimno , ale za tydzień ma być 15 stopni i słońce więc nie kaw się doczekać :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

U nas syn zdarzył przed deszczem :umbrella: potem już tylko zimno było , całe święta zimno i mocno wiało :pleading_face: